JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ο Κιελίνι με ένα γκολ ακόμα πιάνει κορυφή.

Τα έκανε όλα απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν ο Τζόρτζο Κιελίνι. Δεν ήταν μόνο απρόσμενος σκόρερ της εθνικής Ιταλίας, αλλά και ειρηνοποιός. Εκμεταλλευόμενος τα δύο του τέρματα, με τα οποία οι «ατζούρι» επικράτησαν των Αζέρων (αυτογκόλ δικό του και το γκολ των φιλοξενουμένων) 2-1 στο Παλέρμο έστειλε ένα μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας στην ποδοσφαιρική Ιταλία.

Μετά τον αγώνα, όπως αναφέρεται στην Gazzetta dello Sport, ο αμυντικός της Γιουβέντους κάλεσε όλους να αφήσουν πίσω τις πολεμικές και τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν ύστερα από το ματς ανάμεσα στους τορινέζους και τη Ρόμα. «Εύχομαι τα δύο μου τέρματα μετά τις αντιπαραθέσεις αυτών των ημερών να μπορέσουν να ενώσουν την Ιταλία» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στοπ, λοιπόν, στα υπονοούμενα, οι ψυχές να ηρεμήσουν και να τεθούν στην ίδια κατεύθυνση, φαίνεται να είναι το μότο του Κιελίνι, ο οποίος εύχεται να επικρατήσει. Ενδεχομένως και να γίνει έτσι, έχοντας προς βοήθεια στον σκοπό και τον στόχο του μια εθνική ομάδα νικήτρια, ασταμάτητη από την άφιξη στο τιμόνι της του Αντόνιο Κόντε και έπειτα.

Το χθεσινό παιχνίδι για τον Κιελίνι είχε, όμως, και άλλη… γεύση. Χάρις στα δυο του τέρματα έφτασε τα 6 σε 72 παρουσίες με τη φανέλα με το εθνόσημο. Το πρώτο ήταν στη Μόντενα το 2007 και πριν το Παλέρμο είχε σκοράρει απέναντι στη Τσεχία στο Τορίνο.

Στην ειδική λίστα των σκόρερ της εθνικής Ιταλίας που προέρχονται από το κέντρο της άμυνας ο 30χρονος οπισθοφύλακας της «Κυρίας»… έπιασε στη δεύτερη θέση αυτής τον Μπέπε Μπέργκομι, ο οποίος μέτρησε και αυτός έξι τέρματα αλλά σε 81 συμμετοχές. Μάλιστα ο Μπέργκομι ήταν και ο τελευταίος της λίστας με ντουέτο τερμάτων σε ένα ματς. Το είχε σημειώσει το 1986 απέναντι στην Ελλάδα.
Οσο για τον Ιταλό εθνικό γκολτζή κεντρικό αμυντικό, η πρωτιά ανήκει στον Πάολο Μαλντίνι, 7 γκολ σε, όμως, 126 παρουσίες. Ενα ρεκόρ, το οποίο ο Κιελίνι αναμένεται να σπάσει. Το πρώτο βήμα έγινε στο Παλέρμο, το δεύτερο μένει απλώς να δούμε πότε θα είναι.

Πηγή: Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: