JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ο Μπουφόν ισοφαρίζει τον Μπουφόν.

Ο ηγέτης της ομάδας είναι ανάμεσα στα δοκάρια, με τα μεγάλα του χέρια να κινούνται σαν εκείνα ενός… τροχονόμου. Βγάζει κραυγές, κινείται από τη μια πλευρά της εστίας στην άλλη, ορίζει τους χρόνους και τις κινήσεις όσων είναι μπροστά του.

Ο ηγέτης φοράει μια φανέλα διαφορετική από τους άλλους και είναι συνηθισμένος να είναι μόνος του για μεγάλο διάστημα. Μερικές φορές μπορεί να περάσουν ολόκληροι αγώνες χωρίς να του έρθει μια επικίνδυνη μπαλιά, αλλά το μυστικό βρίσκεται στο να είναι ο ίδιος πάντα έτοιμος. Ανά πάσα στιγμή.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν πέρασε την ζωή του να περιμένει. Ξέρει να αναγνωρίζει την κατάλληλη στιγμή, εκείνη που μπορεί να αλλάξει ή να καθορίσει ένα παιχνίδι. Φέτος έχει ήδη υπάρξει καθοριστικός, αν και η Γιουβέντους έχει απειληθεί ελάχιστα. Και, όμως, κάθε φορά που υπήρξε ένας κίνδυνος εκείνος ήταν ετοιμοπόλεμος: Στην Βερόνα απέναντι στην Κιέβοκαι στον Μάξι Λόπες, κόντρα στη Μάλμε και τον Ερικσον στο 0-0, με αντίπαλο τη Μίλαν και τον Χόντα.

Ο Μπουφόν ήταν πάντα πιο γρήγορος από τους άλλους. Τελευταίο το ματς με την Αταλάντα και το πέναλτι. Η ευκαιρία του να πάρει εκδίκηση απέναντι σε όσους λένε ότι η εσχάτη των ποινών είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Εντάξει, ο Ντένις του έδωσε μια χείρα βοηθείας καθώς η εκτέλεσή του δεν ήταν καλή, αλλά ο αρχηγός της «Κυρίας» έπεσε στη σωστή μεριά.

Ο Μπουφόν απέκρουσε το πέναλτι νούμερο 11 στα 56 που έχει κληθεί να εξουδετερώσει στο πλαίσιο παιχνιδιών της Σέριε Α. «Η διαφορά ανάμεσα στον Μπουφόν και τους άλλους τερματοφύλακες, με όλο τον σεβασμό προς εκείνους, είναι πως ο Τζίτζι δέχεται ένα σουτ στο ματς και κάνει μια τεράστια απόκρουση. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στους μεγάλους πρωταθλητές και τους νορμάλ ποδοσφαιριστές» ήταν χαρακτηριστικά η προ ωρών δήλωση του τεχνικού του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αυτό ήταν το δεύτερο σερί πέναλτι που εξουδετέρωσε μετά από εκείνο του Καλαϊό στο Τζένοα-Γιούβε της 16ης Μαρτίου 2014. Χάρις στον τερματοφύλακά της η «Κυρία» στόχευσε την δωδέκατη σερί της νίκη στο Καμπιονάτο (χωρίς να δεχτεί γκολ στις τελευταίες οχτώ) ισοφαρίζοντας το καλύτερο σερί επιτυχιών της. Είναι δε, από τη σεζόν 1998-99 που μια ομάδα δεν διατηρούσε ανέπαφη την εστία της στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος. Τότε το είχε καταφέρει η Πάρμα, στην οποία αγωνιζόταν ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Πηγή:Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: