JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Πωλείται ο Τζέκο.


Την απόφαση να παραχωρήσει το καλοκαίρι τον Έντιν Τζέκο πήρε η Μάντσεστερ Σίτι.  Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι βλέποντας τον παίκτη του να διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι δεν παίζει βασικός αποφάσισε να του βάλει πωλητήριο. Έτσι περιμένουν στη γωνία οι Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης που είναι οι δύο πρώτες υποψήφιες για να καταθέσουν πρόταση για τον Βόσνιο στράικερ.

Ο Έντιν Τζέκο βλέπει μετά και την επιστροφή του Τέβες να έχει πέσει στην σειρά προτίμησης του Ρομπέρτο Μαντσίνι για την θέση του επιθετικού και ο ίδιος ανέφερε στον Ιταλό τεχνικό ότι επιθυμία του είναι να αποχωρήσει και να πάει σε κάποια άλλη ομάδα που θα του δώσει θέση βασικού.

Ήδη εμφανίστηκαν και οι πρώτοι μνηστήρες με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να ετοιμάζουν πρόταση το καλοκαίρι. Οι Μαδριλένοι δεν αποκλείεται να χάσουν τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν για την Τσέλσι και ο Βόσνιος θα αποτελούσε τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Επίσης, η Γιουβέντους τη νέα σεζόν επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ετοιμάζεται να ενισχυθεί σημαντικά και ο Τζέκο είναι ένα από τα πρώτα ονόματα στην λίστα που περιλαμβάνει τα ονόματα των Σουάρες της Λίβερπουλ, και Λεάντρο Νταμιάο της Ιντερνασιονάλ.   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

den tous afinoume na ton paroune kai na mas dosoune hiquain?