JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η Γιουβέντους κοιτάζει και Matias Suarez.



Η Γιουβέντους μπαίνει και αυτήν στη διαδικασία για την απόκτηση του άσου της Άντερλεχτ, Matías Suárez. Ο φορ της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Βελγίου, Matías Suárez είναι ήδη στο «στόχαστρο» και της Άρσεναλ, με την ομάδα του Βενγκέρ μάλιστα να προσπαθεί κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να τον αποκτήσει, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.


Ο Matías Ezequiel Suárez γεννήθηκε στις 9 Μαίου 1988 στην Córdoba της Αργεντινής, έχει ύψος 1.76 m και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Club Atlético Belgrano το 2005. Ήταν πρώτος σκόρερ της Belgrano στην Primera B Nacional της Αργεντινή κατά την περίοδο 2007-08. Λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων του προσέλκυσε την προσοχή της Βελγικής RSC Anderlecht.
Το 2008 ο Suárez μετακόμισε  από την Belgrano και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Άντερλεχτ. Κέρδισε θέση ως βασικό μέλος της Άντερλεχτ συμβάλλοντας με πολλά γκολ και ασίστ, ιδίως μετά την αποχώρηση του αστεριού της ομάδας Romelu Lukaku που πήγε στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2011. Αγωνίζεται ως σέντερ φόρ στην Anderlecht από το 2008, έχει παίξει σε 107 παιχνίδια και έχει σκοράρει 31 φορές.

Οι Λονδρέζοι δεν θα είναι μόνοι τους στη... μάχη της απόκτησης του Αργεντινού στράικερ, αφού και η «Μεγάλη Κυρία» δείχνει να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο γενικός διευθυντής των Βέλγων, Χέρμαν φαν Χόλσμπεεκ.
Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Υπάρχουν 15 ομάδες που θέλουν τον Suárez, με την Γιουβέντους να είναι μια από αυτές. Ήδη λάβαμε μια πρόταση από την Ρωσία, ωστόσο η σύζυγος του παίκτη δεν θέλει να πάει εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: