JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ανιέλι: "Το γήπεδο λέει την αλήθεια"

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, που φέρεται να είναι έξαλλος με την ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην καθιερωμένη γενική συνέλευση των μετόχων, που έγινε την Παρασκευή στο Τορίνο. Μετά το τέλος της συνέλευσης μάλιστα, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, ο Ανιέλι δέχθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε σε αγωνιστικά, οικονομικά αλλά και την οριστική αποχώρηση του Μάσιμο Μοράτι από την Ιντερ.

Ακολουθούν τα κυριότερα από όσα είπε ο Ανιέλι.

Για τα έσοδα της Γιουβέντους: «Η καθημερινή δουλειά όλων όσων εργάζονται στη Γιουβέντους από οποιοδήποτε πόστο -και τους οποίους δεν μπορώ να συγχαρώ έναν-έναν γιατί μιλάμε για 300 άτομα- έχει ως αποτέλεσμα για πρώτη φορά μετά από χρόνια να κλείσουμε το οικονομικό έτος με κέρδη. Τα έσοδα μας έφτασαν στα 315,8 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτό και ειδικά όσοι πιστέψαμε από την αρχή σε αυτό το νέο πλάνο που χαράξαμε».

Για την 4η θέση της Ιταλίας στη βαθμολογία της UEFA: «Η Γιουβέντους είναι ένα από τα 10 κορυφαία κλαμπ του πλανήτη. Παρ' όλα αυτά, αυτή την στιγμή είμαστε αρκετά πίσω από τους αντιπάλους μας στην Ευρώπη λόγω των περιορισμών του ιταλικού πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ, για παράδειγμα, έχει κύριο χορηγό που δραστηριοποιείται στην Ασία, την Αφρική και τη μέση Ανατολή, όχι στην Ευρώπη. Αυτό δείχνει την δυναμική της Premier League, ένα πρότζεκτ που άρχισε πριν 15 χρόνια. Εμείς, ως Γιουβέντους, θέλουμε να δουλέψουμε με όλη την Serie A για να βελτιωθεί η κατάσταση. Το καλοκαίρι όμως, στις εκλογές της ομοσπονδίας, αποδείχθηκε ότι δεν μπορούν να καταλάβουν κάποια πράγματα. Θα πρέπει να δημιουργηθεί η Β ομάδα για κάθε σύλλογο, θα πρέπει να μοιράζονται πιο δίκαια τα λεφτά από τα τηλεοπτικά συμβόλαια, θα πρέπει να γίνουν πολλά. Πριν 20 χρόνια η Ισπανία, η Αγγλία και η Γερμανία έβλεπαν την Ιταλία ως παράδειγμα προς μίμηση. Τώρα μας έχουν προσπεράσει όλοι και προσπαθούμε να υπερασπιστούμε την 4η θέση στη βαθμολογία της UEFA».

Για το θέμα των γηπέδων: «Χρειαζόμαστε νέα γήπεδα για όλες τις ομάδες, το έχω πει πολλές φορές. Η Γιουβέντους έχει πλέον πληρότητα, κατά μέσο όρο, 95% στο Juventus Stadium και είναι είδηση όταν ένα ματς δεν είναι sold out. Στα άλλα γήπεδα της Serie A η πληρότητα είναι κάτω από το 50%. Η Γιουβέντους προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος με την Ευρώπη αλλά δεν θα πετύχουμε όσα θέλουμε αν δεν βελτιωθεί συνολικά το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει. Είναι απλό. Πριν πολλά χρόνια ο δημοσιογράφος Σάιμον Κούπερ έγραψε ένα βιβλίο, το «Football Against The Enemy», στο οποίο έλεγε ότι όταν ένας Αγγλος οπαδός θέλει να δει το καλύτερο, κάνει ένα ταξίδι για την Ιταλία γιατί εκεί παίζουν οι καλύτεροι παίκτες, εκεί ο Τύπος απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, εκεί λειτουργούν όλα στην εντέλεια. Ακόμη και ο καιρός είναι πολύ καλύτερος από τον αγγλικό. Αυτή ήταν η Serie A πριν 20 χρόνια. Τώρα;».

Για το γενικότερο κλίμα που υπάρχει εναντίον της Γιουβέντους από τα ΜΜΕ και τις άλλες ομάδες: «Κάποτε ο Τραπατόνι είχε πει ότι όταν άρχιζε το πρωτάθλημα η ομάδα αισθανόταν ότι η υπόλοιπη Ιταλία δεν ενδιαφερόταν για το ποιος θα κατακτήσει το Scudetto, αρκεί αυτή η ομάδα να μην ήταν η Γιουβέντους. Αυτή είναι η ιστορία μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτή. Είμαστε υπερήφανοι επειδή ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε αντιπαθητικοί! Είμαστε 14 εκατομμύρια Γιουβεντίνοι στην Ιταλία, δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα τα θέματα αλλά πρέπει να είμαστε όλοι, από τα VIP μέχρι και την Curva, ενωμένοι δίπλα στην ομάδα».

Για το αν λείπει η ένταση του Αντόνιο Κόντε από την ομάδα: «Ο προπονητής είναι πάντα πολύ σημαντικός σε μια ομάδα αλλά δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να νικήσεις. Το προπονητικό τιμ έχει διαφορετική προσωπικότητα και την σεβόμαστε, όλοι πρέπει να την σέβονται».

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ιντερ με την αποχώρηση του Μάσιμο Μοράτι: «Στον Μοράτι αναγνωρίζω, όπως όλοι μας, την τεράστια αγάπη του για την Ιντερ. Και μια τεράστια αγάπη μπορεί να σε οδηγήσει σε τρέλες, όπως για παράδειγμα να δεχθείς ως δικό σου ένα πρωτάθλημα που δεν κατέκτησες ποτέ... Χάνουμε, πάντως, μια προσωπικότητα που αγαπάει το ποδόσφαιρο και την ομάδα του».

Για όσα ειπώθηκαν μετά το Γιουβέντους-Ρόμα: «Αρκετά με το Γιούβε-Ρόμα. Οπως είπε και ο Γκαρσία, το γήπεδο λέει πάντα την αλήθεια"

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: