JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Conte: «Ο Ντελ Πιέρο θα παίξει. Προσδίδει κάτι σ' αυτή την ομάδα».



Βασικός θα είναι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στο μεγάλο αυριανό ντέρμπι με τη Μίλαν για το Coppa Italia, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε στην συνέντευξη τύπου το απόγευμα στο Vinovo.  


Η μεγάλη «μάχη» με τους «ροσονέρι» είναι αυτή που άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας», όπου και θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-2 του Μιλάνου. Το πρώτο δεδομένο για το μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας, είναι ότι ο «πιντουρίκιο» θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της Γιούβε, παρά το γεγονός ότι στις περισσότερες απ' τις 18 μέχρι στιγμής εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Κόντε στην συνέντευξη τύπου, λέγοντας πως: «Ο Ντελ Πιέρο θα παίξει. Προσδίδει κάτι σ' αυτή την ομάδα».
Στη συνέχεια ο κόουτς των «μπιανκονέρι», δήλωσε ότι: «Είναι ένα παιχνίδι που θα μας επιτρέψει να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Αύριο θα παίξουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, όμως ελπίζω ότι θα υπάρξουν και ακόμα πιο σημαντικά».

Όσο για το θέμα του τερματοφύλακα, επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει και πάλι ο Μάρκο Στοράρι, αντί για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν που θα ξεκουραστεί: «Σίγουρα θα παίξει ο Στοράρι, που μας έχει προσφέρει μεγάλη σταθερότητα. Θέλω πάντως να ευχαριστήσω και τον Μάνιγκερ, που είναι απαραίτητος για τις ρεζέρβες».

Έπειτα αναφέρθηκε και πάλι στο αυριανό ντέρμπι, τονίζοντας πως: «Ο αγώνας της Τρίτης δεν έχει καμία ομοιότητα με το ιταλικό πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμά του δεν θα επηρεάσει καμία απ' τις δύο ομάδες στη μάχη για το πρωτάθλημα. Δεν μ' ενδιαφέρει πως σκέφτονται στη Μίλαν, είναι να καταλάβουν οι παίκτες μου αυτά που πρέπει».

Να πούμε τέλος, πως αν τελικά η «Μεγάλη Κυρία» καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό του Coppa Italia, τότε θα διεκδικήσει την πρώτο της Κύπελλο μετά από 17 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: