JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Στο Κατάρ ο τελικός του Supercoppa Italiana στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο τελικός του ιταλικού TIM Supercup μεταξύ της πρωταθλήτριας Γιουβέντους και της κυπελλούχου Νάπολι, θα πραγματοποιηθεί στην Ντόχα του Κατάρ τον ερχόμενο Δεκέμβριο στις 22. Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από τον Πρόεδρο της Lega Serie A, Maurizio Beretta.
        
 "Ο Πρόεδρο της Lega Serie A", αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, "παρουσιάστηκε στον διεθνή Τύπο την έδρα του μεγάλου αγώνα μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι μαζί με τον Khaled Al Sulaiteen, Πρόεδρος του Aspire Ιδρύματος Ζώνη (AZF) και Σαούντ Αλ Mohannadi, Αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κατάρ (QFA). «Είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία φιλοξενίας του τελικού του TIM Supercup σε μια 
ενδιαφέρουσα και αριστοκρατική χώρα όπως το Κατάρ, "δήλωσε ο Beretta.

Μετά την Ουάσιγκτον το 1993, την Τρίπολη το 2002, της Νέας Υόρκης το 2003, το Πεκίνο για τρεις χρονιές 2009, 2011 και 2012, το Supercoppa Italiana θα ανατεθεί εκτός της Ιταλίας για έβδομη φορά στην ιστορία του. 

Το τρόπαιο δημιουργήθηκε το 1988 με την πρόθεση να ανταγωνιστεί σε έναν αγώνα μεταξύ των νικητών του πρωταθλήματος και το Κύπελλο Ιταλίας με το μοντέλο της αγγλικής Community Shield.
Οι Bianconeri έχουν κατακτήση έξι τρόπαια: το πρώτο Super Cup έφτασε στο Delle Alpi το 1995 έναντι της Πάρμα, χάρη σε γκολ από τον Gianluca Vialli. Στη συνέχεια, αν η Γιουβέντους έχει κερδίσει το 1997, το 2002, το 2003 και δύο φορές στη σειρά 2012 και 2013 σε Πεκίνο και Ρώμη αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: