JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Γιούβεντους - Ίντερ 2-0, με Κάσερες και μέγα Άλεξ. Δυο γκολ 1 για το 28ο και 1 για το 29ο Scudetto.




Η Γιούβε απόψε έκανε αυτό που ξέρει να κάνει εδώ και 115 χρόνια ένδοξης ιστορίας, να κερδίζει μέσα στο γήπεδο, όχι σε αίθουσες δικαστηρίων ούτε να της απονέμουν χάρτινα, πέτσινα η και ‘γω δεν ξέρω τι άλλο, η ομάδα της κλάψας πήρε αυτό που της άξιζε και αυτό που ξέρει να παίρνει τόσα χρόνια όταν παίζει με την Μεγάλη Κυρία.


Περαστικά σας ανύπαρκτοι.    



Η Ιντερ το πάλεψε όσο μπορούσε φυσικά αλλά η Γιουβέντους ήταν είναι και θα είναι καλύτερη και το απέδειξε και απόψε με το 2-0 όπως το απέδειξε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και μέσα στο Μιλάνο, η Ίντερ γλύτωσε καθώς θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο αν ήμασταν πιο σοβαροί, δεν πειράζει και έτσι καλά είναι και χάρη στους Κάσερες (57'), Ντελ Πιέρο (71') πήραμε ακόμα μια μεγάλη νίκη!


Μίλαν μπορεί στο τέλος να καταφέρεις να μας πάρεις το πρωτάθλημα αλλά θα σε κάνουμε να ματώσεις για να το πάρεις.





Η ατμόσφαιρα στο Juventus Stadium ήταν απίστευτη, με τους τιφόζι των Μπιανκονέρι να καλύπτουν ξανά όλο το γήπεδο με το coreo τους και στο πέταλο σχημάτισαν τους αριθμούς 28 και 29, αναφερόμενοι στα δύο πρωταθλήματα που έχουν αφαιρεθεί από την Γιουβέντους.

















Ας περάσουμε τώρα στα καθαρά αγωνιστικά, η Juventus ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι που έκλεινε την αυλαία της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Serie A. Το σύνολο του Antonio Conte επιβλήθηκε με 2-0 καθαρά και δίκαια επί της Inter, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθειά της προς τον τίτλο.

Ο Antonio Conte παρέταξε την ομάδα χωρίς εκπλήξεις, ξεκινώντας τον φορμαρισμένο Pepe στην εντεκάδα. Από την άλλη, ο Claudio Ranieri είχε να διαχειριστεί την απουσία του Wesley Sneijder. Για τον λόγο αυτό, φανέλα βασικού πήραν οι Obi, Poli πίσω από τους Forlan-Milito.

Με την έναρξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, καθώς ο Matri έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού στο 2'. Η Inter αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα στον χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα η Μεγάλη Κυρία να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού με ιθύνων νου τον Andrea Pirlo. Η πρώτη μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 13' όταν από λάθος της άμυνας ο Maicon πάσαρε στον Milito ο οποίος απέναντι απ' τον Buffon δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Το παιχνίδι στην συνέχεια ήταν μοιρασμένο με φάσεις εκατέρωθεν στις δύο εστίες. Όμως καμία απ' τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι με 0-0.



Στην επανάληψη, ο Conte προχώρησε σε μια κίνηση που όπως αποδείχτηκε άλλαξε το παιχνίδι. Πέρασε τον Bonucci στη θέση του Pepe κάνοντας το σύστημα 4-3-3 σε 3-5-2 με αποτέλεσμα η ομάδα του να έχει τον πλήρη έλεγχο στον χώρο του κέντρου. Στο 57' ο Marchisio απείλησε με μακρινό σουτ αναγκάζοντας τον Julio Cesar σε δύσκολη απόκρουση. 


Στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε και το 1-0. Κόρνερ με εκτελεστή τον Pirlo, o Caceres που είχε προωθηθεί πηδάει ανενόχλητος στην καρδιά της μικρής περιοχής πέρνει την κεφαλιά και δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Juventus έλεγχε την κατάσταση και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στο 70' ο Vucinic έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ έπειτα από πάσα του Del Piero. 




Στο 71' όλα τελείωσαν όταν ο ΜΕΓΑΣ Alex Del Piero που είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Matri διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς ξανά. O Ranieri προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 85' ο Quagliarela που είχε περάσει σαν αλλαγή έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για να γράψει το 3-0.



Με τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι διατηρήθηκαν στο -4 απ' την Milan και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για το πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η Inter έμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας.




 JUVENTUS-INTER 2-0




Τέρματα: 58' Caceres, 71' Del Piero

Κϊτρινες κάρτες: 33' Nagatomo, 45' Poli (Inter) - 74' De Ceglie (Juventus)

Διαιτητής: Andrea De Marco.
Βοηθοί: Giorgio Niccolai , Luca Maggiani.
Τέταρτος διαιτητής: Antonio Danilo Giannoccaro.


Οι συνθέσεις

Juventus: Buffon, Caceres, Barzagli, Chiellini, De Ceglie, Vidal, Pirlo, Marchisio, Pepe (Bonucci 53), Matri (Del Piero 53), Vucinic (Quagliarella 74).
Αναπληρωματικοί: Storari, Marrone, Padoin, Borriello.
Προπονητής: Antonio Conte

Inter: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo, Zanetti, Stankovic, Poli (Pazzini 68), Obi (Faraoni 68), Forlan, Milito.
Αναπληρωματικοί: Castellazzi, Ranocchia, Chivu, Cambiasso, Guarin.
Προπονητής: Claudio Ranieri.

Δεν υπάρχουν σχόλια: