JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Γιουβέντους - Μίλαν 2-2, με Ντελ Πιέρο, Βούτσινιτς και τελικό στη Ρώμη.


Ο αγώνας από την αρχή ήταν μια γιορτή με του γηπεδούχους να κάνουν ένα πολύ όμορφο κορεό Forza Juve και η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική για ένα τόσο σπουδαίο αγώνα. O αγώνας είχε τα πάντα σε όλους του τομείς με το θέαμα και το σασπένς να μένει μέχρι το 121ο λεπτό.





Μεγάλη κερδισμένη από το τελικό 2-2 ήταν η Juventus που πήρε το εισιτήριο για το τελικό που θα γίνει στο Olimpico της Ρώμης την Κυριακή 20 Μαΐου. Ο αγώνας ξεκίνησε με την Milan να πιέζει στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα. Στο 14ο  λεπτό ο Ibrahimovic εκτελεί ένα φάουλ από πολύ καλή θέση με τη μπάλα να βρίσκει στο τείχος. Στο 22ο λεπτό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων με το Ibrahimovic να σουτάρει μέσα από τη περιοχή και το Storari να διώχνει σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ένα δυνατό μακρινό σουτ του Seedorf η μπάλα λίγο άουτ. Kαι καθώς η Milan πίεζε φτάνουμε στο 28ο  λεπτό με τον Mexes να κάνει τραγικό λάθος η μπάλα έφτασε στον Del Piero που δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 που το πανηγύρισε έξαλλα μέσα σε αποθέωση από όλους τους tifosi bianconeri. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο γκολ φέτος σε 16 εμφανίσεις για τον αρχηγό της Μεγάλης Κυρίας. Στο επόμενο δεκάλεπτο επικράτησε ένταση και έγιναν σκληρά μαρκαρίσματα ,με τον Aquilani να γλυτώνει την κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα πάνω στον Vucinic. Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο που είχε πολύ καλό ρυθμό και ήταν από το πρώτο λεπτό ντέρμπι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Milan ξεκίνησε με αλλαγή με το Maxi Lopez να περνά στη θέση του Ibrahimovic και η λογική σκέψη πάει στο ότι το έκανε για να τον ξεκουράσει για τον επαναληπτικό που ακολουθεί την άλλη εβδομάδα με τη Barcelona. Οι Rossoneri στο 51ο λεπτό ισοφάρισαν σε 1-1 με το τον Mexes να διορθώνει το λάθος του στο πρώτο γκολ και να βγάζει μια πολύ καλή σέντρα και τον Mesbah με κεφαλιά να ισοφαρίζει για την Milan και να μπαίνει για τα καλά στην υπόθεση πρόκριση. Ήταν λογικό και έτσι έγινε με τη Milan να πιέζει ασφυκτικά και τα μαρκαρίσματα να είναι ακόμα πιο δυνατά και τα νεύρα περισσότερα. H Juventus έχοντας το αποτέλεσμα έχει κλειστεί πίσω. Ωραίες κινήσεις από το Vucinic στο 67ο λεπτό όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Την αποθέωση γνώρισε ο Μεγάλος Αρχηγός της Κυρίας για ακόμα μια φορά από το κόσμο της Juventus και τη ώρα της αλλαγής του όλο το γήπεδο σηκώθηκε να τον αποθεώσει και να το χειροκροτήσει. Οι Rossoneri στο 81ο λεπτό ισοφαρίζουν το σκορ του πρώτου αγώνα με το Maxi Lopez ανάμεσα σε τέσσερις αμυντικούς της Juvnentus νίκησε τον Storari κάνοντας το 1-2 και όλα ξανάρχισαν από το μηδέν. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Juventus με τον Boriello να μην μπορεί να νικήσει τον Amelia. Τελευταία ευκαιρία για τη Juventus με σουτ του Vucinic στο 95ο να περνάει λίγο έξω. 

Έτσι με το σκορ στο 1-2 αυτό ο μεγάλος αγώνας με όλη τη σημασία της λέξης πήγε στη παράταση. Στη παράταση τώρα, η Juventus μπήκε φουριόζα με καταιγισμό ευκαιριών από Boriello Marchisio και Caseres να μην βρίσκουν στόχο. Στο 96ο λεπτό όμως ο Vucinic με πανέμορφο σουτ από τα 30 μέτρα νίκησε τον Amelia κάνοντας το σκορ 2-2 και την ομάδα του πλέον να έχει τη πρόκριση στα χέρια της. Oι φιλοξενούμενοι άσκησαν κάποιο είδος πίεσης χωρίς βέβαια να πετύχουν κάτι καλό. Αυτά έγιναν και στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης. Το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ήταν γεμάτο από άγχος ένταση νεύρα πάθος δυνατά μαρκαρίσματα πολλά φάουλ και χωρίς φάσεις. Έτσι η Juve επιστρέφει στους τελικούς μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι που όλοι τα έδωσαν όλα και το θέαμα ήταν μοναδικό.

Juventus-Milan 2-2




Γκολ: 28' Del Piero, 6' παρατ. Vucinic - 51' Mesbah, 81' Maxi Lopez

Κίτρινες κάρτες: 17' Muntari, 35' Aquilani, 57' Seedorf, 80' Inzaghi, 100' Thiago Silva, 111' Mexes (Milan) - 38' Vucinic, 80' Borriello, 85' Storari, 112' Vidal (Juventus).

Διαιτητής: Daniele Orsato.
Επόπτες: Elenito Giovanni Di Liberatore, Simone Ghiandai.
Τέταρτος διαιτητής: Antonio Damato.

JUVENTUS: 30 Storari, 26 Lichtsteiner (90' 4 Caceres), 19 Bonucci, 3 Chiellini, 11 De Ceglie, 22 Vidal, 21 Pirlo, 24 Giaccherini, 7 Pepe (63' 8 Marchisio), 14 Vucinic, 10 Del Piero (74' 23 Borriello). 
Αναπληρωματικοί: 13 Manninger, 20 Padoin, 28 Estigarribia, 18 Quagliarella.
Προπονητής: Antonio Conte.

MILAN: 1 Amelia, 77 Antonini, 5 Mexes, 33 Thiago Silva, 15 Mesbah, 18 Aquilani (68' 25 Nocerino), 10 Seedorf, 14 Muntari, 28 Emanuelson, 11 Ibrahimovic (46' 21 Maxi Lopez), 92 El Shaarawy (77' 9 Inzaghi). 
Αναπληρωματικοί: 32 Abbiati, 76 Yepes, 15 Bonera, 8 Gattuso.
Προπονητής: Massimiliano Allegri.

3 σχόλια:

Juve-ntinos.!!! είπε...

Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες αλλά αυτή που ήθελε περισσότερο την πρόκριση στον τελικό ήταν η Γιούβε που πάτησε τη Μίλαν στην παράταση. Πάμε Ρώμη να το πάρουμε.!!!

Stelios είπε...

laxtarisame pali, alla telos kalo, ola kala! an k den kruvw oti m tsouzei pou h milan ap oti fainetai 8a shkwsei kaluterh koupa.....

Stefanos K. είπε...

tha epaneltho me perissotera sxolia ayrio...alla mexri tote...to video tou gkol tou capitano pou eixa tin tixi na travikso :)

http://vimeo.com/38887059


oso gia tin atmosfera...na eisai dipla stin nord kai sto enamisi metro na exeis to plexiglas apo ta gatakia tis milan..na blepeis tis fatses tous sto telos..apla den perigrafete..