JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Conte: "Συνεχίζουμε κυνηγώντας το όνειρο. Εμείς σιωπούμε ο Allegri συνεχίζει να μιλάει"


Μετά από λιγότερο από μια εβδομάδα, με την απαγόρευση δηλώσεων που επέβαλε η διοίκηση της Γιουβέντους στα μέλη της. Ο Αντόνιο Κόντε είναι πίσω στην αίθουσα Τύπου του Media Center στο Vinovo να παρουσιάσει τα πλάνα του για την αυριανή πρόκληση του αγώνα  το βράδυ εναντίον της Φιορεντίνα και να απαντήσει σε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για την διαιτησία και διαφορές άλλες για το παιχνίδι και την κατάσταση της ομάδας. 

Θα ξεκινήσω με μια μικρή ερώτηση για διαιτησία: ο Bergonzi ήταν αυτός που έκανε πολλά λάθη ή θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα; 
«Δηλώνω ότι εξακολουθεί, κατά τη γνώμη μου, ο Bergonzi να είναι ένα καλό διαιτητή αλλά είναι αναπόφευκτο ότι η απόφαση του εξακολουθεί να είναι μια απόφαση πολύ κακή. Αξιοσημείωτο, δεδομένου του τι συνέβη πριν από λίγες ημέρες, δεδομένης της σημασίας του παιχνιδιού για μας, ότι έχουμε ακολουθήσει ένα όνειρο, για την Φιορεντίνα είναι επίσης σημαντικό παιχνίδι καθώς εξακολουθεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογίας και, σε εισαγωγικά, μπορεί να παίξει το παιχνίδι της χρόνια, γι 'αυτούς είναι το παιχνίδι της χρονιάς,  και αυτό θα πρέπει να μας γεμίζει με ικανοποίηση, διότι πολλές φορές φέτος ήμασταν σε θέση να παίξουμε πολλούς αγώνες της χρονιάς για όλες οι ομάδες έτσι παίζουν εναντίον μας.  Το ερώτημα που έχουμε να κάνουμε είναι: «όλοι είναι το ίδιο: ήταν η καλύτερη επιλογή; Την απάντηση θα την έχουμε μετά το παιχνίδι. Εγώ, για παράδειγμα, η εταιρεία - Σε καμία περίπτωση δεν σχολιάζουμε πλέον το έργο του διαιτητή στο γήπεδο, ανεξαρτήτως του έργου».

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Allegri, είπε την άποψη του ειρήνη και θέματα διαιτησίας, αλλά πάντα πρέπει να θυμάστε το γκολ του Μουντάρι, ελπίζοντας ότι τότε δεν αγγίζει το θέμα τίτλο ; ...
«Ξέρετε μέρες πριν, διάβασα μια συνέντευξη του Allegri, στην οποία είπε: «Πρέπει όλοι να σιωπήσουν» και εμείς κυριολεκτικά, είμαστε σιωπηλοί. Εδώ ο μόνος που συνεχίζει να μιλά για αυτό είναι ο Allegri. Επιπλέον, πρέπει να πούμε κάτι άλλο, το οποίο λυπάμαι (γέλια), αλλά κάθε φορά που μιλάει ο Allegri πρέπει να ζητήσει την άδεια από τον Marotta, ο Marotta και μου ζήτησε να το πω. Θα μπορούσατε να βάλετε έναν κανόνα βάσει του οποίου οι προπονητές δεν θα πρέπει να μιλάμε για τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του έτους, αν το κάνουμε να μας επιβάλλεται ποινή ή αποκλεισμό. Έτσι στο τέλος θα σταματήσουν, όλοι παραπονιούνται ». Έτσι, συνεχίζουμε να είμαστε σιωπηλοί και ο Allegri συνεχίζει να μιλάει. Χωρίς άδεια, όμως, αυτό είναι εντάξει».  

Στην Μπολόνια, ωστόσο, ο Bergonzi δεν ήταν καλός; ...«Όχι, ρε παιδιά. Σας είπα για τον Bergonzi.  Δεν θα πω τίποτα άλλο, τελειώνει εδώ. Ας αλλάξουμε θέμα».

Θα είναι οι Bonucci και Vidal έτοιμοι για το παιχνίδι αύριο;
«Ναι, οι Bonucci και Vidal ήταν σε ένα πάρτι την Κυριακή. Ήταν μια μέρα ρεπό, θα μπορούσαν να κάνουν ό, τι ήθελαν».

Μπορούμε να πούμε κάτι για τον Κιελίνι; Είναι έτοιμος; 
«Θα δούμε, θα αξιολογεί πρώτα, εξακολουθώ να βλέπω την προπόνηση. Εμείς σήμερα έχουμε προπόνηση, αύριο, είναι αναπόφευκτο ότι θα μοιραστώ πολύ με τον παίκτη και ο παίκτης θα πρέπει να δώσει τις εγγυήσεις του σε μένα, εν μέρει επειδή το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αύριο, γι 'αυτό θέλω να είμαστε βέβαιοι ότι είναι 100% έτοιμος».

Στη Γένοβα, από την άποψη του παιχνιδιού, η Γιουβέντους έχει αναθεωρηθεί πριν από λίγες εβδομάδες. Μπορείτε να μας δώσετε μια κριτική για τον Ελία;  Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας, περιμέναμε τη στάση ενός που ήθελε να συνθλίψει τον κόσμο, αλλά έχουμε δει ακόμα μια ευκαιρία να έχει χαθεί. Τι προβλήματα έχει αυτός ο τύπος;
«Αλλά ξέρετε, μιλήσαμε για τον Ελία πολύ, οπότε ... λέω πάντα τα ίδια πράγματα. Είναι σίγουρα ένας παίκτης που προέρχεται από μια διαφορετική πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο, όπου είναι ένα πιο φυσικό ποδόσφαιρο, όπου υπάρχουν πολλοί περισσότεροι χώροι. Εδώ δεν υπάρχουν πολλοί χώροι, αφού παίζουμε στο μισό τους αντιπάλου. Ίσως χρειαζόμαστε περισσότερη τακτική προετοιμασία. Έτσι λοιπόν, ο Ελία εργάζεται πολύ σκληρά για να βελτιωθεί. Από την πλευρά του, υπάρχει μεγάλη αυταπάρνηση, υπάρχει μεγάλο κίνητρο». 



Έχετε κάποιες ιδέες για το ποιος θα παίζει το κέντρο προς τα εμπρός; Θεωρούμε ότι αυτή η αλλαγή  επιθετικού, λαμβανομένων υπόψη όλων το παραμέτρων, ίσως τους βγάζουν λίγο «off ». Ήθελε να ξέρει αν αυτό είναι μια ερώτηση ότι η εξάμηνη σημείο. Και στη συνέχεια, κάτι για τα σχόλια από τον Αμάουρι, ο οποίος είπε ότι η Γιουβέντους του συμπεριφέρθηκε με πολύ άκομψο τρόπο; ...
«Επαναλαμβάνω πάντα τετριμμένες και κοινότοπες ιδέες, στο 4-3-3, όταν λέω ότι λείπει ο Πέπε ή ο ​​Βούτσινιτς, είναι δύσκολο να προσφέρουν αυτόν τον τύπο του συστήματος κάποιοι άλλοι. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε κεντρικές κορυφές, γιατί ο Μάτρι είναι ένα κεντρικό σημείο, είναι κεντρικός επιθετικός οι Μποριέλο, Quagliarella είναι κεντρικοί επιθετικός, ο Del Piero ο ίδιος είναι ένα παίκτης που δεν χρειάζεται συστάσεις. Όπως έχουμε πει πολλές φορές ότι έχει πάρει αυτή η διαδρομή, λόγω των τριών μέσων -. κατά τη γνώμη σας - έχουμε τρεις μέσους οι οποίοι είναι μεταξύ των ισχυρότερων, στη συνέχεια, κατά κάποιο τρόπο, υπάρχουν δύο πράγματα:. είτε να παίξουμε με 4-3-3 ή να ξεκινήσουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δύο επιτιθέμενους. Νομίζω ότι αυτοί οι δρόμοι μας οδήγησαν να κάνουμε ακόμα ένα μεγάλο πρωτάθλημα, και εγώ ποτέ δεν θα σταματήσω να το επαναλαμβάνω αυτό. Μια ομάδα που τώρα είναι ακόμα αήττητη, με τριάντα αγώνες από την έναρξη της σεζόν. Έχω στην φαρέτρα μου κάποια βέλη, να ρίξω στο γήπεδο, αυτό ελπίζω να μας δώσει καλά αποτελέσματα. Ο Μποριέλο έχει παίξει δύο παιχνίδια στη σειρά, έπαιξε και ο Μάτρι, είναι αναπόφευκτο ότι τους βλέπω στην προπόνηση, τότε μπορώ να επιλέξω τον κατάλληλο, αν κάνουμε γκολ, ... . «Γιατί δεν παίζει ο ένας τον άλλο;», «Γιατί δεν παίζουν αυτό το άλλο ακόμα;». Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού, είναι μέρος αυτού που χρειάζεται ακόμη να γράψω και θα πρέπει να εξηγήσω κάτι, λέω ότι δεν έχουμε κερδίσει στη Γένοβα σίγουρα το παιχνίδι είναι πολύ κρίμα, διότι αυτό που έχουμε δημιουργήσει για να μας δημιουργήσει και απέτυχαν να συνειδητοποιήσουν, συγγνώμη. Δυστυχώς, όμως, όπως λέω πάντα, είναι μέρος της διαδικασίας κατασκευής και μην ξεχνάτε ότι η κατασκευή μας έχει θεμέλια μόλις έξι μήνες πριν. Περιστασιακά, οι άνθρωποι ξεχνούν, και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, αλλά κανείς, παρά το έκτακτο πρωτάθλημα που κάνουμε και ακόμα κι αν δεν μιλάμε για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι εφημερίδες να είναι ο ανταγωνιστής της Μίλαν, απρόσμενο, αλλά ανταγωνιστής . Όσον αφορά τον Amauri προσωπικά, ξέρει πολύ καλά πώς πήγαν τα πράγματα μαζί μου και ξέρω τι μου είπε και τι έκανε. Γι 'αυτό και είμαι πολύ ήρεμος και όταν κοιτάζω τον Amauri στα μάτια γνωρίζω ότι μπορώ να το κάνω. Δεν είπε τίποτα ιδιαίτερο για μένα, αλλά ξέρει ότι ακόμα και αν μιλήσαμε δύο φορές, αυτό που είπαμε και ειδικά ό, τι του είπα, ήταν σε εκείνους τους χρόνους». 

Με την τεχνική επιλογή του κέντρου εντάξει. Η συνεχείς εναλλαγές στην επίθεση βοηθούν την ομάδα;
«Αυτή είναι μια ερώτηση που μπορείτε να κάνετε για μια επαρχιακή ομάδα μεσαίου βεληνεκούς. Δεν μπορείτε να κάνετε αυτού του είδους τις ερωτήσεις σε μια μεγάλη ομάδα. Θα εξετάσει μια μεγάλη ομάδα, η Γιουβέντους, θεωρώ ότι μια μεγάλη ομάδα , και αυτό είναι ένα ερώτημα που νομίζω ότι δεν πρέπει να γίνει. Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να γίνει σε μια επαρχία που πρέπει να εξακολουθούν να έχουν κάποια σταθερά σημεία. εισβολείς ... Δεν έχουμε τον επιτιθέμενο σε αυτόν τον ιδιοκτήτη Σήμερα, έχουμε παίκτες που είναι καλοί παίκτες και προσπαθούν να βάλω τον εαυτό μου σε δυσκολία στην επιλογή. Αυτό είπε, φτάσαμε στο ημιτελικό Κυπέλλου Ιταλίας να πάμε μπροστά Μποριέλο και Del Piero, αν κάποιος ξεχάσει. Υιοθετήσαμε τον κύκλο εργασιών, με τη Νοβάρα οι Ντελ Πιέρο και Quagliarella έπαιξαν, όμως, κερδίσει και κανείς δεν λέει τίποτα. Αυτές είναι κοινές θέσεις που σας επιτρέπουν να βρείτε το χρόνο. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να σκέφτεστε έτσι, αλλά επαναλαμβάνω, αν σε αυτό το σημείο, το επόμενο έτος, για μέγιστη απόδοση από επιτιθέμενους, έχω ιεραρχίες, βεβαιότητες ... αυτό είναι μια μεγάλη βλακεία. ιεραρχίες κάνει το στρατόπεδο πριν από μία εβδομάδα τις ιεραρχίες, η ιεραρχία κάνει την Κυριακή. Αυτή είναι η ιεραρχίες. Ε «Αναπόφευκτα, στη συνέχεια, αν μπορώ να βρω τον εαυτό μου με επιθετικούς σαν τον Ιμπραΐμοβιτς ... η κατάσταση, αυτή είναι άλλο θέμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: