JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Πολύ κόντα στην επιστροφή στην εθνική Αργεντινής ο Τέβεζ.

Η ώρα της επιστροφής του Κάλος Τέβες στην εθνική Αργεντινής πλησιάζει, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της εθνικής, Τάτα Μαρτίνο.

Από την ημέρα που ο Τέβεζ έφτασε στο Τορίνο για να φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους, το καλοκαίρι του 2013, έκανε ό,τι μπορούσε -και συνεχίζει να το κάνει- για να αποδείξει ότι αξίζει να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Το ένα γκολ διαδέχεται το άλλο, η δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο δεν περιορίζεται μόνο στο εκτελεστικό κομμάτι και παράλληλα η συμπεριφορά του είναι άψογη.

Ο αποκλεισμός του από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, παρά το γεγονός ότι στην Αργεντινή έγινε μέχρι και διαδήλωση υπέρ του, δεν τον πτόησε αλλά μάλλον τον πείσμωσε, με αποτέλεσμα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν να είναι… καλύτερος και από πέρυσι! Ολα αυτά, τελικά, δεν περνάνε απαρατήρητα από τον προπονητή της Αργεντινής, που προανήγγειλε την επιστροφή του «Απάτσι»!

«Ο Τέβες είναι ένας από τους πρωταθλητές που παρακολουθούμε και σύντομα θα τον καλέσω στην εθνική ομάδα γιατί κάνει σπουδαία πράγματα με τη Γιουβέντους» ήταν η σχετική δήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: