JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Μπρίο: "Ο Ντε Σάνκτις δεν μπορεί να ξεπεράσει ότι δεν κατάφερε να παίξει στη Γιούβε"

Η συνέντευξη του Μόργκαν Ντε Σάνκτις όπου έβγαλε όλη τη χολή του για τη Γιούβε, προκάλεσε την οργηςμένη απάντηση του παλιού θρύλου της Γιούβε Σέρτζιο Μπρίο, ο οποίος πήγε στα νεανικά χρόνια του τερματοφύλακα της Ρόμα.

Τα όσα είπε ο Ντε Σάνκτις κατά της Γιουβέντους στη συνέντευξη του στην Gazzetta dello Sport έχουν προκαλέσει οργή στο Τορίνο, ειδικά από την στιγμή που ο πορτιέρε της Ρόμα είναι μέλος του Δ.Σ. του συνδέσμου ποδοσφαιριστών στην Ιταλία.

Ο Σέρτζιο Μπρίο απάντησε στον πορτιέρο της Ρόμα «Ο Ντε Σάνκτις είπε ότι στη Γιουβέντους είναι κλέφτες και αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά από την στιγμή που είναι και μέλος της ομοσπονδίας ποδοσφαιριστών. Κατά την άποψη μου, ο Ντε Σάνκτις δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ήταν στα τμήματα υποδομής της Γιούβε αλλά ποτέ δεν έφτασε στην πρώτη ομάδα σαν κανονικό μέλος της. Αυτό το πετυχαίνουν λίγοι. Δεν θα πω κάτι άλλο για αυτόν» είπε ο Μπρίο, που κατέκτησε τα πάντα με τους «μπιανκονέρι» την περίοδο 1970-1990, για να συμπληρώσει: «Το μόνο σωστό που είπε ο Ντε Σάνκτις στη συνέντευξη του είναι ότι η Ρόμα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος αφού είναι τόσο δυνατή όσο και η Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια: