JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μπουφόν: "Η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη για εμάς"

Ο "Τζίτζι" Μπουφόν δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος κίπερ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τους Πειραιώτες, το Τσάμπιονς Λιγκ γενικότερα και το συμβόλαιό του και το μέλλον του. Αναλυτικότερα είπε:
"Όσον αφορά στις εκτός έδρας νίκες λείπουν καιρό. Όμως έχουμε παίξει μόνο 4 ματς εκτός. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς αύριο. Θα πρέπει να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε να είμαστε στους κορυφαίους της Ευρώπης. Όχι δεν έχω μιλήσει για το συμβόλαιό μου όμως είναι κάτι που συζητιέται και θα το δούμε σύντομα".
 "Δεν μας ενόχλησαν καθόλου η δηλώσεις του Ντε Σανκτις. Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή. Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε και δεν τις θυμάμαι καν και υπάρχουν παιχνίδια σημαντικά όπως το αυριανό".
"Μπορεί η Γιούβε να έχει αλλάξει και να μην φοβίζει τόσο. Ούτε κι ο Ολυμπιακός δεν είναι πια ο ίδιος. Για την ομάδα μας δεν χωρούν συγκρίσεις. Και το ποδόσφαιρο άλλαξε και εμείς. Η ομάδα μας έχει τεράστιες δυνατότητες που δεν έχουν φανεί ακόμα. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα".
"Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Η αυριανή αναμέτρηση θα είναι δύσκολη για εμάς. Ο κόσμος αύριο θα είναι πολύ θερμός. Θα προσπαθήσει να μας... κλονίσει. Οι παίκτες είναι πάντα πρωταγωνιστές. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Ξέχωρα από το στάδιο ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στους τοπ συλλόγους της Ευρώπης".
"Είναι μία δήλωση που έκανα εν θερμώ μετά το ματς με την Ατλέτικο. Είχα επηρεαστεί από τα σχόλια. Μέσα στο γήπεδο εκείνο το βράδυ είχα δει προσωπικότητα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και προκαλέσαμε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Εάν αναλύσουμε τον αγώνα θα δούμε πως η Γιουβέντους στάθηκε πολύ καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: