JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Σασουόλο-Γιουβέντους 1-1, πρώτη απώλεια βαθμών για τη Γιούβε.

Στην 7η αγωνιστική η Γιουβέντους έχασε 2 βαθμούς μετά από 6 σερί νίκες. Η Σασουόλο κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Σιμόνε Ζάζα. Στο 19' όμως ήρθε η απάντηση από τη Γιούβε με όμορφο σούτ του Πολ Πογκμπα. Ισόπαλο 1-1 έληξε το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η Γιούβε προσπάθησε να πάρει τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε, πλέον είναι 1 πόντο μπροστά από τη Ρόμα που κέρδισε το απόγευμα με 3-0 την Κιέβο.

Το ματς άρχισε με την Σασουόλο να χάνει με τραυματισμό τον Καναβάρο στο 10' και αμέσως μετά, στο 12', η Γιουβέντους είχε διπλή ευκαιρία με Γιορέντε-Περέιρα. Αφού δεν έκαναν το 0-1, οι Μπιανκονέρι είδαν -όπως και πέρυσι- τον Τζάτζα να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, στο 13', με πλασέ μετά από φάση διαρκείας. Η απάντηση, όμως, ήταν άμεση από τους φιλοξενούμενους, με τον Τέβες να κυνηγάει ως το τέλος την φάση στο 19' και να πασάρει για τον Πογκμπά, που με ωραίο πλασέ άφησε ακίνητο τον Κονσίλι (1-1). Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Γάλλου στο φετινό πρωτάθλημα. 
Το ματς είχε καλό ρυθμό αφού η Σασουόλο παίζει πάντα ανοιχτά -και κάποιες φορές το πληρώνει με βαριές ήττες- αλλά στο διάστημα 20'-35' δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση. Η Γιουβέντους, που έκανε κάποια εύκολα λάθη, ανέβηκε μετά το 35' και έφτιαξε τις ευκαιρίες για να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα αλλά ο Κονσίλι σταμάτησε τους Λιχτστάινερ, Πογκμπά και Τέβες ενώ ο Ογκμπόνα σούταρε άουτ. Στην ευκαιρία του Πογκμπά, στο 41', ο Γάλλος διέσυρε τον Μανιανέλι και γενικά την άμυνα της Σασουόλο αλλά στο τετ α τετ ο Κονσίλι τον νίκησε.
Η λογική έλεγε ότι η Γιουβέντους θα έμπαινε δυνατά στο δεύτερο μέρος για να καθαρίσει τον αγώνα αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι Μπιανκονέρι, που είδαν στο 51' τον Μπεράρντι να στέλνει λίγο άουτ την μπάλα στο φάουλ που εκτέλεσε, έκαναν πολύ εύκολα λάθη, είχαν σε τραγική βραδιά τον Πίρλο και γενικά δεν λειτουργούσαν καλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αλέγκρι να αλλάξει για πρώτη φορά το σύστημα, παίζοντας με τέσσερις πίσω μετά την αντικατάσταση του Εβρά από τον Μαρκίζιο. 
Αρχικά ήταν 4-3-1-2 αλλά λίγα λεπτά μετά, με την είσοδο του Κομάν αντί του Γιορέντε, το γύρισε σε 4-3-3 (αρχικά με Κομάν-Τέβες-Περέιρα και μετά με τον Τζιοβίνκο αντί του τελευταίου). Ο Γάλλος είχε μια καλή φάση στο 72' αλλά πλάσαρε άουτ, η Σασουόλο είχε καταφέρει να μπλοκάρει την Γιουβέντους που δεν είχε καθαρό μυαλό και αυτό αποδείχθηκε από το γεγονός ότι οι Μπιανκονέρι ήταν μέσα στα νεύρα όσο περνούσαν τα λεπτά. Αυτό, βέβαια, καθόλου δεν ενοχλούσε τους γηπεδούχους, που κατάφεραν να κρατήσουν το 1-1 και να πανηγυρίσουν τον πρώτο βαθμό της ιστορίας τους κόντρα στους Μπιανκονέρι! Για τους οποίους Μπιανκονέρι, ο Παντοΐν κατάφερε να δει κόκκινη κάρτα από τον πάγκο στις καθυστερήσεις…

SASSUOLO-JUVENTUS 1-1
RETI: Zaza 13' pt,  Pogba 19' pt
SASSUOLO
Consigli; Terranova, Cannavaro (10' pt Antei), Acerbi; Vrsaljko, Magnanelli, Missiroli (34' st Taider), Longhi; Berardi, Zaza, Sansone (25' st Biondini)
A disposizione
: Pomini, Polito, Gazzola, Bianco, Brighi, Chibsah, Floccari, Pavoletti, Gliozzi.
Allenatore: Di Francesco
JUVENTUS
Buffon; Ogbonna, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba, Pirlo (37' st Giovinco), Pereyra, Evra (15' st Marchisio); Tevez, Llorente (21' st Coman)
A disposizione
: Storari, Rubinho, Padoin, Mattiello, Asamoah
Allenatore: Allegri
ARBITRO: Banti
ASSISTENTI: Costanzo, Schenone
QUARTO UFFICIALE:
 La Rocca
ARBITRI D'AREA: Di Bello, Chiffi

AMMONITI: 38' pt Zaza, 5' st Pogba, 42' st Acerbi, 48' st Bonucci
ESPULSI: 51' st Padoin (dalla panchina)

Δεν υπάρχουν σχόλια: