JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Marchisio : "Κάναμε μια καλή αρχή το 2012"

Ευτυχώς, η διακοπή του πρωταθλήματος δεν έφερε ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Η Γιουβέντους ξεκίνησε το 2012 με το δεξί. Το τελικό αποτέλεσμα στο Λέτσε (1-0) είναι σίγουρα θεμελιώδους σημασίας για τη συνέχιση του πρωταθλήματος και διατήρησε την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό είναι που προέκυψε και από τα λόγια του Claudio Marchisio του:
«Με τη σημερινή νίκη ξεκινήσαμε καλά το 2012. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε αρκετές φάσεις για να σφραγίσουμε τη νίκη μας, αλλά δεν καταφέραμε να  κάνουμε γκολ μια από αυτές. Μετά το διάλειμμα πρωτάθλημα, αυτή η νίκη σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, μας επιτρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε περαιτέρω, όπως μας διαβεβαιώνει και ο προπονητής. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία να εργαστούμε για μια ολόκληρη εβδομάδα και πάλι, για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Στη συνέχεια τα παιχνίδια θα είναι ζωτικής σημασίας αν θέλουμε να μαχόμαστε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα». 






Barzagli:  "Προετοιμαστήκαμε καλά και πήραμε τη νίκη"


Ο Andrea Barzagli, έναν από τους πυλώνες της δύναμης στην άμυνα της Γιούβε, δήλωσε : «Η άμυνα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι συμπαίκτες μας, που μας βοηθούν. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το παιχνίδι, γνωρίζοντας τους κινδύνους που θα μπορούσαν να προκύψουν από τους γρήγορους επιθετικούς τους και τις καλές αντεπιθέσεις τους. Ξέραμε ότι αυτό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, και επειδή προερχόμασταν από το διάλειμμα τον διακοπών. Εμείς δείξαμε τα δόντια μας και βγήκαμε νικητές».






Lichtsteiner: "Κάναμε το καθήκον μας"

Ο Stephan Lichtsteiner ξεκίνησε το νέο έτος, ως συνήθως: καλύπτοντας την δεξιά πτέρυγα με απόλυτη επιτυχία. Ακόμα και στο Lecce, ο Ελβετός αμυντικός έδωσε στην ομάδα του την ώθηση που έπρεπε, με τη συμβολή του στο σύνολο της αμυντική λειτουργίας που σφράγισε τη νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ.

Στο τέλος του παιχνιδιού, μίλησε στο Juventus Channel :
«Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε κάποιες δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε λόγω της επιθετικότητας τους. Σκοράραμε νωρίς, και τότε το βάρος έπεσε στους αντιπάλους μας και αυτό είναι μια πολύ θετική λεπτομέρεια. Σε ένα τέτοιο ματς, κάναμε απλά το καθήκον μας, διότι η Λέτσε δεν είχε τίποτα να χάσει. Η νίκη είναι θεμελιώδης ακόμα και όταν οι απόδοση μας δεν είναι η καλύτερη».

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

makari na exei analogi kai giati oxi kaliteri sinexeia kai esy na sinexiseis na skorareis kathos mas exeis afisei afonous