JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Γιουβέντους – Μίλαν (21:45), προϊστορία για το Coppa Italia.


Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει απόψε (21:45) την Μίλαν για 11η φορά στο Τορίνο και θα επιδιώξει να κερδίσει (περνάει και με ισοπαλία)και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης στα προηγούμενα 10 παιχνίδια η Γιουβέντους μετράει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στο το Coppa Italia με αντίπαλο τη Μίλαν στο Τορίνο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους προηγούμενους αγώνες που συναντήθηκαν στο Τορίνο για το Coppa Italia.

21-6-1942 – Σε διπλό τελικό συναντήθηκαν οι δυο ομάδες και μετά από την ισοπαλία με 1-1 στον πρώτο αγώνα στο Μιλάνο, η Γιουβέντους κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα με σκορ 4-1, και κατέκτησε το Coppa Italia. 

7-6-1967 - Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε μόνο ημιτελικό και η Μίλαν κέρδισε με σκορ 2-1 μετά από παράταση (κανονικός αγώνας 1-1). Η ροσονέρι στο τελικό κέρδισαν το Κύπελλο.

11-6-1972 – Ο Prati χτύπησε πετυχαίνοντας το γκολ στην αποφασιστική νίκη για να θέσει τη Μίλαν στην πορεία τους προς μια άλλη νίκη για το Coppa Italia.

1975 - Scirea και Damiani δίνουν στη Γιουβέντους τη νίκη με σκορ 2-1 στο επαναληπτικό παιχνίδι, αλλά δεν ήταν αρκετό για να εμποδίσει τους ροσονέρι να περάσουν.

1978 - Το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αργεντινή ανάγκασε τη Γιουβέντους να μην έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση της καθώς ήταν με την εθνική, με τους φιλοξενούμενους να επωφεληθούν πλήρως  και να πάρουν τη νίκη με 3-0.

1982 – Η Γιουβέντους με δυο γκολ του Πάολο Ρόσι, κέρδισε με 2-1 τους Rossoneri και πέρασε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

19-6-1985 – Ο Virdis επέστρεψε στο Τορίνο για να στοιχειώσει τους πρώην εργοδότες του και με δικό του γκολ έφυγε  νικήτρια η Μίλαν με 0-1.

28-2-1990 – Η Γιουβέντους θα φέρει 0-0 με την Μίλαν στο Τορίνο στο πρώτο τελικό, αλλά στον επαναληπτικό κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Σαν Σίρο 0-1 και πήρε το κύπελλο.

21-3-1992 - Μετά από μια λευκή ισοπαλία για το πρώτο παιχνίδι, η Γιουβέντους του Trapattoni ξεπέρασε τους ροσονέρι του Φάμπιο Καπέλο, χάρη στο γκολ του Schilacci.

2002 – Η Γιουβέντους χτύπησε μέσα στο Meazza και κέρδισε με σκορ 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Μια ισοπαλία με 1-1 στο Τορίνο αποδείχθηκε αρκετή για να περάσει η Γιουβέντους στον επόμενο γύρο.
Θα δούμε τη θα γίνει απόψε και πια από της δυο ομάδες θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό του Coppa Italia.

Δεν υπάρχουν σχόλια: