JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Buffon: "Είμαστε σε θέση να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα"


Τα γκολ των Caceres και Del Piero να ήταν αυτά που έδωσαν τη νίκη στη Γιούβε. Ένας άλλος σημαντικός και διάσημος παίκτης ωστόσο, είχε την δική του συμβολή στη νίκη της Γιουβέντους επί της Ίντερ: ο Gigi Buffon. Ο νούμερο Ένα της Γιουβέντους ήταν αποφασιστικό και έκανε επεμβάσεις μεγάλης σημασίας στο πρώτο ημίχρονο.

Στο τέλος του παιχνιδιού, σχολίασε για το ματς: «Αυτό είναι ένα ειδικό παιχνίδι παραδοσιακά. Σήμερα, οι ελπίδες μας να συνεχίσουμε να ανησυχούμε την Μίλαν ήταν σε κίνδυνο. Παίζοντας δεν είχαμε καμία δυνατότητα να γίνει κάποιο λάθος, και μου αρέσει πολύ να παίζουμε αυτού του είδους των παιχνιδιών. Τώρα, είμαστε ακόμα σε θέση να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα μας. Σήμερα, η Inter έπαιξε καλό ποδόσφαιρο για 60 λεπτά, ο προπονητής Ρανιέρι έστησε τους παίκτες του με ένα πολύ καλό τρόπο. Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου, εξάλλου πληρώνομε για αυτό που κάνω, και είναι ένα συνηθισμένο έργο. Ντελ Πιέρο; Αξίζει τα πάντα, έδειξε και απόψε τον πολύ μεγάλο επαγγελματισμό του, χωρίς αντιπαραθέσεις δέχτηκε το ρόλο αυτό και τώρα έχει την αποπληρωμή του».



Del Piero: «Το μέλλον σου είναι στη Γιουβέντους; Το 2011 υπέγραψα στη Γιούβε»

«Το αντίο; Έπρεπε να κάνω αυτό που έκανα πέρυσι, θα μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα, τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή »

Ο Alessandro Del Piero είναι πολύ χαρούμενος μετά τον αγώνα: 

«Πήρα μια πολύ καλή μπαλιά από τον Βιντάλ και σκόραρα. Για μένα είναι μια ονειρεμένη εβδομάδα με τα γκολ που πέτυχα απέναντι σε Μίλαν και Ίντερ: η έκρηξη ήταν ο στόχος που ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι η τελευταία χρόνια πραγματικά; Δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσω τώρα, εκτός από το ότι κοιτάω το επόμενο παιχνίδι  Γιουβέντους-Νάπολι, δεν θέλω να χάσω ούτε στιγμή. Προσπαθούμε να είμαστε κοντά στη Μίλαν, έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου τα πράγματα στην Ιταλία είναι σημαντικά για την ανάπτυξη της Γιουβέντους. Για όλα τα υπόλοιπα, θα υπάρξει χρόνος να τα πούμε και δεν υπάρχει τρόπος να σας ξεφύγουν.  Ο αποχαιρετισμός; Έπρεπε να κάνω αυτό που έκανα πέρυσι, θα μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα, τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Υπέγραψα το 2011 στη Γιούβε ...». 

Στη συνέχεια, αστειεύεται στην τηλεόραση, του Sky που συνεχίζουν να μιλούν μόνο για την σύμβαση του:  «Την επόμενη φορά που θέλω να πω ότι δεν θα μιλήσω για το γκολ ...»



Κιελίνι: "Μια θεμελιώδης και σημαντική νίκη"

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι απόλαυσε ένα ακόμα παιχνίδι παίζοντας στην καρδιά της άμυνας της Γιουβέντους απόψε, και κατάφερε μαζί με τους συμπαίκτες του να ακυρώσουν την επιθετική γραμμή της Ίντερ. Και ο αμυντικός της Γιούβε θα μπορούσε επίσης να βάλει στο ενεργητικό του και μια ασίστ, αλλά βρέθηκε σε ετοιμότητα ο Maicon  για να σώσει την ομάδα του από ένα σίγουρο γκολ καθώς πρόλαβε το σουτ του Κουλιαρέλα πάνω στη γραμμή.

Είπε για αυτή τη φάση :
«Ο Maicon έκανε εξαιρετικά καλά τη δουλειά του», ξεκίνησε ο 27χρονος αμυντικός. «Θα ήθελα να είχα σκοράρει εγώ, αλλά είδα τον Quagliarella σε καλύτερη θέση από μένα και πάσαρα. Η προσωπική ικανοποίηση έλειπε σήμερα, αλλά ήταν σημαντικό να κερδίσουμε  ένα θεμελιώδες και σημαντικό παιχνίδι. Είναι καλύτερα να σκοράρω σε άλλες στιγμές».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κάνουμε όλοι μια πολύ καλή δουλειά», εξήγησε. «Όταν όλοι πιέζουμε ψηλά, τρέχουμε και κρατάμε τη θέση μας, κάνουμε τα πάντα ευκολότερα».

Ο Κιελίνι δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την απόδοση του αρχηγού Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: 
«Αξίζει αυτή την ικανοποίηση, μαζί και με άλλους συμπαίκτες μας που παίζουν ίσως λιγότερο. Ωστόσο, όταν έρχονται από τον πάγκο πρέπει να καταφέρουν να κάνουν τη διαφορά. Αυτοί οι παίκτες προσθέτουν δύναμη που μπορεί να μας οδηγήσει σε μια εποχή νίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: