JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

WELCOME ... King Arthur ...


"Benvenido King Arthur", ή αν προτιμάτε, καλώς ήρθες Βασιλιά Αρθούρο.

Ο Αρτούρο Βιντάλ θα μπορούσε να είναι ο νέος Emerson για τους οπαδούς, που φθάνει στην Ιταλία από τη Λεβερκούζεν, έρχεται από τη Νότια Αμερική. Ακολουθεί τα χνάρια που άφησε ο Χιλιανός Marcelo Salas και οι οπαδοί ελπίζουν ότι θα αφήσει ένα αποτύπωμα βαρύτερο.

Ο Vidal είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους μέσους, πολύ πλήρης, με εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και άριστη τεχνική,είναι καλό στην άμυνα και τη ρύθμιση του παιχνιδιού. Ο Χιλιανός Vidal είναι στα χείλη όλων και έχει αντικαταστήσει τον Inler από τις εφημερίδες, η Γιουβέντους κατάφερε να νικήσει τον ανταγωνισμό από την Μπάγερν Μονάχου, την Νάπολη και την Τσέλσι.

Πόσο καλός είναι ο παίκτης λέγεται ότι είναι πολύ εντυπωσιακός και έχει πολύ καλές τεχνικές δεξιότητες. Οι στατιστικές μας λένε από το γερμανικό πρωτάθλημα ότι πέρυσι τελείωσε το πρωτάθλημα με 10 γκολ, αλλά ήταν και ο καλύτερος αμυντικός μέσος της Bundesliga το περασμένο έτος. Έτσι, δεν είναι μόνο ένας καλός παίκτης προς τα εμπρός, αλλά κυρίως και κατά τη διάρκεια της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας.

Αν ο Vidal θα καταφέρει να πετύχει στην Ιταλία, ο Marotta θα έχει κάνει πραγματικά ένα άλλο μεγάλο πλήγμα μετά τον Krasic το προηγούμενο έτος, και θα μπορούσε να είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για να πείσει τους οπαδούς που είναι επιφυλακτικοί σχετικά με το έργο του.

Επίσης δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή να ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Guiseppe Rossi καθώς υπάρχουν επαφές μεταξύ Μαρότα και Pastorello.

22 σχόλια:

Dima είπε...

kaka t psemata o marota kanei kl tn douleia t

Xristos είπε...

afou efere pou efere ton vidal na kleisei mesa stin evdomada kai ton rossi tora pou arxizei kai vazei mialo

sakis είπε...

epitelous reeeeee.........

Κωνσταντινος είπε...

Για μενα αυτη η μεταγραφη ειναι η πιο σημαντικη για την ομαδα,ειδικα απο τη στιγμη που θα φυγει ο μελο(μεγαλο λαθος αλλα).Ο ροσι ειναι καλος παικτης αλλα δεν θα χαλαστω αν δεν τον παρουμε.
Μακαρι να υπογραψη το συντομοτερο ο βινταλ ωστε να ησυχασουμε γιατι πολλα μπορουν να συμβουν ακομα.
Τωρα 1 πολυ καλο αριστερο χαφ και 1 επισης πολυ καλο σεντερ μπακ

Manos είπε...

egw den pisteuw tipota mexri na pesoun oi upografes

Stelios είπε...

sumfwnw me kwsantino! pantws den tou to 'xa tou marotta...

Κωνσταντινος είπε...

Παιδια χωρις να θελω να υποτιμησω τον μαροτα νομιζω πως η συγκεκριμενη μεταγραφη ηταν ευκολη,ειδικα απο τη στιγμη που η λεβερκουζεν εβγαλε απο τη μεση τη μπαγερν και απο τη στιγμη που θελει σαν τρελη το σισοκο.
Για εμενα μεχρι στιγμης δεν εχει κανει σχεδον τιποτα,πηρε ενα τσουρμο μετριους-καλους παικτες σαν ελευθερους και μου εκλεισε τον βινταλ που ηταν ουτως η αλλως με το 1 ποδι στο τορινο.Και τωρα θα σκασει 30ε για ροσι(ειναι αρκετα).Αν παει να διεκδικηση καποιον παικτη που τον θελουν κι αλλες μεγαλες ομαδες και μου τον φερει σε καλη τιμη τοτε θα τον παραδεχθω( πχ αζαρντ,νειμαρ ).Aλλωστε δεν μπορουμε να πουμε πως μας εφερε τον βινταλ σε καλη τιμη(12ε+ σισοκο)απο τη στιγμη που του χρονου θα εμενε ελευθερος.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην Πολλα μπραβο στον juventino για την προσπαθεια που κανει!πρωτη φορα μπαινω στο μπλογκ του και το βρισκω εξαιρετικο!λογω θητειας (25 και σημερα παρεπιπτοντως) εχω μεινει λιγο πισω σε ενημερωση στα της γιουβεντους γενικοτερα...!μαζι με gobbo kai gruppo greco θα χουμε αψογη ενημερωση και καλη "ιντερνετικη" παρεα πιστευω!
Τωρα οσον αφορα την μεταγραφη βινταλ ο κωνσταντινος τα λεει αλανθαστα!
δημητρης/θες

magica juve είπε...

κωσταντινε αν δεν κανω λαθος θα δωσουν 12 εκ ή τον σισσοκο και λιγοτερα λεφτα(αλλα 5-6)

Vero Juventino είπε...

Dhmhtrhs 8ess...ante me to kalo bro...:)

Παναγιώτης είπε...

Καλός πολίτης συμπολίτη Μήτσο! Με το καλό να ενεργοποιηθείς και πάλι στα της ομάδας μας.

Τώρα στα μεταγραφικά μας θεωρώ ότι η έλευση του Αρτούρο θα είναι ίσως η κορυφαία των τελευταίων χρόνων. Ποδοσφαιριστής ουσίας με τρελό τσαμπουκά και μούρλα. Θα ήθελα να τον δω δίδυμο με Φελίπε Μέλο αλλά... Δεν πειράζει, παρέα με τον Αντρέα θα τα πάει εξίσου καλά.

Από εκεί και πέρα καλή και η περίπτωση του Ρόσι. Επίσης ένας ουσιαστικός ποδοσφαιριστής που ξέρει να πετάει την μπάλα στα δίχτυα. Αν έρθει θεωρώ πως είτε ο Αλέκος θα ξεκινάει πάντα από τον πάγκο είτε πως θα αποχωρήσει ένας ποδοσφαιριστής μας. Το ποιος μόνο ο Αντόνιο το ξέρει.

Κατά τα άλλα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ επιβάλλεται να κρατάμε ουδέτερη στάση. Ούτε διθυράμβους, ούτε πανηγύρια... Έχουν ακούσει και (κυρίως) δει πολλά τα μάτια μας...

mike_bianconero είπε...

Κατ αρχην και εγω με τη σειρα μου...Μητσο καλος πολιτης αδελφε αντε ελα Σαλονικα να βλεπουμε την Γιουβε στο Λεμον....Επιτα,Κωσταντινε οποιος πιστευει πως ο αλληθωρος καραφλας εχει κανει καλη δουλεια οχι μονο για φετος αλλα απο την καταραμενη στιγμη που του ανεθεσαν αυτον τον ρολο,θα το πω ευγενικα...ειναι χαζος!Κατα τα αλλα καλως τονα τον παιχταρα που θα αφησει ιστορια!

Ανώνυμος είπε...

Σας Ευχαριστω πολυ ολους σας παιδες!απο σεπτεμβριο πιστευω θα χουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε και απο κοντα στην θεσσαλονικη!
δημητρης/θες

Dima είπε...

mages k mono p m eklise matri stn mesi ts sezon svinonte h xazomares t...

mike_bianconero είπε...

Ρε συ Dima θα μας καραγλιασεις ρε φιλε!πως τα πετας ετσι!Τον Ματρι σου εκλεισε(μην πω για τα 15)οχι τον Καβανι!

Dima είπε...

etsi ftiaxnonte oi omades... ti na poun dld k oi opadpo ts ciry

Ανώνυμος είπε...

Dima ο μαροτα ειναι μακραν οτι χειροτερο ειχε η γιουβε στην θεση του τεχνικου διευθυντη στην ιστορια της!κανει τον σεκο να μοιαζει με γκουρου του επαγγελματος...
δημητρης/θες

mike_bianconero είπε...

χαχα πω ρε Μητσο που τον θυμηθηκες τον Σεκο ρε φιλε!Αλλο φρουτο κι αυτος!Ντιμα δε νομιζω να εχουν κανενα απολυως παραπονο οι οπαδοι της Σιτυ εκτος απο το οτι με αλλους αυτους τους παιχταραδες-ντιβες εχουν παρει μονο ενα κυπελλακι και καλα να παθουν εγω ομαδες σαν την Σιτυ θελω να κατασραφουν και δεν αργει αυτη η ωρα ερχεται το finacial fair play!

yotaras είπε...

Ρε συ Ντινο ολα καλα?Εχεις αφησει το blog εδω και 2-3 μερες και μου φενεται καπως...
Βεβαια μπορει να εισαι και σε διακοπες οποτε δικαιολογησε :P

Stelios είπε...

mporei na exei kanena provlhma me to internet...

mike_bianconero είπε...

Διακοπες ειναι ο Ντινος παιδες το ειχε αναφερει οτι θα παει για καποιες μερες κατα Αυγουστο μερια θα γυρισει απ οτι θυμαμαι!

Stelios είπε...

magkes exete dei kati dhmosieumata pou lene oti ton rossi ton xanoume? apo thn atletico madrid kiolas! an ginei kati tetoio....... GAMHSE TA!!!