JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Melo:"Στην Φιορεντίνα έμαθα να μισώ την Γιούβε."

Αυτές είναι μερικές από τις δηλώσεις του πρώην ασπρόμαυρου μέσου στη τούρκικη εφημερίδα Milliyet.

«Ποτέ ξανά στην Γιούβε.Η κριτική από τους οπαδούς ήταν συνεχόμενη και δε μου αρέσει να παίζω γι αυτόν τον σύλλογο πλεον.Μου είναι αδύνατο να φορέσω ξανά την φανέλα της Γιούβε στο μέλλον.Έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό αλλά οι οπαδοί μου ασκούσαν συνέχεια κριτική και με έκαναν να περάσω δύσκολες στηγμές.Στο Ιταλικό ποδόσφαιρο σε εκτιμάνε μόνο όταν νικάς όταν χάνεις σε αγνοούν».Αύτα είπε ο Βραζιλιάνος.

8 σχόλια:

Xristos είπε...

na min gyriseis re poutanas gie. kai poly kala tha kaneis. pou me ton skatoxaraktira sou katestrefes tin omada kai epairnes kokkines syxna. ante apo ekei malakistiri

Juve-ntinos.!!! είπε...

Καλά θα κάνεις να μην γυρίσεις γιατί η φάπα θα πέσει σύννεφο φελίπε αγόρι μου.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Aν αρχισουν οι φαπες απο τζακερονιδες και ντελνεριδες και γενικως σε οσους φταινε για αυτο το χαλι τα τελευταια τρια χρονια ναι συμφωνω να τις φαει και ο Μελο!Αλλα αν ειναι να τις φαει μονο αυτος τοτε σιγουρα ειστε πολυ αδικοι και κοιτατε δεντρο και οχι δασος!

Παναγιώτης είπε...

Δίκιο έχει ο Μήτσος. Δεν φταίει μόνο αυτός για να έχει τέτοια συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα. Όπως και να έχει βέβαια με αυτά που είπε δεν υπάρχει πλέον ούτε μία πιθανότητα να γυρίσει πίσω. Εγώ τον θεωρούσα πέρσι ως έναν από τους ελάχιστους διασωθέντες. Προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ και όχι ΠΙΣΩ... Αφήστε να λένε όλοι ότι θέλουν.

Xristos είπε...

opote kati iksere o conte pou eipe to kalokairi gia afton oti den ton ypologizei kathos eipe oti stin omada thelei na exei peitharxia. fantasteite na ta ekane afta o melo ston conte mexri kai me diakopi symvolaiou tha etroge

Juve-ntinos.!!! είπε...

Τις φάπες θα τις φάει φίλε όχι για την κακή του απόδοση τον καιρό που αγωνίστηκε στη Γιούβε Δημήτρη αλλά για το ότι έμαθε στη Φιορεντίνα να μισοί την Γιουβέντους που του έδινε ψωμί και έτρωγε, καλά θα κάνει να μείνει στην Τουρκία.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ντινο λογικο να εμαθε να μισει τη Γιουβε εφοσον επαιζε στη Φιορεντινα η σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα στην Ιταλια!Ολες τους εχουν μονο σκοπο υπαρξης να κερδισουν εμας και φαινεται!
Ο Τζακερινι π.χ που ναι δηλωμενος ιντερ λες να μη τη μισουσε τη Γιουβε μεχρι το καλοκαιρι?
Ναι συμφωνω ειχε μεγαλο κάλο στον εγκεφαλο και πολυ ατιθασο χαρακτηρα αλλα κατι παρομοιο ηταν και ο Νταβιντς με τη διαφορα οτι αν εχεις σοβαρο και μεγαλο προπονητη (Λιπι) ξερεις πως να τον κανεις αρνακι και να μνημονευεται απο ολους τους οπαδους ως το καλυτερο αμυντικο χαφ που περασε απο την ομαδα!
Πλεον ειναι μια τελειωμενη υποθεση καθως και αυτος λογο χαρακτηρα και ολοι οι προπονητες δε μπορεσαν να βρουν τους τροπους να βοηθησει ο Μελο τη Γιουβε και η Γιουβε το Μελο!

Ανώνυμος είπε...

ουστ ρε κοπροσκυλο οχι εσυ ποτε στην γιουβε,η γιουβε ποτε κοπριτες σαν εσενα,κατσε εκει που εισαι με τα φεσια και τα χανουμακια γιατι μονο εκει σε περνει,ΚΡΙΑΡΙ.BILLARAS.