JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Οι δηλώσεις των παιχτών και η ''βουβή'' ικανοποίηση του Κόντε, μετά την μεγάλη πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.


Μετά τη χθεσινή ισοπαλία με τη Μίλαν στο Τορίνο, η οποία οδηγεί την Γιουβέντους στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας (τον 14ο συνολικά στην ένδοξη ιστορία της) και παράλληλα της δίνει την ευκαιρία να κατακτήσει τον 10ο  τίτλο της και να γίνει η πολυνίκης του συγκεκριμένου θεσμού, ο προπονητής της ‘’Γηραιάς Κυρίας’’ δεν θέλησε να κάνει κάποιου είδους δηλώσεις γιατί όπως δήλωσε ο βοηθός του  Alessio ο Conte μετά το τέλος του παιχνιδιού είχε χάσει τη φωνή του . Όπως όλοι γνωρίζουμε καλά ο προπονητής της Γιουβέντους ζει τα παιχνίδια από την αρχή και πάντοτε είναι όρθιος για να φωνάξει, να δώσει οδηγίες και να εμψυχώσει τους παίχτες του. Οπότε είναι λογικό μετά από 120’και ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος  να μην μπορεί να μιλήσει.   


Ο Mirko Vucinic ο ήρωας της Γιουβέντους στο χθεσινό παιχνίδι, καθώς στο 96ολεπτό με ένα δικό του κεραυνό 30 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή  η ομάδα πήρε την πρόκριση για τον τελικό, δήλωσε : << Η Μίλαν μας δημιούργησε δύσκολες στιγμές μετά το πρώτο γκολ, ειδικά με την κατοχή μπάλας και σίγουρα με τα 2 γκολ που πέτυχε. Αλλά καταφέραμε να πάρουμε την συνολική νίκη (4-3 το σκορ και από τα δύο παιχνίδια) χάρη στην υπομονή, την αποφασιστικότητα, το τρέξιμο και την αυτοθυσία όλων μας>> και συνεχίζει λέγοντας <<Απλά σκεφτείτε την αμυντική λειτουργία και την συνεισφορά των κεντρικών μέσων και φυσικά αυτή από τα χαφ, στο τέλος αυτή η προσπάθεια μας ανταμείφθηκε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η ομάδα συνεχίζει να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Αυτό το βράδυ ήταν βασικό για εμάς, θέλαμε να περάσουμε στον τελικό όσο και οι φίλαθλοί μας>> καταλήγει.

  

 Ακόμη ένας πρωταγωνιστής του χθεσινού παιχνιδιού και θεμελιώδης κρίκος της φετινής Γιουβέντους ο Andrea Pirlo έκανε δηλώσεις μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης <<Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι με το επίτευγμά μας καθώς περάσαμε στον τελικό αντιμετωπίζοντας ένα σπουδαίο αντίπαλο και παράλληλα φτάσαμε σ’ έναν από τους πρώτους στόχους της σεζόν. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν εκεί να μας στηρίζει>>. Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται την κούραση, το επόμενο παιχνίδι με την Ίντερ και αν θεωρεί πως η μάχη για το Scudetto είναι ακόμη ανοιχτή απάντησε << Όχι το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η μεγάλη μας πρόκριση και θέλουμε να πανηγυρίσουμε για αυτή, όσον αφορά το πρωτάθλημα στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ώστε να παραμείνουμε κοντά στη Μίλαν>>.  
                                                                                            
       Τέλος ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας και το απόλυτο σύμβολο της, ο Alessandro Del  Piero o οποίος είχε ανοίξει το σκορ με φανταστική ενέργεια στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης δήλωσε : <<Αυτή η νίκη σημαίνει πάρα πολλά για εμάς, είμαι περήφανος που φτάσαμε στον τελικό>> Ακόμη δεν παρέλειψε να πετάξει το γάντι στη Μίλαν δηλώνοντας <<Τώρα θα παλέψουμε και για τους δύο μας στόχους και θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε και στους δυο>> εννοώντας φυσικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: