JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Φιορεντίνα - Γιουβέντους, ο πρώτος από τους 11 τελικούς.


Σήμερα το βράδυ η Γιουβέντους θα παίξει τον πρώτο από τους έντεκα τελικούς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αν  θέλει να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για το Scudetto μέχρι το τέλος, ξέρει τι πρέπει να κάνει απόψε. Να πάει στο «Αρτέμιο Φράνκι» να αγωνιστεί σαν να παίξει για κάποιο τρόπαιο και να νικήσει την Φιορεντίνα!

Παρά το γεγονός ότι το «Αρτέμιο Φράνκι» είναι για την Γιούβε μια από της πιο δύσκολες έδρες καθώς η Βιόλα παίζουν με πολύ πάθος όταν έχουν απέναντι τους την Μεγάλη Κυρία παρόλα αυτά η Φιορεντίνα έχει να νικήσει τη Γιουβέντους στο «Αρτέμιο Φράνκι» από το 1998 με σκόρερ  τον... Γκαμπριέλ Μπατιστούτα!

Την περασμένη εβδομάδα η Γιουβέντους είδε τα πάντα να... συνωμοτούν εναντίον της κόντρα στην Τζένοα καθώς είχε τρία δοκάρια, πέντε-έξι κλασικές ευκαιρίες, πέναλτι που δεν της δόθηκε και γκολ που κακώς ακυρώθηκε! Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία και με δεδομένο ότι τώρα βρίσκεται στο -4 από την Μίλαν, η Μεγάλη Κυρία ξέρει ότι πρέπει με κάθε τρόπο να περάσει νικηφόρα από τη Φλωρεντία. Ο Αντόνιο Κόντε επιστρέφει στον πάγκο μετά την τιμωρία του, το ίδιο και ο Κιελίνι μετά τον τραυματισμό του και οι Μπιανκονέρι ταξιδεύουν στην Τοσκάνη με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Πέντε νίκες και εννιά ισοπαλίες έχει εκτός έδρας η Γιούβε, που έχει καλή παράδοση στο «Αρτέμιο Φράνκι».




Ο Αντόνιο Κόντε σκέφτεται: να χρησιμοποιήσω τον Giorgio Chiellini από την αρχή ή να το αφήσω στην άκρη και να τον χρησιμοποιήσω μόνο αν χρειάζεται έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος την Τρίτης για το ματς κυπέλλου κατά της Μίλαν. Στην περίπτωση αυτή, λοιπόν που δεν θα παίξει ο Chiellini το κεντρικό ζευγάρι της άμυνας θα είναι οι Caceres-Bonucci με τους Lichtsteiner και De Ceglie στις πλευρές. Το τρίο στη μεσαία γραμμή θα είναι το γνωστό Marchisio, Pirlo και Vidal, και μπροστά θα παίξουν οι  Vucinic και Pepe στις δύο πλευρές και ο Borriello στην κορυφή. 

ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ :
Buffon, Lichtsteiner, Caceres, Bonucci, De Ceglie, Marchisio, Pirlo, Vidal, Vucinic, Pepe, Borriello.

Δεν υπάρχουν σχόλια: