JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Γιουβέντους-Ρόμα 3-2, 6x6 με τιμωρό τον Μπονούτσι.


Η Γιουβέντους πλέον είναι μόνη στην κορυφή του Καμπιονάνο μετά την επί της Ρόμα, 6 νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και η Γιούβε κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 27' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάρλος Τέβεζ. Η Ρόμα ισοφάρισε με πέναλτι του Τότι στο 32' και στο 43' με τον Ιτούρμπε γυρίζει το ματς 1-2. Η Γιούβεντους ωστόσο στο 45+2 βρήκε την απάντηση με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τέβεζ κλείνοντας το ημίχρονο ισόπαλο με 2-2. Την χαριστική βολή στη Ρόμα την έδωσε στο 86' η Γιούβε με το καταπληκτικό γκολ του Λεονάρντο Μπονούτσι με μονοκόμματο κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή χαρίζοντας στους Μπιανκονέρι τους 3 βαθμούς και τη μοναξιά της κορυφής. Στο 90' αποβλήθηκαν οι Μοράτα και Μανωλάς.

Πριν από το παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Ρόμα ο Ρούντι Γκαρσία είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι ως… πόλεμο. Ο Γάλλος τεχνικός επιβεβαιώθηκε στο απόλυτο καθώς στον αγωνιστικό χώρο ήταν 22 μαχητές που σε κάθε ευκαιρία έδειχναν το πάθος τους. Το παιχνίδι διακόπηκε τουλάχιστον πέντε φορές για εντάσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ενώ είχε και τρία πέναλτι που έφεραν ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό. Στο τέλος, η ομάδα που πανηγύρισε ήταν και πάλι η Γιουβέντους η οποία επιβλήθηκε 3-2 για να διατηρήσει το απόλυτο και να αποσπαστεί τρεις βαθμούς από τους διώκτες της «τζιαλορόσι».

Το πρώτο μέρος ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, καθώς σε αυτό σημειώθηκαν τέσσερα γκολ. Ο Τέβεζ στο 27’ με εύστοχο πέναλτι άνοιξε το σκορ. Η απόφαση του διαιτητή όμως έφερε μεγάλες διαμαρτυρίες από τους Ρωμαίους που ισχυρίζονται πως η παράβαση είναι εκτός περιοχής. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση όμως. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τότι κέρδισε το πέναλτι από τον Λιστάινερ,και αυτή τη φορά τους παίκτες της Γιούβε να διαμαρτύρονται για τραβηγμένη απόφαση,το εκτέλεσε εύστοχα για να φέρει το ματς στα ίσια.
Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία δεν έμεινε εκεί όμως και στο 43' ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Ζερβίνιο, ο Ιτούρμπε με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους όμως, ήρθε η νέα ισοφάριση από τη Γιουβέντους.Η ανατροπή έγινε στο όριο της περιοχής με τους «τζιαλορόσι» να διαμαρτύρονται ξανά και τον Τέβεζ να ευστοχεί εκ νέου για το 2-2.
Στο δεύτερο μέρος έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι για τις δύο ομάδες και όλα θα κρινόντουσαν στις λεπτομέρειες. Στο 83' η Γιουβέντους είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μοράτα και στο 86’ ο Μπονούτσι με ξερό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ο Μανωλάς ήρθε στα χέρια με τον Αλβάρο Μοράτα για να δουν και οι δύο την κόκκινη κάρτα και να αφήσουν την ομάδα τους με παίκτη λιγότερο.

JUVENTUS-ROMA 3-2
RETI: Tevez 27' (rig.), Totti, 32' (rig.), Iturbe 44', Tevez 45+3' (rig.), Bonucci 86'
JUVENTUS
Buffon; Caceres (1' st Ogbonna), Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo (34' st Vidal), Pogba, Asamoah; Tevez, Llorente (14' st Morata)
A disposizione: Storari, Rubinho, Ogbonna, Evra, Padoin, Pepe, Pereyra, Mattiello, Coman, Giovinco
Allenatore: Allegri

ROMA
Skorupski; Maicon, Yanga Mbiwa, Manolas, Holebas; Nainggolan, Keita, Pjanic (39' st Paredes); Iturbe (21' st Florenzi), Totti (29' st Destro), Gervinho

A disposizione: Lobont,  Somma, Torosidis, Cole, Calabresi, Emanuelson, Uçan, Ljajic, Sanabria
Allenatore: Garcia
ALLENATORE: Rocchi
ASSISTENTI: Faverani, Stefani
QUARTO UFFICIALE
: Bianchi
ARBITRI D'AREA: Damato, Banti
AMMONITI: 26' pt Maicon, 30' pt Chiellini, 31' st Lichtsteiner, 32' pt Totti, 40' pt Gervinho
ESPULSI: 28' pt Garcia, 44' st Manolas, 44' st Morata, 48' st Tevez
SPETTATORI: 41.200
INCASSO: 1.928.494 Euro (record in partite di Serie A)

Δεν υπάρχουν σχόλια: