JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο Krasic χαιρετά την Γιουβέντους: «Δεν υπάρχει χώρος για μένα»


Ο Σέρβος μέσος βλέποντας ότι δεν είναι στα πλάνα του Κόντε εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την Γιούβε υο καλοκαίρι: «Ήδη από το Γενάρη, με ήθελαν τόσο η Zenith όσο και η Τότεναμ, αλλά προτίμησα να μείνω στην ομάδα, νόμιζα ότι θα είχα μια καλύτερη ευκαιρία».


Για την Γιουβέντους και τον Krasic, πλέον απομένει μόνο το επίσημο αντίο για να χωρίσουν οι δρόμοι τους, αλλά και ο ίδιος ο Σέρβος το επιβεβαίωσε ότι σκέφτεται πως το μέλλον του δεν θα είναι με την ασπρόμαυρη φανέλα την επόμενη σεζόν. Ο Krasic, με έναν υπαινιγμό έβγαλε όλοι του την πικρία για το γεγονός ότι δεν πήρε μια δεύτερη ευκαιρία στη Γιούβε, και ομολόγησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της χώρας του "Vecernje Novosti" ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι: 

«Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει χώρος για μένα στην Γιουβέντους, το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να συνεχίσω να εργάζομαι για να παραμείνω σε καλή φόρμα και να είμαι έτοιμος να συνεχίσω σε ένα νέο σύλλογο την επόμενη σεζόν». 

Οι προσφορές γι 'αυτόν υπάρχουν: «Ήδη τον Ιανουάριο, με ήθελαν τόσο η Zenith όσο και η Τότεναμ, αλλά προτίμησα να μείνω στη Γιουβέντους, νόμιζα πως θα είχα μια καλύτερη ευκαιρία».

Τόσο σύντομα , η ιστορία του έχει τελειώσει με την Γιουβέντους: «Πρέπει να βρω μια νέα ομάδα για να κερδίσω μια θέση στην εθνική ομάδα ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Σίγουρα, είμαι πολύ λυπημένος που θα αφήσω τη Γιουβέντους, κανείς δεν είναι σε ευχάριστη θέση που θα αφήσει ένα σύλλογο όπως η Γιουβέντους, αλλά ο Conte δείχνει ότι δεν με εμπιστεύεται και ίσως να είναι καλύτερο για όλους να φύγω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: