JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Marchisio: «Εμείς δεν τα παρατάμε ποτέ»


Στη Γιουβέντους θέλουν να συνεχίσουν, να κυνηγήσουν τα θετικά αποτελέσματα, και το όνειρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και όσο περισσότερο τα πράγματα δυσκολεύουν, τόσο πιο πολύ αρέσει στους παίκτες. Αυτή είναι η στάση από τους άνδρες του Conte. Ένας ισχυρός χαρακτήρας που θέλουν να δείξουν κατά της επόμενης αντιπάλου Νάπολι. Στις 29 Νοεμβρίου 2011, η Γιουβέντους βρέθηκαν δύο γκολ πίσω σε δύο περιπτώσεις, αλλά ήταν σε θέση να ανακάμψει και να αφήσει το San Paolo χωρίς να χάσει κρατώντας το αήττητο μέχρι και σήμερα. 


«Δεν ήμουν εκεί - δήλωσε ο Claudio Marchisio μιλώντας στο Sky Sport - αλλά μπορώ να φανταστώ εύκολα τη πνεύμα πέρασε ο προπονητής στους συμπαίκτες μου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Πράγματι, το δεύτερο μισό του παιχνιδιού, το οποίο ήταν μια υπέροχη ανάκαμψη, αλλά ήταν και μια επίδειξη της βελτίωσης της ομάδας σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια».

Και η βελτίωση συνεχίστηκε και τους επόμενους μήνες:
«Εκτός από τους πρώτους αγώνες που έγιναν τον Ιανουάριο, όπου ίσως να υποφέραμε από τις διακοπές των Χριστουγέννων και από την κούραση που δημιουργήθηκε τους προηγούμενους μήνες, στα παιχνίδια κατά της Κιέβο και της Τζένοα όπου δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ωστόσο δώσαμε μια μεγάλη επίδειξη δύναμης και θέλησης. Τώρα, είμαστε σε θέση να χτυπήσουμε τον πρώτο στόχο μας, το Coppa Italia όπου είμαστε στον τελικό, αλλά εμείς δεν πρέπει να σταματήσουμε. Αντίθετα, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο μέχρι το τέλος της σεζόν, επειδή πρέπει να πετύχουμε ακόμα τον στόχο μας είτε είναι ο τίτλος είτε η έξοδος στο Champions League».

«Εμείς δεν τα παρατάμε ποτέ. Πρέπει πάντα να μπαίνουμε στο γήπεδο με ένα και μοναδικό στόχο: τη νίκη. Έχουμε κάνει έτσι σε όλη τη σεζόν, τόσο όταν οδηγούσαμε τον πίνακα αλλά και τώρα που είμαστε πίσω και πρέπει να κυνηγήσουμε τη Μίλαν».

Παρά το τελικό αποτέλεσμα του πρωταθλήματος, η σεζόν για την Γιουβέντους ήταν εξαιρετική, και ο λόγος είναι απλός:
«Είμαι σίγουρος ότι εργαζόμαστε πολύ σκληρά και πάντα αποπληρώνονται  οι προσπάθειές μας. Και όλοι έχουμε εργαστεί σκληρά και πολύ καλά. Ειδικά όσοι έχουν παίξει λιγότερο πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, βοηθώντας έτσι όλη την ομάδα να βελτιωθεί».

Ο Claudio βελτιώθηκε επίσης, είναι σίγουρα εμφανές αυτό στα τελευταία παιχνίδια. Αυτή είναι η καλύτερη σεζόν του, έγινε αρχηγός τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, και κέρδισε, επίσης, τα συγχαρητήριά του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ίσως, ο Marchisio θα έχει την ευκαιρία να τον συναντήσει με την ευκαιρία του τελικού του Coppa Italia  κόντρα στη Νάπολι:
«Θα ήθελα να τον συναντήσω και είναι πραγματικά τιμή μου να του σφίξω το χέρι. Όταν διάβασα τα λόγια του για μένα, έμεινα έκπληκτος και πολύ χαρούμενος, δεν το περίμενα. Θα χαιρόμουν πολύ να τον συναντήσω, αν το φέρει η περίσταση».



O Marchisio έχει επίσης συμφωνήσει με τους συμπαίκτες του, ότι η προστιθέμενη αξία της σεζόν είναι ο Antonio Conte : «Είναι ο άνθρωπος που ήξερε πώς να ξυπνήσει την υπερηφάνεια, τον ενθουσιασμό σε όλους μας. Όχι μόνο αυτό, ήταν επίσης ένας πολύ καλός οργανωτής. Του πήρε πολύ λίγο χρόνο για να καταλάβει πώς να πάρει την καλύτερη ποιότητα των διαθέσιμων παικτών. Ήταν αυτός που είχε τη διορατικότητα. Για μένα, ειδικότερα, ήταν αποφασιστικής σημασίας. Η μεσαία γραμμή έχει σχεδιαστεί και είναι ιδανική για τις αρετές μου. Δεν είναι τυχαίο που περνάω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου».  

Οι Pirlo, Vidal και Marchisio , είναι ίσως η καλύτερη μεσαία γραμμή στην Ευρώπη μετά από αυτή της Μπαρτσελόνα; «Ηρεμία. Θα μιλήσουμε όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες στο Champions League».

Ο Marchisio , λέει και για δύο συμπαίκτες του που και πάλι συμβάλουν αποφασιστικά, τους Ντελ Πιέρο και Μπουφόν : «Άλεξ; Για μένα θα είναι δύσκολο να μην τον βλέπω στο γήπεδο κάθε μέρα. Θα αφήσει ένα πολύ μεγάλο κενό, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά ακόμη και στα αποδυτήρια. Ο Alex ήταν ο ήρωας μου, τώρα σύντροφος μου και αρχηγός. Μας δίδαξε σε όλη τη διαδρομή του στη Γιουβέντους ... Gigi; «Μας έλειψε σε ορισμένες περιπτώσεις. Αλλά ο Gigi είναι πρωταθλητής, και ποτέ δεν αμφέβαλα ότι θα επέστρεφε καλύτερος από πριν. Όταν παίζει δίνει ηρεμία σε όλη την ομάδα, ειδικά στους αμυντικούς, που τους επιτρέπει να φτιάχνουν και το παιχνίδι, επειδή γνωρίζουν ότι η εστία είναι ασφαλείς».

Τέλος είπε για την επόμενη στάση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας: «Ο πρώτος μεγάλος τελικός μου. Θα είναι ένα υπέροχο βράδυ, αξέχαστο, και για τη Νάπολη, επίσης είναι μεγάλο κίνητρο να πάρουμε στο σπίτι το τρόπαιο. Απλά παίζοντας στη Ρώμη, το γήπεδο όπου η Γιουβέντους κατέκτησε το τελευταίο της Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορώ να περιμένω για να απολαύσω μια παρόμοια ατμόσφαιρα. Θέλω να κερδίσω και να ουρλιάξω ότι η Γιουβέντους αναγεννήθηκε, επέστρεψε. Αν και υπό αυτή την έννοια δεν έχω καμία αμφιβολία ήδη».

Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Νάπολι την ερχόμενη αγωνιστική σε μια πρόβα για τον τελικό της Ρώμης στις 20 Μαίου και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες αν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: