JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Φεύγει το καλοκαίρι από Γιούβε ο Κουαλιαρέλα.


Παρελθόν από τους Μπιανκονέρι θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Ιταλός επιθετικός σύμφωνα με ρεπορτάζ ήδη ακούγονται ομάδες από Ιταλία και Ρωσία.

Ο 29χρονος έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της περασμένης σεζόν εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού και φέτος με την άφιξη του Αντόνιο Κόντε δεν είναι βασικός, ενώ έχει βρει δίχτυα μόλις 2 φορές σε 19 αγώνες.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2014, όμως όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του goal.com και οι δύο πλευρές γνωρίζουν ότι τη νέα χρονιά ο Ιταλός στράικερ, δεν θα παίζει μπάλα στο Τορίνο. Η Φιορεντίνα είχε κάνει κίνηση για τον Κουαλιαρέλα τον Ιανουάριο και δεν αποκλείεται να επανέλθει, ενώ από Ιταλία και η Λάτσιο θέλει να τον κάνει δίδυμο με τον Κλόζε στην επίθεση. Από Ρωσία ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα γιατί είναι καλός παίκτης....:(

erind

Xristos είπε...

min kanete kamia malakia kai ton dioksete. asxetos an talaiporeitai apo travmatismous. ego prosopika ton theoro kalo kai polytimo paikti kai exo tin entiposi oti kai o idios agapaei poly tin omada

Ανώνυμος είπε...

Α ΠΑΙΔΙΑ Η ΦΑΛΚΡΗ ΚΑΜΠΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ...!ΑΝΤΕ Ο ΜΠΟΡΙΕΛΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ!ΣΤΟ ΚΑΛΟ!ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΑΛΙΑΡΕΛΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ..!ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ..!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ 100%!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ;!ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ;;ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΡΡΟΤΑ!ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ;ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ