JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αλέγκρι:Όλοι τους είναι εναντίον της Γιουβέντους.



Ανέκαθεν η Γιουβέντους χωρίζει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου στην Ιταλία. Τώρα που και ο ίδιος ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει περάσει στην ασπρόμαυρη πλευρά έχει αντιληφθεί πλήρως το ζήτημα. Του έφτασαν έξι αγώνες και κυρίως ο τελευταίος, ο πολυσυζητημένος Γιουβέντους-Ρόμα.

«Αυτό που έκανε και κάνει περισσότερο κακό στο ιταλικό ποδόσφαιρο -σχολίασε ο Αλέγκρι σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera- είναι ότι μίλησαν όλοι τόσο πολύ για τα επεισόδια και ελάχιστα για το παιχνίδι. Από τεχνικής άποψης ήταν ένα παιχνίδι καλό, έντονο, όμορφο να το βλέπεις… Πάνω σε όλα αυτά τα θέμα επικράτησε αντίθετα η σιωπή. 

Στην Ιταλία ο κόσμος αρέσκεται στο να δίνει αυξημένη έμφαση στα λιγότερο καλά πράγματα. Όλοι λένε ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι χάλια, αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα για να καλυτερεύσει. Ολοι λένε ότι οι Ιταλοί διαιτητές είναι οι χειρότεροι, αλλά θα τους βρούμε να σφυρίζουν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Οι ιταλικές ομάδες όταν παίζουν στο εξωτερικό και σφυρίζονται εις βάρος τους αμφίβολα πέναλτι σιωπούν. Εντός συνόρων δεν συμβαίνει το ίδιο. Οι αποφάσεις του Ρόκι τέθηκαν στο στόχαστρο όλων γιατί το παιχνίδι ήταν το Γιούβε-Ρόμα. Για τις ίδιες σε ένα παιχνίδι μικρομεσαίων ομάδων δεν νοιάζεται κανένας, δεν απασχολούν κανέναν. Κάπως έτσι χάθηκε, εξαφανίστηκε η καλή απόδοση της Γιουβέντους απέναντι στη Ρόμα, μια μεγάλη ομάδα που έχει στο πρόσωπο του Τότι έναν εξαιρετικό παίκτη».

Η αξιολόγηση, όμως, του τεχνικού της «Κυρίας» είναι και αριθμητική. «Υπάρχουν 50 εκατομμύρια οπαδοί, 12 είναι της Γιούβε, οι άλλοι της Μίλαν, της Ιντερ, της Ρόμα και ούτω καθεξής. Ολοι τους είναι εναντίον της Γιουβέντους. Τώρα το συνειδητοποιώ» και στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει για το δικό του… αποτύπωμα στην «Κυρία», αλλά και για το νυχτοπερπάτημα του Βιντάλ.

«Τι δικό μου υπάρχει σε αυτό το θετικό ξεκίνημα της Γιουβέντους; Η μέθοδος είναι να έχεις εξαιρετικούς παίκτες που σου κερδίζουν τα παιχνίδια. Ο Βιντάλ; Κάθε τόσο κάποια ανοησία τα παιδιά την κάνουν. Θα πρέπει να καταλάβουν αν μπορούν πλέον κάτι τέτοιο να το επιτρέψουν στον εαυτό τους ειδικά τώρα, με τα κινητά τηλέφωνα και τους φωτογράφους να είναι παντού».

Οσο για την εκτίμησή του των αντιπάλων: «Η Μίλαν έχασε μόνο με εμάς. Δεν περίμενα την Ιντερ να βρίσκεται σε δυσκολία, αλλά είναι εξαιρετική ομάδα και θα καταφέρει να βγει από αυτή την κατάσταση όπως και η Νάπολι και η Φιορεντίνα. Δεν είναι ακόμη και δεν θα είναι ένα πρωτάθλημα μόνο Γιουβέντους-Ρόμα» τοποθετήθηκε και ο τελευταίος του λόγος ήταν και πάλι ένα καρφί στο ιταλικό ποδόσφαιρο, συνοδεία και μιας αποκάλυψης.
«Ημουν ένα βήμα από το να αναλάβω τη Λιντς (του Τσελίνο).

 Το Αγγλικό πρωτάθλημα δεν είναι κάτι το τεράστια θεαματικό. Αυτό που το καθιστά πιο όμορφο από το δικό μας είναι στο περιβάλλον, στους ανθρώπους. Εκεί δεν θα συνέβαινε να πρέπει ένα παιδί να καλύψει τη φανέλα του Τέβες για να μπει στο γήπεδο. Αυτό είναι εξωπραγματικό. Μια φορά βρεθήκαμε οδικώς στο “Σαν Σίρο” με τη κόρη μου. Περιστρεφόμενες θύρες, φράγματα, κιγκλιδώματα. Αν ήμουν απλός θεατής και η δουλειά μου δεν είχε σχέση με τον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν θα πήγαινα ποτέ, δεν θα έμπαινα να παρακολουθήσω ματς» αποφάνθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: