JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Στη Ρώμη τελικά θα γίνει ο τελικός όπως ήταν προγραμματισμένο.


Μετά από μία... χαοτική μέρα και ώρες διαπραγματεύσεων, Ιταλική λίγκα και Ολυμπιακή Επιτροπή έφτασαν τελικά σε συμφωνία και ο τελικός του Coppa Italia θα διεξαχθεί κανονικά στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Ημέρα... χάους και ανατροπών στην Ιταλία, καθώς μετά την απόφαση του προέδρου της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής σχετικά με τη μη παραχώρηση του «Ολίμπικο» για την διεξαγωγή του τελικού του Coppa Italia, υπήρξε ανατροπή δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ιταλικής λίγκας, Μουρίτσιο Μπερέτα, ξεκίνησε άμεσα διαπραγματεύσεις με τον Πετρούτσι και η «χρυσή» τομή βρέθηκε.

«Μίλησα με τον Πετρούτσι πριν από λίγα λεπτά. Πλέον, υπάρχει συμφωνία να διεξαχθεί ο τελικός στη Ρώμη», τόνισε ο Μπερέτα και ενώ το «Σαν Σίρο» έμοιαζε ως φαβορί. «Το Coppa Italia για χρόνια θεωρούνταν το Κύπελλο του Προέδρου της Δημοκρατίας και έτσι είναι φυσικό να διεξαχθεί στη Ρώμη. Μόλις 3 χρόνια πριν το Ολίμπικο φιλοξένησε τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν βλέπω κανένα λόγο να μην μπορεί να φιλοξενήσει το Γιουβέντους-Νάπολι», ήταν η επίσημη δήλωση του προέδρου των μπιανκονέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: