JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Με το μυαλό σε Σασουόλο και Ολυμπιακό.




Στη Γιουβέντους ήταν μεταξύ ρεπό και χαλαρών προπονήσεων τις προηγούμενες μέρες αφού έλειπαν 16 παίκτες με τις εθνικές ομάδες και ειδικά όλη η άμυνα οπότε ο Αλέγκρι δεν μπορούσε να δουλέψει πάνω σε τακτική ή σε άλλο σύστημα, αν ήθελε κάτι τέτοιο. Τα πράγματα άρχισαν να στρώνουν από την Τετάρτη για τη Γιουβέντους αφού οι διεθνείς επέστρεψαν,με εξαίρεση τον Κουάντβο Ασαμόα που αναμένεται σήμερα Πέμπτη.


Στο Βινόβο βρέθηκε χθες το απόγευμα της Τετάρτης -παρά την καθυστέρηση που είχε η πτήση από Χιλή- και ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος πάντως έκανε ατομικό πρόγραμμα αφού ήταν για 10 ώρες στο αεροπλάνο,ενώ είναι αμφίβολο αν θα είναι στην 11άδα για το ματς του Σαββάτου με την Σασουόλο. 
Σίγουρα, πάντως, θα είναι στο αρχικό σχήμα για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό ματς το οποίο έρχεται σε πρώτο πλάνο για τους Μπιανκονέρι αφού είναι πιο σημαντικό από αυτό με την Σασουόλο.
Από τη Γιούβε έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα βίντεο από την προπόνηση της Τετάρτης όπου ο Αλέγκρι έκανε ένα οικογενειακό διπλό (με την συμμετοχή και παικτών από την Primavera), με τους Μοράτα και Τζιοβίνκο να βρίσκουν δίχτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: