JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πρόστιμα σε Γιόυβε και Λατσιό.



Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε Juventus και Lazio για τη συμπεριφορά των οπαδών τους αυτό Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Τορίνο τιμωρήθηκε με πρόστιμο € 25.000 τη Δευτέρα για τις ενέργειές των οπαδών της κατά την αναμέτρηση το βράδυ της Κυριακής με την Inter. Η πλειοψηφία του προστίμου αφορά τα ρατσιστικά συνθήματα που στόχευαν σε δύο από τους παίκτες της Inter κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του παιχνιδιού όπου η Μεγάλη Κυρία κέρδισε με 2-0. Το υπόλοιπο του προστίμου είναι λόγω της διακοπής πριν του ενός λεπτού σιγή και για το πανό που εμφανίστηκε στο ημίχρονο με προσβλητικό περιεχόμενο (σιγά το προσβλητικό περιεχόμενο δηλαδή, το πανό παρουσίαζε τον πρόεδρο την Ίντερ ως Πινόκιο και έγραφε «είμαι παραγραμμένος») κατά του προέδρου της Inter, Μassimo Μoratti.

Η Lazio ομοίως της δόθηκε πρόστιμο € 20.000 με τους οπαδούς που επίσης φώναξαν ρατσιστικά συνθήματα για έναν παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Cagliari την Κυριακή το απόγευμα στο Olimpico.

Δεν είναι το πρώτο πρόστιμο για τα ρατσιστικά συνθήματα για κάθε ομάδα - Στη Juventus επιβλήθηκε πρόστιμο € 20.000 μόλις την περασμένη εβδομάδα για την ίδια αξιόποινη πράξη που διαπράχθηκε παικτών της Milan κατά το δεύτερο σκέλος του Coppa Italia, ενώ νωρίτερα στο ντέρμπι της Ρώμης επίσης είδαμε τη Lazio να τιμωρείται για τα ρατσιστικά συνθήματα προς το Juan της Roma.

Δεν υπάρχουν σχόλια: