JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ατλέτικο Μ.-Γιουβέντους 1-0, τα πράσινα δεν μας πάνε, πρώτο γκολ πρώτη ήττα.



Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο ματς της Μαδρίτης, χωρίς φαντασία με ανούσια κατοχή μπάλας ηττήθηκε από την Ατλέτικο που έπαιζε σκληρά γιατί το παιχνίδι γι' αυτήν ήταν ζωής και θανάτου. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Γιούβε εμφανίστηκε στο γήπεδο με πράσινες εμφανίσεις που δεν τις πάνε καθόλου. Σε ρηχά νερά οι τριάδα του κέντρου.

Αν και η εικόνα του αγώνα έδειχνε ότι μόνο ισόπαλος μπορεί να τελειώσει η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε, πήρε τεράστια νίκη σε βάρος της Γιουβέντους (1-0) και έφερε τα πάνω κάτω στο γκρουπ, αφού όπως πλέον οι Μπιανκονέρι αλλά και ο Ολυμπιακός και η Μάλμε έχουν από τρεις βαθμούς. Οι Ροχιμπλάνκος χωρίς να είναι καλύτεροι ξεκίνησαν την συγκομιδή μετά την ήττα στο Φάληρο παίρνοντας το 'πλεονέκτημα' που κρατούσε μάλλον άνετα η Μεγάλη Κυρία μέχρι το 75'. Μοναδικός σκόρερ της συνάντησης ήταν ο Αρντά Τουράν, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει γκολ σε βάρος των Μπιανκονέρι, που είχαν την εστία τους απαραβίαστη για 615 λεπτά φέτος. Στο 78' έκανε την πρώτη του αλλαγή ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Επίσης και η διαιτησία του Μπριχ πήραν κακή, καθώς με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του δεν άφηνε να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Η Ατλέτικο θέλησε να επιβάλλει αρχικά τον ρυθμό της, έχοντας πάντως το νου της και στα μετόπισθεν, ωστόσο η «Μεγάλη Κυρία», εύκολα απορρόφησε αυτή την προσπάθεια πίεσης. Η γηπεδούχος προσπαθούσε να πιέσει ψηλά και να κλέψει μπάλες. Μετά από ένα συντηρητικό πρώτο 20λεπτο και από τις δύο ομάδες, ένα κλέψιμο ψηλά από τους «ροχιμπλάνκος» πάνω στον Βιδάλ, έδωσε την ευκαιρία στον Μάντζουκιτς να σουτάρει με καλές προϋποθέσεις, έξω από την περιοχή, αλλά με τον Μπουφόν, να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Στο 33’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Γιουβέντους, με μια προσωπική προσπάθεια του Πογκμπά, που σούταρε λίγο έξω από το ημικύκλιο, αλλά η μπάλα έφυγε, λίγο έξω από τα καρέ της Ατλέτικο. Αυτές ήταν και οι δύο ουσιαστικές φάσεις του πρώτου μέρους, με τον ρέφερι Μπριχ, να σφυρίζει εκνευριστικά πολύ, με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ο Σιμεόνε, θέλοντας να τονώσει την επίθεση του, ρίχνει στο ματς τον Γκριεζμάν στο 53΄. Στο 58’ σε παράλληλη σέντρα του Ραούλ Γκαρθία και μετά από πολλές κόντρες, η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Κάσερες, ο Μπριχ το θεωρεί ακούσιο και λέει παίζεται. Από εκεί και μετά, οι «ροχιμπλάνκος», αφήνουν την πρωτοβουλία στους Μπιανκονέρι, που κρατούσαν μπάλα, χωρίς να προσπαθούν να επιτεθούν και το πλήρωσαν.

Σε μια από τις λίγες επισκέψεις της Ατλέτικο στο δεύτερο μέρος, ο Χουανφράν, έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Μάντζουκιτς τράβηξε την άμυνα στο πρώτο δοκάρι και ο Αρντά, καθώς το ρολόι, σημάδευε το 75’, από κοντά νίκησε τον Μπουφόν για πρώτη φορά στη σεζόν, για το 1-0. Στο 80’ ωραίο μπάσιμο του Λιχτστάινερ από δεξιά, στο παράλληλο γύρισμα, παρεμβάλλεται ο Ραούλ Γκαρθία, που παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, αλλά η μπάλα έφυγε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση, με το 1-0 να μένει ως το τέλος.



ATLETICO MADRID - JUVENTUS 1-0
RETI: Arda Turan 75'
ATLETICO MADRID
Moya; Juanfran, Miranda, Godín, Ansaldi; Arda Turan (44' st Siqueira), Koke, Tiago, Saul Niguez (8' st Griezmann); Raul Garcia, Mandzukic (39' st Mario Suarez)
A disposizione
: Oblak, Siqueira, Gimenez, Cerci, Jimenez
Allenatore: Simeone
JUVENTUS
Buffon; Caceres (33' st Pereyra), Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba, Marchisio, Vidal (38' st Morata), Evra; Tevez, Llorente
A disposizione: Storari, Ogbonna, Padoin, Asamoah, Giovinco
Allenatore: Allegri
ARBITRO: Brych (GER)
ASSISTENTI: Borsch (GER), Lupp (GER)
QUARTO UFFICIALE
: Achmuller (GER)
ARBITRI D'AREA
: Dankert (GER), Fritz (GER)

AMMONITI:  13' pt Bonucci 12' st Chiellini, 18' st Ansaldi, 40' st Lichtsteiner, 41' st Morata, 46' st Pogba, 49' st Giovinco

Δεν υπάρχουν σχόλια: