JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μότζι: "Ας δούμε τι στατιστική ποιοί πήραν τα περισσότερα πέναλτι"

Ο Λουτσιάνο Μότζι πήρε θέση για τον «πόλεμο» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα για τη διαιτησία, παρουσιάζοντας και τα αριθμητικά δεδομένα για τα πέναλτι της κάθε ομάδας.
Εχουν μιλήσει όλοι, ουσιαστικά, από τις 5 Οκτωβρίου κι έπειτα οπότε δεν γινόταν να μην μιλήσει και ο Μότζι, ειδικά όταν ο Τύπος της Ρώμης προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα Καλτσόπολι. Σε αυτό αναφέρθηκε και ο πρώην γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», που είχε δουλέψει και στους «τζαλορόσι» στο παρελθόν, μέσω της δήλωσης του.

«Ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις συνέχισε από εκεί που είχε μείνει ο Τότι μετά το Γιουβέντους-Ρόμα οπότε είναι φανερό ότι δεν υπολογίζουν πολύ αυτά που είπε ο Τζέιμς Παλότα για την ηρεμία που χρειάζεται από όλους. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι η Ρόμα θεωρεί ότι η σωστή τακτική για αυτούς είναι αυτή που υπήρχε πριν το 2006. Να κάνουν, δηλαδή, συνεχώς δηλώσεις για την διαιτησία και ουσιαστικά να λένε στους διαιτητές ότι όταν υπάρχει αμφισβητούμενη φάση θα πρέπει να πάει κόντρα στη Γιουβέντους ώστε να μην τους κριτικάρουν. Ουσιαστικά εκφοβίζουν τους διαιτητές. Η στατιστική είναι στη διάθεση του καθενός. Από το 1998 ως το 2006 η ομάδα που πήρε τα περισσότερα πέναλτι ήταν η Μίλαν με 70, δεύτερη η Ρόμα με 57, μετά η Λάτσιο με 55, η Νάπολι με 54 και οι Γιουβέντους και Ιντερ είχαν από 53. Οσο για τα πέναλτι εναντίον, η Μίλαν είχε 25, η Γιουβέντους 26, η Λάτσιο 30 και οι Ιντερ-Ρόμα-Νάπολι 39».

Πηγή: tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: