JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μπουφόν: "Έχουμε μετατρέψει τη θλίψη σε θυμό"


Ο Gigi Buffon περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μετά από την ισοπαλία στο Juventus Stadium χθες το βράδυ με αντίπαλο την Κιέβο. Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους , ο οποίος κλήθηκε σε δράση σε πολλές περιπτώσεις, παραμένει πλήρως προσηλωμένη στην επόμενη αποστολή και πιστεύει ότι στην Μπολόνια θα είναι πολύ καλύτερη η ομάδα.


«Έχουμε μετατρέψει τη θλίψη σε θυμό, τον οποίο θυμό θα τον βγάλουμε στον επόμενο αγώνα». Ο Gigi Buffon μίλησε με σκοπό να τους ξυπνήσει όλους στην ομάδα και να δώσει το μήνυμα που πρέπει να περάσει πριν από τον αγώνα με την Μπολόνια, ένας αγώνας που με νίκη θα φέρει την Γιουβέντους και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. 

«Πρέπει να δίνουμε τον εαυτό μας αυτό πρέπει να είναι το δόγμα μας - είπε ο Gigi σε συνέντευξη στο Κανάλι της Γιουβέντους - γιατί μέσα από αυτή την ικανότητα που έχουμε επιβάλει βρισκόμαστε σε μια σημαντική θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Τώρα περιμένουμε τον αγώνα με την Μπολόνια η οποία έχει εργαστεί σκληρά και έχει πάρει μια σειρά από σημαντικά αποτελέσματα. Θα τους αντιμετωπίσουμε με σεβασμό αλλά και με την επιθυμία να κερδίσουμε το παιχνίδι και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».




Marotta: «Πρέπει να βελτιώθουμε"


Η ισοπαλία κόντρα στη Κιέβο δεν μπορεί να δώσει ικανοποίηση σε κανέναν στην ομάδα, ιδιαίτερα μετά την κακή εμφάνιση της Γιουβέντους : 

«Δεν θα ήθελα η αποψινή απόδοση μας να μην μας επιτρέπει να λαμβάνουμε  υπόψη την θετική πορεία μας έως τώρα, καθώς είμαστε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την  Μίλαν και μάλιστα με ένα παιχνίδι να παίξουμε την Τετάρτη, δεν πρέπει να ρίχνουμε ευθύνες στους παίκτες τις άμυνας καθώς φέτος έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γιουβέντους Giuseppe Marotta. 

Ένα έργο το οποίο βρίσκεται μόλις στην αρχή: 
«Ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωσή μας, ιδίως επειδή ξεκινήσαμε αυτή την πορεία το περασμένο έτος, με μια σχεδόν συνολική αλλαγή, η οποία συνεχίστηκε σε αυτήν την εποχή με διαφορετικούς παίκτες και έναν νέο προπονητή που έφερε νέες μεθόδους και πάνω απ 'όλα μια νέα νοοτροπία. Τι μας λείπει σε σύγκριση με την Μίλαν; Δεν είναι θέμα απλής τεχνικής ή τακτικής, αλλά κυρίως χαρακτήρα, και αυτό είναι απολύτως τυπικό, όπως έχουμε παίκτες που πρέπει να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα. Αυτή είναι μια θεμελιώδης πτυχή σε οποιαδήποτε διαδικασία βελτίωσης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: