JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αλέγκρι: "Είναι άδικη η επίθεση που μας ασκήθηκε"


Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξέφρασε την ενόχλησή του από την κριτική που ασκούν ακόμη και σήμερα στην ομάδα του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κυρίως το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξέφρασε την ενόχλησή του από την κριτική που ασκούν ακόμη και σήμερα στην ομάδα του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κυρίως το πρώτο ημίχρονο. 

«Είναι άδικη η επίθεση που ασκήθηκε στην ομάδα. Εχουμε πάρει πολύ καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και μόνο στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό είχαμε άσχημη απόδοση», τόνισε και συνέχισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε ενόψει του ντέρμπι με την Ίντρ: 

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και δεν σημειώσαμε τέρμα. Δεν θα πρέπει για 45 άσχημα λεπτά στην Αθήνα να αφορίσουμε τα πάντα. Έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία ματς και θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα για να δουλέψουμε σωστά. Κάναμε 20 ευκαιρίες στα δυο τελευταία ματς, αλλά πέσαμε πάνω σε πολύ καλούς τερματοφύλακες», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: