JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Η εφαρμογή Juventus together είναι μαζί μας.

Πόσες φορές έχετε βρεθεί στο εξωτερικό, μην ξέροντας πού, αλλά κυρίως αυτούς που παρακολουθούν το παιχνίδι της Γιουβέντους; Πόσοι φίλοι της Γιουβέντους ζουν και εργάζονται γύρω σας, με τους οποίους μπορείτε να συναντηθείτε και να πιείτε ένα καφέ και να μιλήσετε για την αγαπημένη σας ομάδας;
Το Juventus together, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη της Juve, είναι η εφαρμογή για smartphone σχεδιασμένη για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, που επιτρέπουν στους λάτρεις μας από όλο τον κόσμο να βρουν τους οπαδούς της Γιουβέντους ανάλογα με τη γεωγραφική θέση τους, να κάνουν νέους φίλους με κοινό σημείο την μεγάλη αγάπη για την ομάδα μας και να βρεθούν τελικά οι ίδιοι να επευφημούν κατά τη διάρκεια αγώνων για την Γιουβέντους.

Η εφαρμογή - η οποία προστίθεται στο JuventusLive και στο JuventusCam είναι ήδη διαθέσιμη στο Galaxy Apps, το App Store και το Play Store - είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην Ιταλία και ιδιαίτερα στο εξωτερικό, όπου αναπτύσσεται όλο και περισσότερο η αγάπη για τα Bianconero χρώματα.


Η χρήση του είναι εύκολη: απλά συνδεθείτε με το λογαριασμό email σας ή το Facebook, το Twitter και το Google για να δείτε ποιοί Γιουβεντίνοι είναι κοντά σας, όπου οι δύο ομάδες πιο κοντά σε σας μοιράζονται τα μηνύματά τους σχετικά με ένα γεγονός ή ένα παιχνίδι της Γιουβέντους. Ε »μπορεί επίσης να προσθέσει άλλους οπαδούς της Γιουβέντους ως φίλους και να αρχίσετε ιδιωτικές συνομιλίες τους.

Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε: θα συναντήσετε κάποιον που μοιράζεται μαζί σας την ίδια τρέλα, που ξεχειλίζει από πάθος για τη ζωή μαζί με τη Γιουβέντους με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και τη συμμετοχή. Γιουβέντους Μαζί δημιουργήθηκε για αυτό.

Η εφαρμογή Juventus together είναι διαθέσιμη για το Galaxy Apps, το App Store και το Play Store.


Δεν υπάρχουν σχόλια: