JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Conte: "Πρέπει να κερδίσουμε για την 2η θέση. Θα περιμένουμε δώρο από κάπου"


Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Γιουβέντους με τη Νάπολι ο Αντόνιο Κόντε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Παρτενοπέι και έστειλε όλη την πίεση στη Μίλαν, σε ότι αφορά τη μάχη του Scudetto.

Ο τεχνικός των Μπιανκονέρι ξέρει ότι κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι εξαιρετικά σημαντικό και αυτό με τη Νάπολι, το βράδυ της Κυριακής στο Τορίνο, ίσως και το πιο δύσκολο από όσα έχει να δώσει η ομάδα του ως το τέλος της σεζόν, γεγονός που επιβεβαίωσε με όσα είπε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Μετά από αυτόν τον αγώνα θα μένουν άλλοι οκτώ και πρέπει να πω ότι αυτή η αναμέτρηση είναι ένα τεστ για εμάς. Η Νάπολι τα έχει πάει πολύ καλά με την πρόκριση της στον τελικό του Coppa Italia και ήταν τόσο κοντά στους προημιτελικούς του Champions League. Για να είμαι ειλικρινής, βλέποντας πώς η Τσέλσι νίκησε την Μπενφίκα, πιστεύω πως οι Παρτενοπέι θα μπορούσαν να φτάσουν ως τους ημιτελικούς. Είναι μια ομάδα που έχει ωριμάσει αρκετά και αυτό οφείλεται στον πρόεδρο τους, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, που έθεσε σε εφαρμογή ένα μακροπρόθεσμο πλάνο και βελτιώνει την ομάδα κάθε χρόνο. Ο Βάλτερ Ματζάρι και οι παίκτες του έχουν κάνει κάτι εκπληκτικό και φέτος πλήρωσαν το γεγονός ότι δεν υπάρχει πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ. Ως ποδοσφαιριστής έπαιζα κάθε χρόνο στο Champions League και ξέρω πολύ καλά πόση ενέργεια μπορεί να σου πάρει αυτή η διοργάνωση», είπε ο Κόντε και συνέχισε: «Η Νάπολι έχει επιθετικούς που μπορούν να γίνουν καθοριστικοί ανά πάσα στιγμή, είναι πολύ επικίνδυνοι. Ο Ματζάρι είναι ένας σπουδαίος προπονητής και τον σέβομαι. Ελπίζω να γίνω κι εγώ κάποια μέρα».

Ο προπονητής των Μπιανκονέρι ρωτήθηκε για το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του την Κυριακή, καθώς στον πρώτο γύρο -στο εκπληκτικό 3-3 του «Σαν Πάολο»- το γύρισε από 4-3-3 σε 3-5-2 και τόνισε σχετικά:
«Περιέργως, ήμασταν οι πρώτοι που παίξαμε με 3-5-2 κόντρα στη Νάπολι και μάλιστα στην έδρα της και από εκείνο το σημείο κι έπειτα σχεδόν όλες οι ομάδες χρησιμοποίησαν αυτό το σύστημα για να την αντιμετωπίσουν. Η Νάπολι δεν είναι μια τυπική ομάδα, καθώς πολλές φορές μοιάζει να παίζει άναρχα αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνει κάτι τέτοιο. Τους αρέσει πολύ να επιτίθενται συνεχώς στον αντίπαλο με πολλούς παίκτες. Θα δούμε ποιο σύστημα θα επιλέξω, μπορεί να παίξουμε και με 4-3-3 τελικά».

Σε ότι αφορά την αρχική 11άδα, ο Κόντε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν το ματς στην επίθεση οι Μάρκο Μποριέλο και Φάμπιο Κουαλιαρέλα, που αμφότεροι κατάγονται από τη Νάπολι:
«Οι Μποριέλο και Κουαλιαρέλα μπορεί να είναι βασικοί, καθώς έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο και αυτό το βλέπω καθημερινά στην προπόνηση. Ο Φάμπιο έχει μια δύσκολη σεζόν μετά τον σοβαρό περσινό τραυματισμό του, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για τον Μάρκο αν ήταν μαζί μας από τον Ιούνιο και όχι από τον Ιανουάριο».

Τέλος, δε θα μπορούσε να μη γίνει ερώτηση στον προπονητή της Μεγάλης Κυρίας για τη μάχη του Scudetto, με τον ίδιο να λέει:
«Αν νικήσουμε αύριο τότε πιστεύω ότι εξασφαλίζουμε οριστικά τουλάχιστον τη δεύτερη θέση, άρα και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League που ήταν ο πρώτος μας στόχος για φέτος μετά τις δύο προηγούμενες σεζόν. Θα ήταν υπέροχο να το πετύχουμε αυτό, αλλά έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να εκμεταλλευτούμε ενδεχόμενο δώρο από κάπου... Το Scudetto αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια της Μίλαν και εξαρτάται από αυτούς. Το πρόγραμμα μας, στις εννιά αγωνιστικές που απομένουν, είναι πιο δύσκολο σε σχέση με το δικό τους αλλά δε θα μας πειράξει αν αποφασίσουν να αυτοκτονήσουν...».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polu kalh skepsh na ksekinisei borielo. tha duskolepsei me tis peritexnes energies tou thn antipalh amuna. elpizw na kanei plaka o konte....

Xristos είπε...

asorti me tin imera. protaprilia diladi. xaxaxaxaxa