JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Διαβάζοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορία του blog μας.

Η ψηφοφορία που διενεργήθηκε από το Juve-ntinos blog, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι το Gruppo Greco Juventus θα κλείσει, ολοκληρώθηκε πριν δυο μέρες, το ερώτημα ήταν απλό : αν θα συμμετείχαν ξανά οι Έλληνες τιφόζι της Γιουβέντους σε μια νέα προσπάθεια για δημιουργία νέου official club της Juventus στη χώρα μας. Συμμετείχαν σε αυτήν την ψηφοφορία 113 άτομα από τα οποία τα 66 άτομα ψήφισαν οτί θα συμμετείχαν σίγουρα σε μια νέα προσπάθεια δημιουργίας νέου κλαμπ, 35 άτομα ψήφισαν ότι ίσως και να συμμετείχαν ενώ μόλις 12 άτομα ψήφισαν ότι δεν τους ενδιαφέρει μια τέτοια ιδέα.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μοιάζουν πολύ ενθαρρυντικά αλλά δεν είναι έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα, το κλικ πίσω από ένα PC είναι πολύ εύκολο τελικά, όταν όμως έρθει η ώρα για αποφάσεις και πράξεις τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, εμείς που έχουμε απομείνει και θέλουμε να κρατάμε ψηλά την ασπρόμαυρη σημαία (Bandiera Bianconera) στην Ελλάδα έχουμε ήδη το δρόμο μας, αλλά δεν θα πάψουμε ποτέ να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως μια μέρα θα ξανά μπορέσουμε να φτιάξουμε κάτι δικό μας, αυτόνομοι. Μέχρι τότε όμως θα είμαστε στο πλευρό των MEDA που μας δέχτηκαν στο κλαμπ τους με μεγάλη χαρά. 

Όπως γράφω και πιο πάνω, μπορεί 66 άτομα (ποσοστό 60%) να απαντούν θετικά στην προοπτική δημιουργίας νέου club Juve, 35 άτομα (ποσοστό 30%) να απαντούν ότι ίσως και να συμμετείχε και μόλις 12 άτομα (ποσοστό 10%) να λέει πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου, όμως όταν αρχίζουν τα πράγματα να σοβαρεύουν και να μπαίνουν σε μια σειρά οι περισσότεροι λακίζουν, παιδιά όλα είναι καλά στα λόγια αλλά πρέπει να δείξουμε και έμπρακτα τα λόγια μας. Διαβάζοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορία βλέπουμε πως 66 άτομα είναι θετικοί, προσθέτοντας και τους μισούς που απάντησαν ότι ίσως και να συμμετείχαν ο αριθμός ανεβαίνει στα 83 άτομα, ένας αριθμός που είναι αρκετός για δημιουργία νέου κλαμπ της Γιούβε στην Ελλάδα.

Όποιοι και όσοι από τους Έλληνες φίλους της Γιουβέντους ενδιαφέρονται να κάνουμε όλοι μαζί πράξη την δημιουργία νέου κλαμπ της Μεγάλης Κυρίας στην Ελλάδα μπορούν να έρθουν στους χώρους που μαζευόμαστε και βλέπουμε τα παιχνίδια της Γιούβε να μιλήσουμε για όλα όσα μας απασχολούν.

Στα παρακάτω στέκια θα μας βρείτε όταν παίζει η Γιουβέντους:

Αθήνα – Sport Café Letzos, Υμηττού 120, Παγκράτι

Θεσσαλονίκη – Lemon Bar, Κατσιμιδη 10

Πτολεμαΐδα - café Battlenet ,Παυλίδη Αδαμοπούλου 5

Γαλατινή Κοζάνης - Cafe Vengera

Ξάνθη - café Royal ,Δημοκρίτου 9

Καρδιτσα - cafe Παυσιλυπο

4 σχόλια:

magica juve είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
magica juve είπε...

θα επρεπε το ελαχιστο 66 ατομα να μαζευονταν στα στεκια που βλεπουμε τη γιουβε....

Vero Juventino είπε...

φιλε μου ειναι πολυς κοσμος και σε αλλες πολεις της χωρας..οποτε καταλαβαινεις..

magica juve είπε...

το ξερω φιλε αλλα στα μεχρι τωρα στεκια που μαζευομαστε δεν νομιζω να ειμαστε συνολικα πανω απο 66...οποτε υπαρχουν ατομα που "σιγουρα θα συμμετειχαν στην δημιουργια νεου κλαμπ" και δεν πηγαινουν στα στεκια..