JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Marotta: "Ο Destro είναι ένας παίκτης του οποίου το προφίλ ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που θέλουμε. Το βράδυ μπορεί να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για Giovinco"



Ο Marotta σήμερα στο Πανεπιστήμιο Bocconi στο Μιλάνο, όπου έδωσε μια ομιλία στο πλαίσιο μιας διοργάνωσης του οργανισμού Guinness World Sports Academy. Πέρα από τις Πραγματείες για το μοντέλο της Γιουβέντους, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους ρίχνει φως στις τελευταίες ημέρες της αγοράς, την αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων, όπως το θέμα του Sebastian Giovinco, για την περίπτωση του Mattia Destro και ότι έχει να κάνει σχετικά με την πώληση κάποιον παικτών που δεν είναι στα πλάνα της ομάδας, εστιάζοντας κυρίως στις περιπτώσεις που σχετίζονται με τους Krasic και Felipe Melo. Ξεκινά από την περίπτωση του Destro:

«Δεν μιλήσαμε στη Σιένα, δεν ξέρω ποιος έχει την ιδιοκτησία του . Είμαστε πρόθυμοι να εξετάσουμε την περίπτωση του και να κάνουμε  μια διαπραγμάτευση, αλλά ήταν πρόθεσή μας να μην αναμείξουμε στις διαπραγματεύσεις τον Destro. Μαζί του δεν είχαμε καμία επαφή, δεν γνωρίζουμε καν ποιος έχει την ιδιοκτησία του. Αρνούμαι ότι η Γιουβέντους είναι και πάλι στη Σιένα. Παρατηρούμε την υπόθεση από έξω. Ωστόσο είμαστε πρόθυμοι να εξετάσουμε το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης. Έχουμε το δικαίωμα και ο Destro έχει τα χαρακτηριστικά των παικτών που ψάχνουμε για το μοντέλο που δημιουργήσαμε από πέρυσι. Το προφίλ είναι ότι από υψηλά κίνητρα παίκτες, ειδικά με ορισμένα οικονομικά χαρακτηριστικά της εκχώρησης». 

«Δεν χρειαζόμαστε κορυφαίους παίκτες, ούτε ένα μεγάλο αστέρι, αλλά χρειαζόμαστε σημαντικούς παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν και να αποτελούν μέρος μιας ομάδας που είναι ήδη πολύ καλή.  Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό μοντέλο,  θέλουμε οι παίκτες που θα έρθουν να έχουν κίνητρα και να θέλουν να φτάσουν ψηλά - επιμένει ο Marotta - θέλουμε οι παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να αυξήσουν το επίπεδο μιας ομάδας που έχει ήδη γίνει ένας μεγάλος νικητής. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η ίδια ομάδα που έχει κερδίσει επάξια το πρωτάθλημα χωρίς ποτέ να χάσει ένα παιχνίδι, επειδή στον πάγκο της έχει τον Αντόνιο Κόντε, έναν ηγέτη της ομάδας, με μεγάλες αρετές, αλλά πάνω από όλα ένα άνθρωπο που ξέρει την juventinità που είναι ένα χαρακτηριστικό πλεονέκτημα και για αυτόν και για εμάς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια συμφωνία που έχει ήδη γίνει, και στη διαφαινόμενη επιστροφή μετά από 2 χρόνια, του Sebastian Giovinco στο Τορίνο, κατά πάσα πιθανότητα, ίσως να είναι ο διάδοχος του Ντελ Πιέρο: «Ο Giovinco έπρεπε να μεγαλώσει, έπρεπε να γίνει αυτό και τώρα είναι η στιγμή να επιστρέψει και να ζήσει μια υπέροχη πραγματικότητα. Είμαι πεπεισμένος ότι οι ελπιδοφόροι νεαροί πρέπει να πάμε να αποκτήσουν εμπειρία στην επαρχία. Θα καθορίσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες με την Πάρμα. Πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ μπορεί να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση». 

Τέλος αναφέρθηκε στις «ακανθώδης» υποθέσεις που σχετίζονται με την πώληση παικτών, όπως οι Krasic και Felipe Melo. Γι 'αυτούς, διευκρινίζει ο Marotta, δεν υπάρχει μέλλον στη Γιουβέντους: «Krasic και Melo είναι παίκτες που πρέπει να πωληθούν, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες».

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apo oti katalava o destro tha einai to for pou tha paroume.

Xristos είπε...

ama einai afto kala gamisia tote kai o theos voithos

Ανώνυμος είπε...

Καλός παίχτης ο Destro, έχει όλα τα φόντα να γίνει killer, αλλά δε νομίζω να έρθει στην ομάδα σαν το βαρύ πυροβολικό που χρειαζόμαστε μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;ΠΟΙΟΣ DESTRO ΤΩΡΑ!!ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΤOP ΠΑΙΧΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ;ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ!!ΑΝΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Από τον Μαροτα όλα τα περιμένεις
Αλλά είμαι αισιόδοξος για το μέλλον.
Πάντως άμα θέλουν Ντεστρο να κοιτάξουν και τον Ιμομπιλε 28 γκολ σε 37 παιχνίδια.Και είναι δικό μας παίδι.


Έριντ

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Καβανι-Ιγκουαιν-Σουαρες-Φαν περσι-Τζεκο-Γιοβετιτς και τελικα...Ντεστρο και αν!
Καλοκαιρι 2011 ντεζαβου ολη η υποθεση!
Απο οτι φαινεται αυτος θα ναι ο παικταρας που υποσχοταν ο Ανιελι και ο Μαροτα!
Ενας μηνας μετα τον τελικο κυπελλου του Μαιου και μεχρι στιγμης απολογισμος:
1-δεν πουληθηκε ΚΑΝΕΙΣ
2-δεν αποκτηθηκε ΚΑΝΕΙΣ
3-Ξεκοβουν τα ονειρα περι σπουδαιου επιθετικου
4-στειλαν τον ντελπιερο
5-μια αθλια φανελα

Να επεμβει αμεσα με σχολιο του ο μικε/μπιανκονερο που εχει πλουσιο λεξιλογιο για τη φαλακρα του μαροτα!

Stelios είπε...

xaxa wraios o dhmhtrhs! dudtuxws dikio se ola...!

mike_bianconero είπε...

Παρών συμπολίτη Δημήτρη...
Η φαλακρή μεν αλλήθωρη δε κάμπια αυτή θα κάνει τα θαύματά της πάλι μην ανησυχείτε...Πάμε λίγο στα θέματα που έθεσες.
Top παίκτη και μεγάλη μεταγραφή δηλώνει πως θα πάρουμε ο Πρόεδρας και βγαίνει τώρα το κλειδωμένο τιμόνι που παριστάνει τον τεχνικό διευθυντή και μας λέει λίγο πολύ να το ξεχάσουμε.
Συμφωνώ απόλυτα όμως με το ντεζαβού που λες...
Όντως δεν πωλήθηκε κανείς και αν κρίνουμε απο τον καράφλα το πολύ να δώσουμε κάποιον δανεικό με οψιόν αγοράς την οποία καμία ομάδα δεν έχει ενεργοποιήσει για παίκτη μας...
Για την απόκτηση ουσιαστικά δίκιο έχεις αν και ακούγεται πως είναι κλεισμενοι οι Giovi,Verratti,Pogba,Isla & Asamoah δεν έχει πέσει ούε μια υπογραφή και δεν έχει βγει ούτε μια ανακοίνωση.Α!μιας και ανέφερα τους δυο της Ουντινέζε μην περιμένετε υπογραφες αυτόν τον μήνα λόγω γραφειοκρατίας απ ότι διάβασα σήμερα.
Για τον φορ δε μαρέσει αυτή η έκφραση αλλά δυστυχώς τα έλεγα...Είχα πει λοιπόν πως κάτι μου λέει πως ο φορ που θα αποκτηθεί είναι ο Ντεστρο ενώ είχες το δικό σου παιδί πρώτο σκορερ στην Β και έδωσες το 50% του.
Για τον Άλεξ τι να πούμε no comments.
Τέλος η φανέλα,το γεγονός και μόνο που δεν έχει 3 αστέρια(άντε 2)το θεωρώ ήττα...
Αυτά από εμένα ελπιζω να μην σε κούρασα Δημήτρη...

Κωνσταντινος είπε...

Ντεστρο και μποριελο τα σουπερ σεντερ φορ της φετινης γιουβε.Aυτη την αποφαση πηρε η μεγαλη διοικηση -προπονητης της γιουβεντους.Θετουν και ως στοχο το τλ,βρε αντε να πατε να ... που ασχολουμαστε μαζι σας.Mοιραζουν δεξια και αριστερα χρηματα σε παικτες της πλακας χρηματα(παντοιν,τζιακερινι,και σε λιγο μποριελο )και μετα αφου ασχοληθηκαν με ενα σωρο μεγαλα σεντερ φορ θα μας φερουν το σουπερ παικτη ντεστρο που θα λυσει το επιθετικο μας προβλημα.Ολοι τους ειναι για γελια...

dsahinidis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Χαλαρωστε λιγο ρε μαγκες και καντε λιγο υπομονη. Πιασατε μια φραση και φερατε την απολυτη καταστροφη λες και τελειωνουν αυριο οι μεταγραφες. Οταν τελειωσουν και επισημα οι μεταγραφες εδω θα ειμαστε να κανουμε απολογισμο και να κραξουμε και το Μαροτα και οποιον αλλο θελετε, αλλα μεχρι τοτε καντε λιγο υπομονη... Μια χαρα τα παμε μεχρι στιγμης. Giovinco ειναι πισω και αναμενονται υπογραφες απο Ισλα, Ασαμοα και Λεαλι που εχουν περασει ιατρικες. Ε δεν τα πηγε και ασχημα ο Μαροτα μεχρι τωρα...

Ανώνυμος είπε...

Βάζω στοίχημα ότι ο Μοτζι θα κλαίει από τα γέλια και θα έχει κατουρηθεί πάνω του!!!!!!!!!!!!.
Μαααα ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.!!!!!!

Αλλά δεν πειράζει μάγκες θα το ξεπεράσουμε και αυτό.Τόσα έχουμε ακούσει,δει και περάσει.Λίγο υπομονή ακόμα!!!

Μακάρι η διοίκηση να τηρήσει το λόγω της..΄:)

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS.!!!!!!

Έριντ

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Kλειδωμενο τιμονι ρε θεεε??????
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Η αρχη εγινε με τζιοβινκο!
Θετικη οπωσδηποτε κατ εμε και ελπιζω σε συνεχεια!

Φαινομαι επιφυλακτικος καθως ολα ειναι αλυσιδα!δεν υπαρχει καμια χρυση κοτα με χρυσα αυγα και χρειαζονται πωλησεις για να μπει ρευστο δυστυχως!Πολυ σαβουρα για μπουλο υπαρχει και οι περισσοτεροι ισως δεν αποφερουν ουτε μυρριο!

Κωτσο τον υπερπαικτη Μποριελο δεν τον παιρνουμε ευτυχως!οπως και να το κανουμε ειναι στα + του Μαροτα!

Παιδες οσες περισσοτερες μεταγαφες μας ειναι απο την πρωτη μερα στην προετοιμασια τοσο το ακλυτερο!Αλλη χρονια φετος με τσ.λιγκ και ενα τροπαιο να παιζεται στις 11 Αυγουστου!

mike_bianconero είπε...

χεχε ε ναι ρε φίλε...
Δημήτρη μόλις αρχίσαμε το κράξιμο μετά από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ο Τζιβινκο...Άντε να συνεχίσουμε μπας και πωληθεί κανένας πράγμα για το οποίο ανησυχώ περισσότερο απ ότι για αυτούς που θα πάρουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΑΦΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΠ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΛΛΑ ΑΝ ΖΗΤΑΝΕ 40 ΜΥΡΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ 70 ΓΙΑ ΚΑΒΑΝΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ,ΤΣ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΡΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΙΝΟΥΣ(ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ,ΤΩΡΑ ΤΟ PRO ΚΑΙ TO FIFA ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ)FORZA JUVE BILLARAS

mike_bianconero είπε...

Τι έκανε μας το βούλωσε?
Για εξήγησέ το μου αυτό σε παρακαλώ...

Ανώνυμος είπε...

Ναι μας το βουλωσε γιατι φιλε μου και πρωτάθλημα πήρε και φιναλίστ στο κύπελλο ηταν,δηλαδή με λίγα λόγια ηταν πετυχημένη η χρόνια του,εχω αδικο?άσχετα αν δεν εκανε τοις μεταγραφές που θέλαμε αυτοί που έφερε των δικαιωσανε και αμφιβάλλω να περνει μονος του τοις αποφάσεις και ο κοντε και ο σύνολο συμφωνούν δηλαδή μη σου πω εντολές εκτελεί γι'αυτό ας κόψουμε το παραμύθι με το μαρροτα κούρασε πλεον.BILLARAS

Ανώνυμος είπε...

και ο κοντε και ο ανιελι στο συνολο συμφωνούν(δεν μου το περασε ετσι)

mike_bianconero είπε...

Νταξει άποψή σου και σεβαστή...
Ωστόσο επίτερεψέ μου να διαφωνώ και αν θεωρώ πως είναι μέτριος για ομάδα μεγέθους Γιουβε και ότι οι μαλακιες που έχει κάνει είναι περισσότερες απο τις σωστές κινήσεις...
Α!και δεν πήρε αυτός το πρωτάθλημα ο Κόντε και η ομάδα το πήραν...

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω φιλε μου mike οτι τα λαθη ειναι περισσοτερα απο τα σωστα για τον μαρροτα,α και εφοσον ανηκει στην οικογενεια της JUVENTUS εχει και αυτος το μεριδιο του στον τιτλο οπως και ολοι οσοι δουλευουνε γι'αυτην την ομαδα,αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο.

mike_bianconero είπε...

Εννοείται πως έχει και αυτός ένα μερίδιο της περσινής επιτυχίας όλοι έχουν...
Απλά δεν ξέρω ρε παίδες μετά απο όσα έχει κάνει και τον Messi με 30 μύρια να μου φέρει πάλι δεν το εμπιστεύομαι πλήρως και θέλω να φύγει(άποψη μου πάντα)

Ανώνυμος είπε...

Μike συμφωνώ μαζί σου.
Μήπως ξέρεις ποιος ήταν στη θέση του Μαροτα όταν ήταν ο Μοτζι πρόεδρος;

Έριντ

Ανώνυμος είπε...

Τι αλλο θα ακουσουμε??? Εριντ κατσε διαβασε λιγο την ιστορια τις ομαδας σου, δεν κανει κακο... Εγινε μοδα πλεον να βριζουμε το Μαροτα και να ριχνουμε ολα τα λαθοι και τις μαλακιες σ αυτον... Για καποιο λογο βρισκεται αυτη την στιγμη στη Γιουβε ο Μαροτα, δεν ειδε φως και μπηκε ουτε τυχαια εγινε η επιλογη του για αυτη την θεση.....

Unknown είπε...

1ον αμα μπορεις πες μας και το οναμα σου(αμα θες)

2ον οκ ξερεις περισσοτερα για τη Γιουβεντους απο μενα.

3ον αυτα που λεω για το Μαροτα ειναι αποψη μου και πιστευω πως τον κραζω δικαια.Να σου εξηγησω γιατι:
Ξεκινησε απο τη Varese serie B kai serie C2.
Μετα πηγε στη Monza και πιο μετα στη Como
To 95 πηγε στη Venezia μετα πηγε Atalanta και έπειτα στη Sampdoria
Το 2010 τον εφερε στη Γιουβε ο Ανιελι.
Απο τη Sampdoria εφερε μαζι του τον Del Neri.
Στη πρωτη σεζον του στη Γιουβε εφερε 14 καινουριους παικτες π.χ Miloš Krasić, Fabio Quagliarella, Alessandro Matri και τον Alberto Aquilani.Εδιωξε και 11 παικτες νομιζω π.χ Trezeguet και το Diego.
H Γιουβε τερματησε στην 7 θεση δεν περασε στο ch.l και απολκειστηκαν απο το Europa League.
Oμως εκανε και κατι καλο,φετος εφερε Κοντε 8 καινουριους παικτες
Andrea Pirlo και Michele Pazienza ελευθερους, Stephan Lichtsteiner, Arturo Vidal, Mirko Vučinić, Emanuele Giaccherini, Marcelo Estigarribia and Eljero Elia.

Καταλαβες γιατι τον κραζω.

Juve-ntinos.!!! είπε...

Λοιπόν ας τελειώσει πλέον το παραμύθι με τον Μαρότα, ο ανθρωπός δουλεύει και πολύ σκληρά μάλιστα, με τα χρήματα που έχει στην διαθεσή του κάνει ότι καλύτερο και μέχρι τώρα τα πάει εξαιρετικά, τώρα αν εσείς νομίζετε ότι η διαπραγματεύσεις είναι του στυλ (πόσα θέλεις 100, τότε πάρε 110) δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να μιλάμε, εγώ πάντως θέλω ο τεχνικός διευθυντής που θα είναι στη Γιούβε (τώρα είναι ο Μαρότα) να βάζει αυτός τους όρους και αν τους αρέσει και μέχρι στιγμής αυτό κάνει. Σε λιγότερο από 20 μέρες και χωρίς να ανοίξει η μεταγραφική περιόδο καταφερέ να φτιάξει το καλύτερο κέντρο στον κόσμο και αν φέρει 1 καλό στόπερ, ένα καλό αριστέρο μπακ χαφ και 1 μεγάλο φορ τότε θα μιλάμε για μεγάλα πράγματα, μέχρι τότε ψυχραιμία και υπομονή, δεν αρμόζει σε Γιουβεντίνους η γκρίνια.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε Juventine γιατι εχει γινει αηδια αυτη η κατασταση με τον Μαροτα. Σεβαστη η αποψη του καθενος και καλα κανει κ την εκφραζει αλλα κατανταει βαρετο καθε φορα που βλεπουμε αρθρο για μεταγραφες να υπαρχει κ η κλαψα για τον ''ανικανο Μαροτα''

Λακης Μανεστρας

mike_bianconero είπε...

Ntino μην με τρελένεις αδελφέ μου και εσύ που μας έχει πιασει τον κώλο μέχρι και η ΚΑΤΑΝΙΑ φέτος και λίγο πέρσι άρχισε να βάζει μυαλό ο φαλάκρας...
Για ποιο μεγάλο φορ μιλας δεν κατάλαβα το είπε ξεκάθαρα ο αλλήθωρος δεν θα φέρει μεγάλο όνομα αν και ήδη έχει έρθει ο Τζιοβίνκο οπότε ποτέ δεν ξες μπορεί να κάνει καλό διδύμο με έναν ψιλομέτριο φορ δίπλα του...
Όσο για αριστερό μπακ που μόνο Kolarov και αυτόν δανεικό εχουμε ακούσει αν δεν πωληθούν ποδισφαιριστές ετοιμαστείτε να δείτε τον Peluso και τον Ντε Τσελιε του χρόνου να παίζουν τσου λου...

Κωνσταντινος είπε...

Παρτε το χαμπαρι,το μεγαλο φορ ειναι ο μποριελο....
Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια,περσι ειπαν ποσοτητα παικτων,φετος ποιοτητα (????), που ειναι,την ειδε κανεις ?
Ας κανουν 2-3 μεταγραφες επιπεδου και τερμα,δεν ειναι δυνατον να δινουν 6-7 εκ ανα παικτη και απο αυτους να μην αξιζει κανεις και τον επομενο χρονο να θελουν να τους ξεφορτωθουν.Λογικο ειναι ειναι να μην αξιζουν,οτι πληρωνεις παιρνεις.Εχουν 60-70 εκ μπατζετ μεταγραφων ας τα δωσουν σε 3 καλους ενδεκαδατους παικτες που μπορουν να κανουν το κατι παραπανω και τερμα,εχουμε αρκετα παλτα δεν θελουμε αλλα...