JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Εικασίες για το μέλλον των επιθετικών της Γιουβέντους.




Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμη αλλά στη Γιουβέντους αρχίζουν να κάνουν τα πλάνα τους, τουλάχιστον σε ότι αφορά την επίθεση.

Δύο σίγουροι,ένας στο 50%-50%, ένας που οδηγείται προς την έξοδο,είναι οι εικασίες για τους επιθετικούς της..

 Μπορεί να έχουμε ακόμη 7,5 μήνες δράσης για την φετινή σεζόν,διάστημα ικανό να έρθουν τα πάνω-κάτω, αλλά στο Τορίνο αρχίζουν από τώρα να σχεδιάζουν το μέλλον σε ότι αφορά την επιθετική γραμμή.Μια γραμμή, στην οποία ο ηγέτης είναι αδιαμφισβήτητος.

Ο Κάρλος Τέβες είναι το αφεντικό στη γραμμή κρούσης της Γιουβέντους και θα παραμείνει τέτοιους σίγουρα και για την επόμενη σεζόν.Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο ως το 2016 και θα παραμείνει στο Τορίνο ακόμη κι αν αποφασίσει να μην ανανεώσει.

Οι «μπιανκονέρι» είναι ευτυχισμένοι με τον Τέβες, ο Τέβες είναι ευτυχισμένος ως «μπιανκονέρο» και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2016. Τότε,τον περιμένει η Μπόκα Τζούνιορς αλλά ο μάνατζερ του,Κία Γιοραμπσιάν, προκάλεσε αισιοδοξία με την δήλωση του πριν δύο εβδομάδες: «Ανανέωση με τη Γιούβε ως το 2018; Ο Κάρλος είναι ευτυχισμένος στο Τορίνο, είναι δεμένος με την Γιουβέντους και τους τιφόζι, όλα είναι καλά και έχουμε χρόνο μπροστά μας.Όλα είναι μια χαρά».

Σίγουρος για την ομάδα και της επόμενης σεζόν είναι και ο Αλβαρο Μοράτα.Ο Ισπανός, που έχασε όλη την προετοιμασία με τον τραυματισμό του στην πρώτη του προπόνηση στο Τορίνο, αποτελεί το πιο ακριβή μεταγραφή που έκαναν οι «μπιανκονέρι» επί προεδρίας Αντρέα Ανιέλι
Διοίκηση και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πιστεύουν πολύ σε αυτόν, τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής -έστω και ως αλλαγή όσες φορές χρησιμοποιήθηκε- είναι καλά και όλοι πιστεύουν σε αυτόν.

Αυτός που πέρυσι τύγχανε της απόλυτης εμπιστοσύνης όλων και φέτος χάνει έδαφος, είναι ο Φερνάντο Γιορέντε. Ο Ίσπανός επιθετικός δεν έχει σκοράρει ακόμη και μπορεί να κάνει πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο ακολουθώντας τις νέες οδηγίες του Αλέγκρι («παίξε με πλάτη στο τέρμα, άνοιξε διαδρόμους για Τέβες και μέσους») αλλά ένας επιθετικός κρίνεται πάντα από τα γκολ.Σύμφωνα με τα Ιταλικά ρεπορτάζ, ο Γιορέντε είναι αμφίβολος για την επόμενη σεζόν και η τελική απόφαση θα παρθεί αποκλειστικά και μόνο με βάση το τι θα κάνει από τώρα ως τον Μάιο.

Ο επιθετικός που ξέρει ότι οι πιθανότητες παραμονής του στο Τορίνο είναι λιγότερες από αυτές οποιουδήποτε άλλου,είναι ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο.Το συμβόλαιο του Ιταλού λήγει τον Ιούνιο και συζητήσεις για την ανανέωση δεν έχουν αρχίσει ακόμη.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν ο Μαρότα να μην φοβάται να χάσει χωρίς χρήματα έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Σεμπάστιαν» είπε ο μάνατζερ του πριν λίγες μέρες αλλά ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους δε δείχνει να βιάζεται. Ακόμη κι αν γίνει πρόταση ανανέωσης και υπάρξει συμφωνία όμως, θα είναι απλά και μόνο για να πουληθεί το καλοκαίρι και να μην φύγει ως ελεύθερος. Αγωνιστικό μέλλον,δεν υπάρχει στο Τορίνο για τον Τζοβίνκο.

Όσο για τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, που η φυσική του θέση είναι αυτή του εξτρέμ,τα νεότερα θέλουν την Γιουβέντους να έχει αποφασίσει ότι δεν θα παραχωρηθεί δανεικός ως το καλοκαίρι αλλά θα παραμείνει στην ομάδα, απόφαση που μπορεί και να σημαίνει ότι ο Αλέγκρι στην πορεία θα αλλάξει το σύστημα παιχνιδιού της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: