JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Κιελίνι: "Ο Κόντε στη Γιουβέντους μπορεί να ανοίξει έναν νέο κύκλο"


Ο αμυντικός της Γιουβέντους μίλησε στο Juventus Channel σήμερα το απόγευμα και είπε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Η αίσθηση μου είναι ότι τα πρώτα δείγματα γραφής, είναι ικανοποιητικά καθώς φτιάχνουμε μια καλή ομάδα. Η μέση ηλικία είναι χαμηλή και έχουμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, για να επιστρέψουμε σε υψηλά επίπεδα στην Ευρώπη».

Ο Κιελίνι, εξέφρασε την ικανοποίηση του με ότι έχουν κάνει μέχρι τώρα και είναι αισιόδοξος για το υπόλοιπο που απομένει: «Η καλή πορεία πιστώνεται και ανήκει σε όλους - εξηγεί ο αμυντικός της Κυρίας στο Juventus ChannelΈχουμε παίξει τόσα πολλά παιχνίδια χωρίς να ηττηθούμε γιατί ο καθένας από εμάς έχει συνηθίσει. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια είναι πολύ περήφανος που ποτέ δεν χάνουμε, αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Λείπουν εννέα παιχνίδια για να τελειώσει το πρωτάθλημα και έχουμε να παίξουμε και τον τελικό του ιταλικού κυπέλλου. Μπροστά μας έχουμε δύο προκλήσεις και πολύ διαφορετικές η μια με την άλλη».

Ο Κιελίνι εξήρε τον Conte για την δουλεία του στην ομάδα: «Μας έμαθε πολλά, πρώτα από όλα επανέφερε το DNA της Γιουβέντους. Γνώριζε τον χαρακτήρα του και τις ικανότητές του και έχει κάποιες ιδιότητες στον «ψυχολογικό τομέα», αλλά είναι πάνω απ' όλα έναν άνθρωπο του χώρου, μας έδωσε μια μεγάλη οργάνωση και χάρη σε αυτό, η άμυνα δέχεται πολύ δύσκολα γκολ, και ποτέ δεν χάσαμε. Ο Κόντε στη Γιουβέντους μπορεί να ανοίξει έναν νέο κύκλο» .

Ο 27χρονος αμυντικός σκέφτεται για το μέλλον: «Η αίσθηση μου είναι ότι τα πρώτα δείγματα γραφής, είναι ικανοποιητικά καθώς φτιάχνουμε μια καλή ομάδα. Η μέση ηλικία είναι χαμηλή και έχουμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, για να επιστρέψουμε σε υψηλά επίπεδα στην Ευρώπη, αν μου θυμίζει τον Καπέλο; Ο χαρακτήρας ναι, αλλά υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Ο Κόντε, πήρε μια Juve για την φτάσει στην κορυφή, μπορούμε και πρέπει να ωριμάσουμε αυτά τα χρόνια, ενώ ο Καπέλο ήταν σε μια ομάδα ώριμη με καλές προδιαγραφές για να δουλέψει. Αλλά τώρα έχουμε τα πάντα για να φτάσουμε ξανά σε αυτά τα επίπεδα».

Αυτή την Κυριακή θα παίξετε με την Νάπολι για τη Serie A, πως περιμένει να έρθει Νάπολι: θα είναι ίδια πιστεύεις με την Νάπολι στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας; «Πιστεύω ότι τα  δύο παιχνίδια θα είναι διαφορετικά. Αυτή την Κυριακή θα είναι μια μεγάλη πρόκληση, ανάμεσα σε δύο ομάδες και δυο προπονητές που σέβονται ο ένας τον άλλον και οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν».

Οι τρεις επιθετικοί της Νάπολι; «Ο Lavezzi είναι πολύ γρήγορος και θανάσιμος στο ένας εναντίον ένας. Ο Cavvani έχει απίστευτη δύναμη, θα μπορούσε να κάνει κάτι αθλητικό. Ο Hamsik μερικές φορές φαίνεται να μην παίζει, αλλά στη συνέχεια, σε ένα λεπτό, είναι σε θέση να αποφασίσει για την έκβαση σε ένα παιχνίδι. Έρχεται συχνά από πίσω και ποτέ δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, έχοντας επίγνωση της δύναμής μας». 

Στην Γιουβέντους πιστεύεται στην επιστροφή σας στο πρωτάθλημα: «Εμείς το δείχνουμε στο γήπεδο κάθε Κυριακή, πιστεύουμε και προσπαθούμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, όμως πλέον δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος του έτους, χωρίς να έχουμε λύπη».

Κατάνια-Μίλαν; ...  «Έχω εμπιστοσύνη στο Nicola Legrottaglie, η αλήθεια όμως είναι ότι κάθε αποτέλεσμα της Μίλαν δεν πρέπει να μας επηρεάζει, εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο για τη νίκη στα δικά μας παιχνίδια».


Δεν υπάρχουν σχόλια: