JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Πολύ κοντά στον Πογκμπά η Γιούβε.


Το... σκληρό πόκερ για το μέλλον του Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται, παρότι ο ίδιος φέρεται να έχει ήδη απαντήσει θετικά στην πρόταση της Γιουβέντους, για την οποία βγήκαν προς τα έξω οι λεπτομέρειες. Ο Τζουσέπε Μαρότα κατέθεσε την πρόταση της «Κυρίας» στον νεαρό μέσο της Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει... τρελάνει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τις συνεχόμενες αρνήσεις του στις προτάσεις για ανανέωση. Ο Σκωτσέζος θέλει να κρατήσει τον Πογκμπά και προσπαθεί να τον πείσει να παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ. Του το έδειξε και στην πράξη, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής στα ματς με Γουέστ Μπρομ, Μπιλμπάο και Γουλβς, ενώ τα... έχει με τον ατζέντη του, θεωρώντας ότι του έχει «φουσκώσει» τα μυαλά.

Από την άλλη, στη Γιούβε δείχνουν να θεωρούν... σίγουρη την απόκτησή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του goal.com, οι Ιταλοί προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο στον παίκτη, με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ για τα δύο πρώτα χρόνια. Στο συμβόλαιο ωστόσο υπάρχει όρος ότι αν καταφέρει να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, τότε αυτόματα ο μισθός του αυξάνεται στο ένα εκατομμύριο το χρόνο! Όπως προκύπτει από τους Ιταλούς, οι άνθρωποι της Γιούβε έχουν συγκεκριμένο σχέδιο για τον νεαρό Γάλλο, θέλοντας να τον ξεκινήσουν από την ομάδα Νέων και σταδιακά να του εξασφαλίσουν μια ομαλή μετάβαση στην πρώτη ομάδα, από τη στιγμή που η πρόοδός του ικανοποιεί το τεχνικό επιτελείο. Παράλληλα, στο συμβόλαιο που του έχει προσφερθεί υπάρχει όρος να πάει δανεικός σε ομάδα της Serie B, αν το κρίνει απαραίτητο ο Αντόνιο Κόντε ή ο προπονητής της ομάδας Νέων, Μάρκο Μπαρόνι.

Σε περίπτωση που τελικά ο Πογκμπά φύγει, η Γιουνάιτεντ δεν δικαιούται ποσό για τη μεταγραφή του, πέραν μιας αποζημίωσης που προβλέπεται από τη FIFA λόγω του ότι προπονούταν από το 2009 με την ομάδα του Φέργκιουσον, αφού λήγει το συμβόλαιό του. Υπάρχουν πάντως και κάποιοι που βλέπουν την πρόταση της Γιουβέντους ως ένα εξαιρετικό μέσο πίεσης από τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να πετύχει καλύτερη συμφωνία με τους «Κόκκινους Διαβόλους» και να ανοίξει τον δρόμο της 11άδα στον πελάτη του! Ο Ραϊόλα άλλωστε, δεν έχει και την καλύτερη φήμη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: