JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Προτεραιότητα της Γιούβε οι Asamoah, Verratti, εναλλακτικές οι Nainggolan, Behrami.

H Γιουβέντους την επόμενη σεζόν θέλει να προσπαθήσει να κερδίσει τα πάντα, να συνεχίσει στο πρωτάθλημα όπως φέτος και να το κατακτήση, να κάνει μια πολύ καλή πορεία στο Champions League κυνηγώντας την ύψιστη διάκριση, ως θέμα αρχής, και να προσπαθήσει ξανά να φτάσει στον τελικό στο Κύπελλο Ιταλίας και να κάνει αυτό που άφησε φέτος στην μέση. 

Γι 'αυτό το λόγο το ρόστερ της θα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά και όχι μόνο στην επίθεση, αλλά επίσης και κυρίως στη μεσαία της γραμμή. Ο Marotta άρχισε να κάνει μια εναλλακτική αναζήτηση τόσο επιθετικά όσο και στην μεσαία γραμμή της ομάδας, καθώς θέλει να ενισχύσει το τρίο της μεσαίας γραμμής που αποτελείται από τους Αρτούρο Βιντάλ, Αντρέα Πίρλο και Κλαούντιο Μαρκίσιο. Για την θέση που θα δίνει ανάσες στο Πίρλο στην κορυφή της λίστας είναι το όνομα του νεαρού Marco Verratti, ενώ για το ρόλο του αντικαταστάτη του Vidal αυτός ακούει στο όνομα Kwadwo Asamoah της Ουντινέζε. 

Όσον αφορά τον πρώτο (Verratti), σύμφωνα με τις φήμες, η Γιουβέντους έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, αφού κοντά στο πλέι μέικερ της Πεσκάρα που η Γιούβε έδινε 6 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του, τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει και τη Νάπολη και, ιδιαίτερα την Ίντερ, οι οποίοι έχουν ήδη ανεβάσει την τιμή του στα 12 εκατομμύρια. Επίσης, λόγω της πρόσκλησης του στην Ιταλία από τον Πραντέλι η Πεσκάρα δεν βιάζεται για το μεγάλο Deal προσδοκώντας σε οφέλη. Η Γιουβέντους, ως εκ τούτου, θα επιδιώξει να αξιοποιήσει το γεγονός ότι ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για τον νεαρό, και το γεγονός ότι ο παίκτης δηλώνει οπαδός της. Όσον αφορά την πληρωμή, σύμφωνα με μια έκθεση στην «Tuttosport» σήμερα, η Γιουβέντους θα μπορούσε να περιλαμβάνει στην πρόταση της και τεχνικά ανταλλάγματα όπως ο Giandonato, σε περίπτωση άρνησης του Marronne.

Κεφάλαιο Asamoah: Η Ουντινέζε δεν δείχνει καμία βιασύνη μέχρι στιγμής. Προφανώς, λοιπόν, ο πρόεδρος Πότζο θα θέλει να τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερο την υπόθεση για να ανεβάσει την τιμή του παίκτη. Στην περίπτωση αυτή, ο Michael Pazienza μπορεί να είναι ένας μπαλαντέρ στα χέρια της Γιουβέντους: καθώς είναι στο Ούντινε δανεικός από πέρυσι, και θα μπορούσε να καταλήξει με οριστική μεταγραφή στην Ουντινέζε. Την επόμενη εβδομάδα θα προγραμματιστεί μια συνάντηση για να προσπαθήσουν οι δυο πλευρές να καθορίσουν το περίγραμμα της υπόθεσης. Η φιλία μεταξύ των δύο συλλόγων αποτελεί καλό οιωνό, αλλά σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων, η Γιουβέντους θα γυρίσει αμέσως στην περίπτωση του Nainggolan της Κάλιαρι και του Behrami της Φιορεντίνα που είναι οι εναλλακτικές λύσεις.


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ τον Μαρρονε,το παιδι βγαζει ματια που λεει και ο αγαπουλας.Ο Βερρατι πρεπει να αποκτηθει ΤΩΡΑ γιατι μετα το Euro η τιμη του θα ανεβει κι αλλο


Μανος

Xristos είπε...

mazi sou mano. o marrone esto kai an exei paiksei se elaxista paixnidia exei afisei poly kales entyposeis kai mexri kai aftos evale goal. kai ego gia olous aftous thelo verratti kai mono verratti. kai einai malista toso malakas oste na paei stin inter apo tin stigmi pou dilonei opados tis juventus?

Κωνσταντινος είπε...

O Φερατι παιδια θα μεινει κατα πασα πιθανοτητα στη πεσκαρα αφου αυτη ειναι η επιθυμια του ιδιου.Το πιο πιθανο ειναι να αγορασει το 50% των δικαιωματων του η γιουβε και να τον αφησει για 1 χρονο ακομη στη πεσκαρα.

Ανώνυμος είπε...

kala vlepw kai fetos pou exoume kainourio gipedo kai tha vgoume kai c.l. na pernoume pali 5-10 metrious paixes. me ta lefta pou dwsame persi gia matri qualiarela motta pername aneta ena megalo for.as elpisoume fetos na paroume ena kalo deksi mpak enan mpaladwro sto kentro kai 2 gia mprosta ena extrem kai ena for twn 20-25 gol. den ginetai h amuna kai to kentro na douleuoun roloi kai oi ampaloi for mas na xanoun ta axasta

Juve-ntinos.!!! είπε...

Ρε παιδιά τα ίδια είχαμε και πέρυσι, πολύ γκρίνια, σταματήστε, η Γιούβε με αυτούς που αποκαλείς φίλε ανώνυμε μέτριους πήρε το πρωτάθλημα και έφτασε στον τελικό κυπέλλου, όσο για τον Μαρότα και μόνο η κίνηση του να φέρει τον Πίρλο όταν όλοι η άλλοι τον θεωρούσαν τελειωμένο φτάνει.

Αφήστε πλέον την γκρίνια και φερθείτε σαν πρωταθλητές.

Όποιος και να έρθει στη Γιούβε θα μεγαλουργήσει γιατί η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστή και να παίρνει τίτλους.

Κωνσταντινος είπε...

E τοτε ας παρουμε την κουτση Μαρια,ακου θα μεγαλουργησει...
Ελεος, νομιζουμε πως εχουμε καμια ομαδαρα επειδη πηραμε το πρωταθλημα και φτασαμε στον τελικο του κυπελου ?
Η μεγαλες ομαδες για να παραμεινουν δυνατες και ανταγωνιστηκες συνεχως βελτιωνονται και δεν παιρνουν απο το καλαθι οπως κανουμε συνηθως εμεις.
Πηραμε 3 σεντερ φορ και 1 σωστο δεν κανουνε,αν συνεχισουμε ετσι αστα να πανε.

Κωνσταντινος είπε...

Ευτυχως που εκοψε σε καποιους στη διοικηση και κρατησαν τον Κασερες μεχρι το 2016,το δρομο σε καποιους αμπαλους τωρα.

Κωνσταντινος είπε...

Kαι ας φερουν πισω τον Μελο αντι του Ασαμοα

magica juve είπε...

@Κωνσταντινος
οπως ειπες πηρε 3 σεντερ φορ αντι για 1...αν σου τραυματιζοταν αυτος ο ενας μετα παλι θα γκρινιαζες που δεν θα υπηρχε αλλο σεντερ φορ...οπως λεει ο ντινος κοψτε την γκρινια..σε χαλασε ο πιρλο,ο λιχσταινερ,ο βιντααλ,ο βουτσινιτς και ο μπαρτζαγλι???ακομα και ο τζιακερινι και ο ματρι βοηθησαν παρα πολυ(ο ματρι εβαλε 10 γκολ σε μισο γυρο που επαιξε)...τα χωνετε ολοι στον μαροτα αλλα δεν μπορει κανενας να σκεφτει οτι η ομαδα ΔΕΝ ηταν διατεθημενη να βαλει λεφτα..με το μπατζετ που ειχε η ομαδα περσυ οι μεταγραφες ηταν μια χαρα..

Ανώνυμος είπε...

ma h omada persi edose 75 ekatomuria gia metagrafes file mou(matri gualiarela elia motta pepe videl lixstainer vucinic)dld evale pola leuta . ta idia na dosei se 3-4 paixtes fetos einai polu kala.afou an poulisoume melo motta krasits elia ziegler aneta mazeuontai kamia 30-35 ekatomiria.

Juve-ntinos.!!! είπε...

Φίλε Κωνσταντίνε εγώ είπα πως δεν μου αρέσει η γκρίνια, έχω μάθει να αγαπαπω την Γιούβε και στα καλά και σρα απσχημα, τώρα ο καθένας μπορεί να κάνει όπως αυτός θέλει, και αυτό που είπες για την Κουτσή Μαρία δεν ισχύη πάντως στη Γιουβέντους,.

Η γκρίνια είναι πολύ κακό πράγμα, ακόμα είμαι ευτυχισμένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μου χαλάσει αυτή τη χαρά,, αλλά μην περιμένετε και πολλά πράγματα στην μεταγραφική περίοδο όπως διαρέει η διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντινος-αν ειναι να βαλουμε εσενα ρε μεγαλε στην διοικηση μπας και μας γλιτωσεις?ρε τη θα παθουμε που νομιζουνε μερικοι οτι ολα ειναι footbal manager η pro evolotunion.BILLARAS

Κωνσταντινος είπε...

Φιλε Juve-ntino εχουμε στην ομαδα πολλες κουτσες Μαριες και θα πρεπει να το παραδεχθεις,δηλαδη αν δεν δψσει η ομαδα φετος χρηματα σε 2-3 πολυ καλους παικτες ποτε θα δωσει οταν παμε ξανα στο γιουροπα λιγκ,δεν το καταλαβαινω αυτο,η ομαδα θα εχει περισσοτερα εσοδα οποτε θα εχει και τη δυνατοτητα να αγορασει 2-3πολυ καλους παικτες.Σε ολα τα αλλα συμφωνα απολυτα μαζι σου.Οσο για εσενα Βillara εγω γραφψω την αποψη μου και τιποτα παραπανω,δεν το παιζω ουτε μανατζερ ουτε τιποτα αλλο.
Αν σου αρεσει καλως αν οχι μην μας το παιζεις ξυπνιος και ολο ειρωνεια....

magica juve είπε...

@Ανωνυμε των 10:56
οπως ειπες εδωσε 75 εκατομμυρια και εφερε 6 11αδατους παιχτες..αν επαιρνε 2 ονοματα με αυτα τα λεφτα στις αλλες θεσεις με ποιους θα επαιζε??

Ανώνυμος είπε...

file mou magica juve opws eipes efere 6 11adatous kai merikous metriokakous giati mexri tote sthn omada oi 11adatoi htan 3-4(apo lathos metagrafes twn proigoumenwn ). fetos den prepei na dosoun lefta gia 6 11adatous alla gia 3 pou tha kanoun thn megalh diafora pou tha mporoun na pernoun thn omada sthn plath tous otan tha exei duskolies kai den mporei na skorarei. fetos h omada htan polu kalh epaize amuna gia seminario to kentro htan polu kalo(to kalutero sthn italia)fantasou na eixe kai 1-2 paixtes pou na skorarounn eukola. tha eixame parei to prwtathlhma me 3-4 isopalies. evlepes olh h omada na paizei polu kala kai molhs h mpala eftane stous epithetikous h xanan thn mia eukeria meta thn alh h kathisterousan thn omada apo lathos pases kai apo thn adunamia tous na mh mporoun na kanoun mia tripla kai na perasoun ena stoper. dld kaname 15 faseis gia na valoume ena gol. sto c.l. tou xronou tha prepei na kanoume 3 faseis kai na vazoume ena gol

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντινος-ουτε εξυπνος σου το παιζω ουτε ειρωνεια βγαζω απλα φιλε μου δες τα σχολια σου(εκτος του τελευταιου)που μου εισαι μεσα στην γκρινια και ξανα σκεψου το,εμενα απλως δεν μου αρεσει να βλεπω σχολια σαν τα δικα σου(κι εγω εχω κανει το ιδιο πραγμα παλιοτερα)να βγαζουμε συμπερασματα χωρις να δουμε πραξεις,γι'αυτο ασε πρωτα να δουμε και μετα σχολιαζουμε.BILLARAS

magica juve είπε...

μα δεν ειπε κανεις οτι φετος θα γερει παλι μετριους παιχτες...για περσυ συζητησαμε...και περσυ δεν μπορουσε να κανει αλλιως γιατι οι τρυπες στην ομαδα ηταν πολλες..οποτε με τα λεφτα που ειχε επρεπε να φερει 10 παιχτες απο τους οποιους οι 6-7 του βγηκαν..

Κωνσταντινος είπε...

Βillara δεν ειναι γκρινια το να απαιτεις απο μια μεγαλη ομαδα(αν θελεις να λεγεσαι ετσι) μεγαλους παικτες και δαπανηρες μεταγραφες(δες ρεαλ,μπαρτσα και αλλες ομαδες).Εχω απαιτησεις απο αυτους τους ανθρωπους τουλαχιστον τωρα που η ομαδα παιζει τλ.Δεν ανεβαινεις επιπεδο με παικτες τυπου τζιακερινι,μποριελο κτλ.
Μαλλον ομως δεν εχεις την ιδια αποψη μαζι μου (κανενα προβλημα)οποτε δεν χρειαζεται να το κουραζουμαι αλλο.

Ανώνυμος είπε...

κωνσταντίνος-απλα στο ξανα λεω οτι πρωτα ας δουμε και μετα κρίνουμε,τωρα εσυ πως καταλαβες πως εγω δεν εχω απαιτησεις απο την διοίκησης να κανει μεγαλες μεταγραφες δεν το καταλαβαίνω,απλα αν δεν σε κανει κόπο δες κανενα παλιότερο του σχόλιο το τη προταση κανω,και τα ξανα λέμε(φιλικα παντως βγάζεις πολυ γρήγορα συμπερασματα και δεν ειναι και το καλύτερο πραγμα.)Billaras