JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Marotta : "Εμείς κατασκευάσαμε γήπεδο που δεν έχει τέτοια προβλήματα"




Η χθεσινή σύγκρουση μεταξύ Πάρμα και Γιουβέντους δεν έγινε. Το παιχνίδι στο Enio Tardini αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Emilia-Romagna και ακαταλληλότητας τ5ου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, η μη διεξαγωγή του αγώνα ήταν λόγω θεμάτων ασφάλειας μέσα και γύρω από το γήπεδο. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία από το Gruppo Operativo sicurezza, την οργάνωση ασφάλειας που λειτουργεί στο Στάδιο Tardini.


«Ήταν προβλέψιμο ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα ήταν σε θέση να γίνει», είπε αρχικά ο Giuseppe Marotta. «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν εντελώς καλυμμένος από το χιόνι και η ασφάλεια των παικτών πρέπει να είναι πάντα εγγυημένη».

Και ο Marotta συνέχισε: 
«Δεν μπορεί να γίνονται παιχνίδια, το βράδυ κατά τους χειμερινούς μήνες σε τέτοια γήπεδα, με όλο το σεβασμό προς την Πάρμα Football Club και την ίδια την πόλη. Εμείς κατασκευάσαμε ένα γήπεδο που αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα που ανέκυψαν σήμερα εδώ. Τα Ιταλικά γήπεδα είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι στην Ευρώπη και αυτή είναι μια αρνητική τάση που πρέπει να ξεπεραστεί. Εάν θέλουμε να έχουμε στην κορυφή το θέαμα και το επίπεδο, απαιτούνται κατάλληλος προγραμματισμός και νέες δομές».

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους είπε τέλος ότι θα πρέπει να βρεθεί κατάλληλη ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα. 
«Όσον αφορά αυτό εκφράζει την ανησυχία μας», δήλωσε. «Εξαρτάται από τη θέληση της Πάρμας και της ομοσπονδίας. Δυστυχώς ούτε η Πάρμα ούτε ή Γιουβέντους έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έτσι θα βρούμε μια κατάλληλη ημερομηνία για να γίνει το παιχνίδι». 




Ο Αντόνιο Κόντε με την σειρά του εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως δεν έγινε το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι» λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.

Ο Κόντε ήταν φανερά δυσαρεστημένος με την όλη κατάσταση και είπε : «Είμαστε αναγκασμένοι να καθυστερήσουμε την έξοδό μας από το γήπεδο γιατί οι φίλοι της Πάρμα είναι εκνευρισμένοι με μας γιατί λένε ότι δεν θέλαμε να παίξουμε. Ας είμαστε προσεχτικοί όταν λέγονται κάποια πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το γήπεδο δεν γινόταν παιχνίδι, υπάρχουν 10 εκ. χιόνι, με τα διαθέσιμα εργαλεία σήμερα ήταν γνωστό εδώ και τρεις μέρες ότι η πρόβλεψη καιρού θα ήταν αυτή. Πώς θα μπορούσαμε να παίξουμε σήμερα; Τι θέαμα θα μπορούσαμε να προσφέρουμε; Και τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε 15 ώρες με το πούλμαν για να γυρίσουμε στο Τορίνο και μετά να ξανά έρθουμε στην Parma. Θα μπορούσαν να αποφευχθούν όλα αυτά παίζοντας τον αγώνα το απόγευμα, στις 15», τόνισε ο τεχνικός της Juventus.

Δεν υπάρχουν σχόλια: