JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Για την Γιουβέντους δεν αλλάζει τίποτα στο θέμα του Ντελ Πιέρο.


Επί του παρόντος δεν υπάρχουν ενδείξεις ενός νέου συμβολαίου για τον μεγάλο αρχηγό: θα είναι λοιπόν το τελευταίο έτος του Άλεξ στην ομάδα που λάτρεψε και λατρεύτηκε όσο κανείς άλλος. 

Οι οπαδοί της ομάδας δεν θα το πάρουν καλά. Όμως στη Γιουβέντους, προς το παρόν φαίνεται πως δεν αλλάζουν γνώμη στο θέμα του αρχηγού, γνωρίζοντας όμως τις συνέπεια μια τέτοιας πολιτικής επιλογής που οδηγεί - μερικές φορές - σε κακές καταστάσεις και δημιουργούν αντιδημοτικότητα στους ανθρώπους του συλλόγου. Όμως, αυτή τη στιγμή, η πιθανότητα ο Alessandro Del Piero να παίξει για εικοστή σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους είναι μόνο στο μυαλό των φιλάθλων της ομάδας. 

Βεβαιότητες για το μέλλον δεν μπορεί να δώσει κανείς, αλλά έχοντας κατά νου ότι οι ιδέες της διοίκησης δεν έχουν αλλάξει μετά από τα δυο γκολ που πέτυχε ο Άλεξ κατά των Μίλαν και Ίντερ. Μέγιστη ικανοποίηση, συνολική εκτίμηση, αιώνια ευγνωμοσύνη, αλλά και οι συμφωνίες είναι συμφωνίες, το γεγονός παραμένει λοιπόν ότι η συμφωνία που υπογράφηκε πριν από ένα χρόνο ισχύει. 


«Θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο με την Γιουβέντους», δήλωσε τότε ο Ντελ Πιέρο και ο πρόεδρος και οι διοίκηση της Γιουβέντους όπως όλα δείχνουν πρόκειται να το κάνουν πράξη στην κυριολεκτικά: στο τέλος της σεζόν, μαζί με ένα μεγάλο "ευχαριστώ", πρέπει να υπάρχει και ένα καλό αντίο. 



Η απόφαση δεν ελήφθη χθες, η απόφαση πάρθηκε πριν από ένα χρόνο. Όταν στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου, ο Αντρέα Ανιέλι υπέγραψε τη σύμβαση με τον Capitano της ομάδας, ήταν σίγουρος ότι αυτή θα ήταν όντως η τελευταία του χρονιά. Το ίδιο επανέλαβε τον Οκτώβριο, σε μια συνέλευση των μετόχων κατά την οποία ζήτησε το χειροκρότημά όλων για «το τελευταίο έτος του μεγάλου πρωταθλητή μας» όπως είπε. 

Δεν έχει αλλάξει το μυαλό του σήμερα. Επίσης, επειδή εν τω μεταξύ, συνέχισε, σε μια πολύ ιδιαίτερη πολιτική, μια πολιτική βαθιάς ανανέωσης της Γιουβέντους. Μια γραμμή που τα τελευταία δύο χρόνια, έχει αρχίσει σε όλες τις θέσεις, ήρθε νέος τεχνικός διευθυντής, ήρθε νέο τεχνικό προσωπικό και ανανεώθηκε σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ομάδας, το οποίο έχει χάσει σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε στο παρελθόν. 


Ο αρχηγός της Γιουβέντους από την πλευρά του θέλει να τερματίσει την καριέρα του στην ομάδα με τον καλύτερο τρόπο στου εννέα αγώνες που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα φυσικά τον τελικό του Coppa Italia στη Ρώμη, που ελπίζουμε όλοι όπως ελπίζει και ο αρχηγός μας να φύγει από την ομάδα κατακτώντας το κύπελλο, που θα είναι όπως καταλαβαίνουμε όλοι ο τελευταίος τίτλος του Ντελ Πιέρο με την φανέλα της Γιουβέντους. Το ευχόμαστε ολόψυχα γιατί μόνο ένα τέτοιο τέλος αξίζει σε αυτόν τον τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή και άνθρωπο.

Εμείς σαν οπαδοί θα θέλαμε να επανεξέταση ο πρόεδρος Ανιέλι την περίπτωση του Ντελ Πιέρο και να του δώσει την χαρά να κλείσει την τεράστια καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε.

Άλεξ εμείς οι οπαδοί της Γιούβε θα είμαστε μαζί σου για πάντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: