JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η συνέντευξη του Giorgio Chiellini στην Il Giornale.


Ο Giorgio Chiellini ο αμυντικός της Juventus γνωρίζει πολύ καλά πόσο δύσκολο θα είναι να ξεπεράσουν την Milan στη μάχη για το Scudetto. Η Μεγάλη Κυρία βρίσκεται τέσσερις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν στον βαθμολογικό πίνακα και ο προπονητής Antonio Conte θεωρεί τους Rossoneri φαβορί. Στην συνέντευξη του στην Il Giornale μιλάει για την πρώτη αγάπη του, το μπάσκετ, μιλά για Ίντερ, Μίλαν, Νάπολη. Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι ξέρει πώς να ξεσηκώνει τα συναισθήματα: λέει για το σκουντέτο με την Μίλαν, και για το παιχνίδι την Κυριακή με τους Ναπολιτάνους.

«Από μικρός», εκμυστηρεύτηκε, «ονειρευόμουν να γίνω παίκτης του μπάσκετ, αλλά στη συνέχεια με κέρδισε το ποδόσφαιρο ... Τώρα είμαι φίλος του Gallinari και οπαδός του Kobe Bryant ...Μερικοί άνθρωποι έχουν χόμπι όπως το γκολφ ή το τένις ... Εγώ έχω το μπάσκετ».

Ο Chiellini  λέει για αυτήν την άποψη του προπονητή του πως η Μίλαν είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα μιλώντας στην Il Giornale: «Πιστεύω πως ο προπονητής είναι απλά ρεαλιστής. Οι Rossoneri είναι οι τωρινοί πρωταθλητές και έχουν τέσσερις πόντους παραπάνω από εμάς. Εμείς απλά παίρνουμε τα παιχνίδια ένα-ένα κάθε φορά, είμαστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στην επόμενη δουλειά, που είναι ο αγώνας με τη Napoli».

Σας κερδίζει η Μίλαν στο Playstation;
 «Είναι σαφώς πιο εύκολο να κερδίσεις στο PlayStation, παρά στην πραγματική ζωή», είπε χαμογελώντας ο ιταλός διεθνής.

Την Κυριακή νικήσατε την Ίντερ σοβαρά. Οι φίλαθλοι το έχουν πάρει ως εκδίκηση μετά Calciopoli ...
«Προτιμώ να κοιτάζω μπροστά και όχι πίσω. Βέβαια, είχαμε ήδη κερδίσει την Ίντερ και άλλες φορές, μετά το 2006, αλλά αυτή είναι η πρώτη σεζόν που τους έχουμε πίσω στην κατάταξη. Όταν κερδίζεις την Ίντερ είναι πάντα καλό, επειδή αποτελεί πρόκληση για την ιστορία των δύο ομάδων». 

Έτοιμος να αντιμετωπίσεις τους Hamsik, Lavezzi και Cavani;
«Τρεις διαφορετικοί επιθετικοί, αλλά όλοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά με τα φονικά όπλα τους. Αλλά η Νάπολι δεν είναι μόνο οι τρεις επιθετικοί της. Στο Τσάμπιονς λίγκ έχει αποδείξει ότι είναι στο επίπεδο τον μεγάλων στην Ευρώπη». 

Ο Chiellini στα 27 του, είναι απ' αυτούς με την μεγαλύτερη επιρροή στον σύλλογο, γι' αυτό και στο παρελθόν είχε συνδεθεί με σενάρια μεταγραφής του με τις Manchester City και Real Madrid να είναι μερικές από τις υποψήφιες ομάδες:
«Λοιπόν, όταν είσαι ποδοσφαιριστής, τότε είναι αναπάντεχο τ' όνομά σου να βρίσκεται σε μεταγραφικές ιστορίες κάθε έξι μήνες, Ποτέ δεν έχω δεχτεί μια συγκεκριμένη προσφορά από τον οποιονδήποτε».

Σκουντέτο με την Γιουβέντους ή ευρωπαϊκό με την εθνική;
«Έχω κερδίσει κάτι πάρα πολύ μεγαλύτερο, έτσι δεν είμαι σε θέση να επιλέξω. Αυτό που έρχεται, έρχεται. Ωστόσο, το Κύπελλο Ιταλίας τώρα είναι ένας εφικτός στόχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: