JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Κιελίνι αριστερά και De Ceglie στον πάγκο;


Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές στην άμυνα, ώστε να μη διακυβεύεται η καλή εικόνα που ο Conte θέλει για την ομάδα. Ο «Chiello» φαίνεται να είναι πιο πειστικός στα αριστερά παρά στο κέντρο της άμυνας, μαζί με Barzagli, μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας ένα εκ των Bonucci, Vidal. Τι νομίζετε θα μπορούσαν;

Η Γιουβέντους εναντίον της Μπολόνια χθες βράδυ έδειξε χαρακτήρα παρά το αποτέλεσμα, είχε αποφασιστικότητα και την επιθυμία να αντιδράσει. Αλλά έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Όχι σε ζητήματα τακτικής, αλλά παικτών. Ο De Ceglie στα αριστερά και χθες ήταν μια καταστροφή για την ομάδα του Κόντε. Δεν πείθει με την απόδοση του και δεν έχει συγκέντρωση στο παιχνίδι κάτι που φαίνεται, επίσης δεν πείθει εδώ και καιρό στο κέντρο της άμυνας και ο Κιελίνι. Πάρα πολλά από τα λάθη και τη μη συγκέντρωση, συχνά τα πληρώνει ακριβά η Γιουβέντους (βλέπε το γκολ χθες από τον Portanova).

Για να μην χαλάσει το καλό οικοδόμημα που χτίζει ο Conte, μπορεί και πρέπει να αλλάξει κάτι. Περιμένοντας, εάν είναι απαραίτητο, για μια καλή μεταγραφή τον Ιανουάριο, μέχρι τότε όμως οι λύσεις μπορούν να βρεθούν από μέσα απ’ την ομάδα. Ο Κιελίνι έχει αποδειχθεί πως είναι ένα μεγάλο αριστερό μπακ ( από αυτή τη θέση ξεκίνησε άλλωστε ), και θα μπορούσε να πάει σε μόνιμη βάση στην αριστερή πλευρά, με τον De Ceglie, σε αυτό το σημείο, να καθίσει στον πάγκο. Στο κέντρο, μαζί με τον Barzagli, ο Bonucci θα μπορούσε να βρει χώρο. Αλλά ακόμη και ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Vidal θα έχει τη δυνατότητα να τα πάει καλά. Όλα αυτά είναι μια υπόθεση για την «άμυνα» αυτής της Γιουβέντους, θα δούμε κατά πόσο θα υλοποιηθούν όλα αυτά έτσι ώστε να μην χάνει βαθμούς η ομάδα από παιδαριώδη λάθη.

8 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

O κιελινι μεγαλο αριστερο μπακ ?
Συγνωμη αλλα δεν συμφωνω,η θεση του ειναι στα μπακ, απλα θα πρεπει να προσπαθησει περισσοτερο και να αφησει κατα μερους της δημοσιες σχεσης με καθε παικτη της αντιπαλης ομαδας.Ο μπονουτσι ειναι επιρρεπης στο λαθος οποτε οχι 11δα.
Πρεπει να προσπαθησει περισσοτερο.
Για τον ντε τσελιε δεν εχω να πω τιποτα γιατι ειναι ενα τιποτα σαν ποδοσφαιριστης.
Νομιζω πως το προβλημα της ομαδας δεν ειναι μονο εκει αλλα κυριως στο κεντρο.
Ο μαρκισιο δεν μπορει να κανει αμυνα γιατι δεν ειναι κοφτης θα μου πειτε μπορει να κανει επιθεση -παιχνιδι,οχι.
Οποτε θα πρεπει να κατσει στο παγκο και να παιξει αυτος ο πολυ καλος και ολοκληρωμενος μεσος που λεγεται βινταλ(ελεος, ακου να τον βαλουμε σεντερ μπακ).Τα πλαγια χαφ μας (πεπε-τζιακερινι)ειναι λιαν επιεικως απαρεδεκτα,δεν ασκουν επιθετικα πιεση στον αντιπαλο και δεν βοηθουν-δημιουργουν ευκαριες για τους επιθετικους μας.
Οποτε θα πρεπει να παιξουν ο ελια,κρασιτς,εστι (δεν γνωρισζω πολλα για αυτον και θα πρεπει να τον δω οπως και οι περισσοτεροι απο εμας στο γηπεδο) .
Τα περι αμυνας την οποια δεν μπορουν να κανουν οι παραπανω σε σχεση με τους τζιακερινι-πεπε εγω τα ακουω βερεσε,τα παιδια δεν παιζουν γιατι ο κοντε την εχει δει μουρινιο+++ και επειδη θελει να δημιουργησει μια ακρως ιταλικη ομαδα (ειμαι συμφωνως κι εγω αλλα τη δεδομενη στιγμη αυτο δε γινεται λογω του οτι δεν υπαρχουν αρκετα καλοι ιταλοι παικτες ).Αλλωστε και αλλοι μεγαλοι παικτες σε αλλες ομαδες δεν κανουν αμυνα αλλα βοηθουν τα μεγιστα στην επιθεση,στο ποδοσφαιρο ο καθενας εχει το ρολο του μεσα στο παιχνιδι.Την προηγουμενη εβδομαδα μετα το ματς με τη σιενα γκρινιαζα με το πως παιξαμε και ειπα πως καποτε θα το πληρωσουμε αυτο,νομιζω πως ειχα δικαιο.
Οι ομαδα εκανε αρκετες ευκαιριες με τη μπολονια αλλα θα οφειλε να παρει 3 βαθμους και οχι 1.
Οσοι ειστε ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα αυτο ακομη κι αν παιξαμε καλα βαζετε χαμηλα τον πηχη και φετος και αυτο δεν ειναι καλο.
Παρτε το χαμπαρι ορισμενοι πως η ομαδα δεν χρειαζεται αλλο πιστωση χρονου (αυτο να το καταλαβει και ο κοντε),η υπομονη που καναμε τοσα χρονια θα πρεπει να τελειωσει,φετος ο ελαχιστος στοχος της ομαδας θα ειναι η τριαδα,οποιαδηποτε αλλη θεση σημαινει αποτυχια και για αυτο με ομαδες σαν τη μπολονια θα πρεπει να κερδιζουμε 3 βαθμους και οχι 1.
Οσο για το οτι η μιλαν η ιντερ και ρομα πηγαινουν ασχημα προς το παρον να ειστε σιγουροι οτι αυτες οι ομαδες θα συνελθουν,θα ανεβουν βαθμολογικα και ψυχολογικα και τοτε θα ειναι ακομη πιο δυσκολα για εμας.Αλλωστε φετος θα εχουμε ακομη ενα σκοπελο στο δρομο μας που λεγεται διαιτησια,δειτε πως μας παιζουν-σφυριζουν με τις λεγομενα μικρες ομαδες ακομη και μεσα στην εδρα μας.Φανταζεσται πως θα μας παιξουν με τις μεγαλυτερες ??
Συγνωμη που εγραψα τοσα πολλα αλλα εσκασα με καποιους και φανταστειτε οτι ειμαστε μολις στη 3η αγωνιστικη

Ανώνυμος είπε...

κατσε ρε μεγαλε δλδ η ιντερ,ρομα και μιλαν θα συνελθουνε αρα πιστωση χρονου απο τους οπαδους τους και τοις διοικησοις τους,ασε που δεν μας νοιαζει τη κανουνε αυτοι,ΑΛΛΑ για την juve δεν υπαρχει πιστωση?χαλαρωσε λιγακι φιλε και τα αποτελεσματα θα ειναι εντυπωσιακα θα το δεις,και μην κρινεις ευκολα.φιλικα παντα.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Η αγωνιστικη αναλυση σου ειναι αψογη!

Κωνσταντινος είπε...

Φιλε ανωνυμε η μιλαν και η ιντερ ειναι ετοιμες ομαδες σε σχεση με τη γιουβε και το σημαντικοτερο θα εχουν την ευνοια της διαιτησιας σε δυσκολες στιγμες (πραγμα το οποιο δεν εχουμε εμεις).Σε ευχαριστω φιλε Δημητρη εισαι απο τους λιγους(επειδη διαβαζω κι εγω πολλες φορες τα σχολια σου) που εχουν τις ιδιες ιδεες με εμενα σε πολλα θεματα.Μπορει να εχουμε δικαιο μπορει και οχι(μακαρι οχι),ο χρονος θα δειξει..

Stelios είπε...

gia ton elia den kserw kata poso einai etoimos na paizei vasikos. sigoura einai talento to paidi k polu megalo malista mprosta stous pepe k giacherini alla nomizw pws autoi oi duo pros to parwn kseroun kalutera ti esti JUVE... oso gia ton krasic egw proswpika to 8ewrw egklhma na mhn paizei panta vasikos! ton 8ewrw polu poiotiko paikth, k eidika auth th stigmh me auto to roster, ANANTIKATASTATO! k oso 8a menei ston pagko {logo kontras pisteuw me ton coach} toso 8a skouriazei... pros to parwn einai to atophma tou conte...

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Οι μονοι που ξερουν τι εστι γιουβεντους ειναι ο Ντετσελιε και ο Μαρκισιο!ξερουν τοσο καλα τι θα πει γιουβε που κανουν οτι πραγματικα γουσταρουν και δε τους αγγιζει κανενας,η φανελα βασικου ειναι στο σπιτι τους!Οι καραμητροι βινταλ,ελια κτλ δεν ξερουν που ηρθαν...

mike_bianconero είπε...

Δημητρη δθαφωνω καθετα μαζι σου!Ναι μεν ο Ντε Τσελιε ξερει τι σημενει Γιουβε αλλα αυτο απο μονο του δεν ειναι αρκετο να παιξεις βασικος αδελφε!Το παλικαρι δεν μπορει πως να το κανουμε δηλαδη και στα δυο παιχνιδια το απεδειξε οτι δεν κανει για βασικος...Οσο για τους καραμητρους που λες δε νομιζω να σε χαλασαν αυτες οι δυο μεταγραφες!Ενα απο τα καλυτερα και πιο ολοκληρομενα πολυεργαλεια της Ευρωπης πηρες και εννοειται πως ΞΕΡΕΙ που ηρθε για τον Ελια δεν ξερω αλλιως μας τα ελεγε στην αρχη μετα τα αλλαξε ειμαι μπερδεμενος με αυτον....

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Μike ειρωνικα μιλαω φιλε μου!μονο που το βλεπω το ντετσελιε βγαζω σπυρακια!και εννοειται δε με χαλασαν οι δυο που αναφερεις!ειδικα με βινταλ ειμαι εντυπωσιασμενος!!!