JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Πρόβα τελικού αύριο στο Τορίνο, Γιούβε vs Νάπολι.


Μέχρι να έρθει η 20η  Μαΐου έχουμε αρκετό καιρό ακόμα,  για τις Γιουβέντους και Νάπολι όμως είναι ένας τελικός πριν τον τελικό, αλλά τώρα το μυαλό όλων είναι στραμμένο στη σύγκρουση τους το βράδυ της Κυριακής αν θέλουν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει η δυο ομάδες για φέτος, την κατάκτηση του Scudetto η Γιουβέντους και την έξοδο στο επόμενο Champions League η Νάπολι .

Η Γιούβε την προηγούμενη εβδομάδα στο Derby d' Italia έκανε το καθήκον της και κέρδισε με το καθαρό και άνετο 2-0 την Ιντερ, με αποτέλεσμα να παραμείνει ζωντανή στη μάχη που δίνει με την Μίλαν για τον τίτλο. Η Γιουβέντους με την νίκη της αυτή συνέχισε το κυνήγι και είναι στο -4 από τους Rossoneri και ο Τζιόρτζιο Κιελίνι πριν λίγα 24ωρα σε συνέντευξη του δήλωσε πως «αν θέλουμε να πάρουμε το Scudetto τότε γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να νικήσουμε όλους τους αγώνες που απομένουν». Ο πρώτος από αυτούς τους αγώνες-τελικούς που έχει να δώσει μέχρι το τέλος η Γιουβέντους είναι αυτός με τη Νάπολι αύριο βράδυ και ο Αντόνιο Κόντε προσανατολίζεται, σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά ΜΜΕ, στο να γυρίσει το σύστημα από 4-3-3 σε 3-5-2 για αυτόν τον αγώνα. Εννιά νίκες και πέντε ισοπαλίες έχει εντός έδρας η Μεγάλη Κυρία, που ποντάρει ξανά στην συμπαράσταση του κόσμου της και στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο κατάμεστο Juventus Stadium.

Η Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη επί της Κατάνια αλλά στα τελευταία λεπτά είδε το 2-0 να γίνεται 2-2... Συνέπεια αυτού ήταν η Νάπολι να πάει στο -3 από την 3η Λάτσιο και ο Εντίνσον Καβάνι ήταν σαφής στις δηλώσεις του: «Θέλουμε να βγούμε στο Champions League, άρα δεν πρέπει να κάνουμε άλλα λάθη από εδώ και πέρα. Θα νικήσουμε τη Γιουβέντους». Η παράδοση, πάντως, δεν είναι υπέρ των Παρτενοπέι σε αυτούς τους αγώνες, με τον Βάλτερ Ματζάρι να τα βάζει με την άμυνα του τις προηγούμενες μέρες. Πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες έχει εκτός έδρας η Νάπολι ως τώρα.

Για την Γιουβέντους  δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Κόντε που θα πρέπει να αποφασίσει ποιους θα πάρει στην αποστολή.

Η Νάπολι από την πλευρά της θα στερηθεί τον τραυματία Ντοναντέλ ενώ οι Μάτζιο και Καμπανιάρο και Γκράβα που είχαν χτυπηθεί από ίωση μεσοβδόμαδα και ήταν αμφίβολη η συμμετοχή τους, θα είναι κανονικά στην αποστολή καθώς έχουν αναρρώσει πλήρως, και πήραν μέρος στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας την Παρασκεύης.


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 3-1-1 (Ν-Ι-Η)
2010-11: 2-2
2009-10: 2-3
2008-09: 1-0
2007-08: 1-0
2006-07: 2-0
2005-06: -


ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Γιουβέντους-Ιντερ 2-0
Φιορεντίνα-Γιουβέντους 0-5
Τζένοα-Γιουβέντους 0-0
Μπολόνια-Γιουβέντους 1-1
Γιουβέντους-Κιέβο 1-1
Μίλαν-Γιουβέντους 1-1

ΝΑΠΟΛΙ
Νάπολι-Κατάνια 2-2
Ουντινέζε-Νάπολι 2-2
Νάπολι-Κάλιαρι 6-3
Πάρμα-Νάπολι 1-2
Νάπολι-Ιντερ 1-0
Φιορεντίνα-Νάπολι 0-3


ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχστάινερ, Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ντε Τσέλιε, Μάτρι, Βούτσινιτς.

Νάπολι (Βάλτερ Ματζάρι): Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Αρόνικα, Μάτζιο, Γκαργκάνο, Ινλέρ, Ζούνιγκα, Χάμσικ, Λαβέτσι, Καβάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: