JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Αλέγκρι: "Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, μπάλα δεν παίζουν οι οπαδοί αλλά οι παίκτες".

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε στην συνέντευξη τύπου που έγινε πριν από λίγο ότι η Γιουβέντους θα σεβαστεί τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι... μπάλα δεν παίζουν οι οπαδοί, αλλά οι παίκτες!

Ο Αλέγκρι αποκάλυψε τους επτά από τους έντεκα που θα βάλει με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε τον μεγάλο σεβασμό που έχει προς τον αυριανό αντίπαλο της Γιουβέντους και διευκρίνισε πως οι πρωταγωνιστές ακόμα και σε μία καυτή έδρα όπως το Καραϊσκάκη είναι οι παίκτες και όχι οι οπαδοί. Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της Γιουβέντους είπε για:
 "Και οι 18 που ήρθαν εδώ είναι καλά. Είναι σίγουρο για 4 αμυντικούς (σ.σ. Κιελίνι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα και Λιχτστάινερ), για τον Τέβες και για τον Βιντάλ. Είναι και ο Μπουφόν. Για τις άλλες επιλογές θα δούμε".
"Δεν έχω ακόμα αποφασίσει για το εάν θα αγωνιστεί ο Πογκμπα ή όχι. Ο Βιντάλ είναι πιο καλά. Η φυσική του κατάσταση έχει βελτιωθεί. Ελπίζουμε αύριο να τον δούμε ακόμα καλύτερα".
 "Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα με ισπανική νοοτροπία, που την έχει περάσει ο Μίτσελ. Έχουν μεγάλη ποιότητα και παίκτες όπως οι Αφελάι και Μήτρογλου και θα χρειαστεί και μεγάλη προσπάθεια και κατοχή μπάλας από εμάς αύριο".
"Δεν είναι αποφασιστικής σημασίας αλλά είναι σίγουρα σημαντικό παιχνίδι. Στην συνέχεια έχουμε τον αγώνα στο Τορίνο άρα θα πρέπει να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε.  Πρέπει να έχουμε ισχυρά κίνητρα. Αύριο δεν υπάρχει περιθώριο λάθους".
 "Έχει συμβεί να έχουμε προηγηθεί αλλά και να έχουμε δεχθεί γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να μην ισοφαριστείς όταν βάλεις γκολ ή να κρατήσεις γενικότερα το σκορ. Για τον Μοράτα είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές. Αύριο θα αποφασιστεί το εάν θα παίξει ή όχι. Φέτος έχει μείνει κάπως πίσω λόγω ενός τραυματισμού. Είμαι σίγουρος πως θα βρούμε μία πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Στο γήπεδο δεν μπαίνουν οι φίλαθλοι όμως. Μπαίνουν οι παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: