JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Κόντε επιμένει σε Μποριέλο.


Παρά το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα με τα χρώματα της Γιουβέντους και οι εμφανίσεις του δεν είναι αυτές που θα ικανοποιούσαν τους φίλους της Γιούβε (6 εμφανίσεις, 3 ως αλλαγή, μηδέν γκολ), ο Μάρκο Μποριέλο θα είναι και πάλι βασικός στον αγώνα με την Φιορεντίνα στη Φλωρεντία. Ο Κόντε επαναλαμβάνει ότι δεν υπάρχει ιεραρχία στην ομάδα και ότι θα παίζουν αυτοί που είναι καλύτεροι όλοι την εβδομάδα και το επανέλαβε αρκετές φορές αυτό ο Conte , αν και παραδέχεται ότι έχει μια κρυφή αδυναμία για τον πρώην επιθετικό της Ρόμα. 

Όπως λέει ο Conte, ο Μποριέλο βοηθάει την ομάδα όχι μόνο στην επίθεση αλλά και αμυντικά και κάνει κινήσεις που δεν μπορεί να κάνει ο Μάτρι (δεν σκοράρει όμως θα έλεγα εγώ και αυτό είναι που πρέπει να κάνει ένας επιθετικός): Αυτή είναι η ουσία όσων βλέπει ο προπονητής της ομάδας και δίνει νέα ευκαιρία στο Μποριέλο. Πιθανώς, ο πρώην επιθετικός της Κάλιαρι πληρώνει επίσης το ότι έδειχνε την έλλειψη σαφήνειας στις τελευταίες αγωνιστικές, παρά το γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, θα μείνει στον πάγκο όπως φαίνεται.
Στην επίθεση, υπάρχουν ιεραρχίες θα έλεγα εντάξει: όπως ο Βούτσινιτς που είναι επίσης απαραίτητος, για την άλλη θέση, αν παίζετε η άλλη θέση  πάντα μεταξύ Μάτρι και Μποριέλο. 

Τώρα, πολύ μικρή πιθανότητα υπάρχει για να αγωνιστούν οι Ντελ Πιέρο και Quagliarella , που πρέπει να υπολογίζονται (ίσως) για το ημιτελικό του Κύπελλο Ιταλίας εναντίον της Μίλαν. 

5 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Κλασικα εκτος τοπου και χρονου ο Κοντε!Μη ξεχασετε να σταξετε τα 8 μυρρια το καλοκαιρι στη Ρομα για αυτο το ορθιο γιδι!

Xristos είπε...

VRE MPAS KAI EINAI KOLITARIA O CONTE ME TON BORIELLO?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ?ΠΑΛΙ ΜΙΖΕΡΙΑ?ΑΝ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ BORIELLO KAI MIA TOY MATERAZZI TOY MATERAZZI ΘA ΔΙΑΛΕΓΑ.ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

αυριο ειναι ενα κρισιμο ματς και ο κοντε περιμενει την ανασταση του boriello...τι να πω δεν λεω οτι ειναι κακος παιχτης γιατι με την ρομα ειχε δειξει παρα πολυ καλα στοιχεια αλλα στη γιουβε μου θυμιζει κατι σαν τον torres στην τσελσι που εχουν ξεχασει τι παει να πει γκολ και το χουν κανει τραγουδακι....μακαρι boriello ανεστη...αν και θα επρεπε να ειχε καθιερωθει ο cuaglia!

Xristos είπε...

se ligo tha valei kai ton tarousa na paiksei etsi opos paei