JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Οι φίλοι της Γιουβέντους βρέθηκαν στο Juventus Center στο Vinovo.

Η Γιουβέντους έκανε μια ανοιχτή προπόνηση χθες το απόγευμα στο Vinovo για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της. Η ομάδα έγιναν δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς που παρακολούθησαν την δεύτερη προπόνηση της ομάδας ενόψει της δύσκολης εξόδου της το Σάββατο στη Φλωρεντία.



Οι παίκτες της ομάδας και ο Κόντε χαιρέτησαν τους οπαδούς μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφίθηκαν μαζί τους πριν βρεθούν στο γήπεδο για την καθιερωμένη προπόνηση τους,  επισκέπτες του συλλόγου στο Vinovo, ήταν οι συνδρομητές του προγράμματος Juventus Memder και μέλη διαφόρων Fan Club της ομάδας που προέρχονται από όλη την Ιταλία.
  




Εκτεταμένη προπόνηση στο Vinovo.

Η Γιουβέντους χθες επέστρεψε στο γήπεδο με μια διπλή προπόνηση στο Vinovo. Μετά τη συγκέντρωση στο έδαφος εκπαίδευσης σήμερα το πρωί, η Γιουβέντους πραγματοποίησε μια σειρά από τεστ φυσικής κατάστασης, παράλληλα με το Κέντρο Ερευνών της Mapei. Παρακολούθησαν τους παίκτες σε τι κατάσταση βρίσκονται από μυϊκής άποψης, και εξέτασαν τις αερόβιες και αναερόβιες ιδιότητες των παικτών.

Τρεις διαφορετικοί τύποι δοκιμών έγιναν: Mignoni, CMJ και ΙΜΕΤ. Το πρώτο εντοπίζει τη συσσώρευση του γαλακτικού οξέος. Το δεύτερο υπολογίζει την ποιότητα και τη δύναμη των μυών των παικτών της Γιουβέντους, ενώ η τρίτη και τελική αξιολόγηση παράγει ακριβή στοιχεία της ικανότητας αποκατάστασης των παικτών.

Το απόγευμα η ομάδα εστίασε το έργο της στην μπάλα για το πρώτο μέρος της προπόνησης, στην οποία η Γιουβέντους χωρίζεται σε δύο εντεκάδες.


Με την  κόκκινη ομάδα ήταν οι Storari, Guano, Bonucci, Estigarribia, Elia, Marrone, Marchisio, Bouy, Giaccherini, Quagliarella και Matri.  

Με την κίτρινη ομάδα ήταν οι Manninger,Lichtsteiner, Caceres, Magnusson, De Ceglie, Krasic, Pirlo, Padoin, Del Piero, Borriello και Vucinic.

Ξεκίνησαν το παιχνίδι, που έδωσε τελικά στην κίτρινη ομάδα τη νίκη, χάρη σε δυο γκολ του Del Piero.

Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν από τις κερκίδες την ομάδα, κατόπιν οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν στην κατοχή της μπάλας. Μια ομάδα από παίκτες συνέχισαν το έργο τους στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στο γήπεδο για να υποβληθούν σε περαιτέρω ασκήσεις. 

Στη συνέχεια έπαιξαν και πάλι δίτερμα και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην κόκκινη ομάδα να πάρουν εκδίκηση, κερδίζοντας της κόκκινη με σκορ 5-1 με τα γκολ των Quagliarella 2 και  από 1 οι Estigarribia, Marrone και Bouy. Ο Padoin πέτυχε το μοναδικό γκολ για την κίτρινη ομάδα. 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Magnusson ποιος ειναι Ντινε??καλος?τι θεση παιζει?

Juve-ntinos.!!! είπε...

Φίλε δεν γνωρίζω κάτι για τον Magnusson αλλά υποθέτω πως είναι νεαρός και παίζει στην primavera