JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Καπέλο: "Η Γιούβε έχει συνήθεια τις νίκες ενώ η Ρόμα όχι"

Εχοντας περάσει και από τις δύο ομάδες, ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε για την διαφορά της Γιουβέντους με την Ρόμα.

Οι συζητήσεις για τον αγώνα της 5ης Οκτωβρίου συνεχίζονται, με εκατέρωθεν δηλώσεις για διαιτησία, εύνοια, δικαιολογίες κλπ. Ολο αυτό, προφανώς, αρέσει στους Ιταλούς δημοσιογράφους, οι οποίοι ζήτησαν και την άποψη του Καπέλο, που πανηγύρισε πρωταθλήματα και με τις δύο ομάδες.
«Ηταν ένας αγώνας όχι όμορφος και ειδικά σε ό,τι αφορά τις διαμαρτυρίες κατά την διάρκεια και τις δηλώσεις μετά την λήξη. Αυτός ο αγώνας θα έπρεπε να δείξει ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο επιστρέφει αλλά τελικά, με τόσες δηλώσεις μετά την λήξη, δείχνουμε ότι δεν έχουμε καταλάβει ακόμη τι πρέπει να αλλάξουμε» είπε αρχικά ο Καπέλο, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε Μπιανκονέρι και Τζαλορόσι.
«Η διαφορά είναι στη συνήθεια στις νίκες. Υπάρχουν ομάδες στις οποίες αναπνέεις την νοοτροπία του νικητή. Η Γιουβέντους έχει αυτή τη νοοτροπία».
Από εκεί και πέρα, ο Καπέλο θυμήθηκε ότι «όταν ήμουν στη Μίλαν υπήρχαν επτά ομάδες που πάλευαν για το scudetto ενώ τώρα υπάρχουν μόνο οι Γιουβέντους, Ρόμα, Νάπολι και οι άλλοι απλά συμμετέχουν», αναφέρθηκε στην οικονομική διαφορά που υπάρχει με ομάδες άλλων χωρών, τάχθηκε υπέρ της εισόδου της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο «για να σταματήσουν επιτέλους αυτές οι συζητήσεις, οι διαμαρτυρίες» και ολοκλήρωσε λέγοντας ότι «τουλάχιστον οι ιταλικές ομάδες έχουν δουλέψει καλά σε ό,τι αφορά τους νεαρούς ταλαντούχους ξένους παίκτες γιατί σε ό,τι αφορά τους μεγάλους παίκτες έχει έρθει μόνο ένας στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια, ο Τέβες».
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: